5 DAGAR KVAR!

ååh, nu är de bara 5 dagar kvar, jag längtar så gryymt mycket, nu är jag i koler, hos louise som jag ska utomlands med! vi har nyss varit ute och lirat lite handboll, ett stort hjärta till handbollen :) Nu sitter jag vid deras dator och försöker hitta skjuts till matchen imorrn, men de går inge vidare, jag tror inte att jag tar mig faktiskt, men jag får avstå, inte hela världen men jag vill ändå spela, för jag älskar fotboll<3 Men sånt är livet ibland!


louise :)


Nu ska vi hitta på nått!
Kram på er<3<3

6 DAGAR KVAR! ;)

6 DAGAR KVAR TILL KRETA!!! Ååh, va jag längtar, ska vara där i en vecka men mamma och två andra, katarina och hennes dotter louise som är 13 år! :) de blir säkert bra! Jag har varit och solat idag, på solarium eftersom jag inte solat nått i sommar typ och så sa mamma att huden typ ska vänja sig, så att jag inte första dagen bränner mig och inte kan sola alls, jag solade bara i en kvart, jag vill ju inte vara brun innan jag far, ska inte sola nått mer, eller en gång på onsdag 10 minuter eller nått! VILL INTE BRÄNNA MIG! hatar de, men jag brukar inte bränna mig så lätt så de är bra, men jag brukar inte heller ligga och pressa i solen, hur mycket jag än vill de så går de inte, de blir så fort långtråkit! ;) Men jag ska himlans försöka nu ! :) här kommer lite bilder jag sett från hotellet ;)

åååh, vad jag längtar;)
 

poolen;)


hotellet !


hotellet;)


utanför :)




Skooola, jag tycker verklingen inte om skola, men de är ju dock mycket mer folk som man känner på backa så de är ju som bra ändå ! men dock alla lektion !!! ;s usch!

Idag började jag tio över åtta och slutade halv ett, egentligen skulle jag sluta fem i ett men vi fick sluta tidigare;)
Efter skolan gick jag in till stan och kollade lite på gallerian och så sen gick jag till mamma på cafe i pite, hon var där med sina två av sina systrar och fikade, jag tog pengar och gick ner på subland, ett meal, med kyckling orient, och chips såklart;) haha så kom simon och höll mig sällskap ett tag, till typ 2:) så skulle han fara med bussen, så sen gick jag och mamma och köpte typ en keps till kreta, en volymaster, jag har inte ens bett om nån men de var jäkligt bra att hon köpte en :) haha sen köpte vi inte så mycket mer, hon hade ju redan gått på stan tidigare :) Jag kollade även när jag gick själv på ett par läsglasögon, jag älskar ju glasögon, jag behöver inte, eller när jag läser så brukar jag ha, jag har ett par men dom är ju fula så jag vill ha nya, ååh, jag önskar ju så mycket att jag såg mycket sämre än jag gör:) hahah men men jag håller mig till läsglasögon, bättre än inget, och jag använder dom när jag läser: men de är inte så ofta nu men när skolan har börjat så läser man ju mer så de blir bra! :) haha

Kram på er<3


BF1B!

Åååh, jag har blivit så himla mycket sämre på att skriva i bloggen nu ! men jag gör så gott jag kan :) haha

Nu på strömbacka så går jag då BF1B, jag fick däremot inte komma med någon jag ville, johanna fick gå i A, och elina, vickan, anna och pontus i C. Dom enda jag känner är Sofia, hon känner jag inte heller så jätte bra men brukar vara med hon ibland på förra skolan, så under lektioner och så är jag väl mest med hon och så känner jag ju Micke Bergström=) Sen kände jag inte igen ett piss:) eller Ville, jag gick moppekurs med han, hahah men nu har jag då lärt mig namnen på alla, tror jag ! :D Idag har vi typ gått runt i skolan, 2orna har visat oss runt lite och så, sen har vi lekt massa lekar, har varit kul, man lär känna andra så mycket bättre :) När man är typ i samma lag blir de att man peppar varann och allt =) Imorrn börjar jag halv tio, vi ska spela brännboll med 2orna, sen tror jag att vi börjar med vanliga lektioner faktiskt, men jag är inte säker, ska inte säga nått dumt:) hahah  men vi har haft bra första dagarna :)

Efter skolan så for jag på fysträning, gick bra, alltid jobbigt och jag är lat så, men jag överlevde då iaf=)

Nu ska jag sätta på en film sen ska jag sova, men före de ska ni få se mitt schema! :)

nu brukar de bli lite ändringar här och där men de får väl funka!


men sov gott, puss på er :) <3


hell yeah! :)

Sry att jag inte skrivit på ett tag :)

Igår var jag på fest, på bagarstugan jag for till elina klockan sex typ åkte med typ markus kompisar, för dom skulle till böle så då släppte dom bara av mig i sjulnäs :) Jag gick till elina och hon var med viktor vi for typ direkt till festen de var inte så jätte många där men de kom mer sen. Vi började festa typ 7 ! och mamma kom och hämtade mig typ halv nio, och de var inte så kul, men he barke! ;s jag drack lite för mycket, tack annika, cissi, sofie och elin! ja men ni som hjäpte mig och ringa till mamma och så ! <3  men nog pratat om de, jag for hem och jag mår bra idag:D

Ikväll ska jag inte göra så mycket, bara se nån film eller nått! =) om jag inte hittar på nått men de tror jag inte, ska upp typ nio, jag ska och dömma två matcher på kyrkplan, 5manna:) får väl se hur de går, men de går nog bra! egentligen skulle jag dömma hela dagen men vi har match i kalix. Mot assi ! Så jag hoppas vi vinner över dom, jag tycker inte om dom :d hehe !

Jag har två filmer att rekomendera:d om ni inte har sett dom vill säga! :)

Alvin och gänget : aaaah, så himla bra film. De talande och sjungande ekorrarna, Alvin, Simon och Theodore forslas med när deras gran blir nedhuggen för att skickas till Los Angeles. Väl där träffar de den misslyckade musikern Dave Seville som trots att ekorrarna river sönder hans hus blir imponerad av deras musikaliska talanger. Dave ser sin chans till framgång och tillsammans bestämmer dom att Alvin, Simon och Theodore ska sjunga Daves sånger. Drömmen om framgång slår in och tillsammans erövrar dem topplistorna världen över men framgången visar sig även ha en baksida...


Win a date with Tad Hamilton : En kärlekskomedi, jag tyckte den var jätte bra den också! Föreställ dig att du möter din favoritskådespelare och du plötsligt blir hans favorit! Det är precis vad som händer Rosalee Futch, en kändisfixerad småstadstjej, som vinner en date med Hollywood-snyggingen Tad Hamilton. Även om Rosalees dröm har gått i uppfyllelse, betyder det ett fullständigt kaos för hennes bästa kompis Pete. Han är pojken som får stanna kvar hemma, djupt, hopplöst och i hemlighet - förälskad i henne.



kram på er alla <3<3
(text tagen från LOVEFiLM.se) 

(N)

Idag ger jag tumme ner till allt ! Haha jag är så himla trött! Och så kom jag att tänka på att de är fysträning ikväll och då vart jag inte på så mycket bättre humör! Åååh, jag orkar verkligen inte ha fysträning, men jag har inte varit där på länge, så jag måste dit, man kan ju alltid hoppas på att de kommer typ åska, eller regn, jag tänkte för mig själv, varför slutade de att regna just idag? Vädret jäklas med mig!!! ÅÅH! Ja, jag ska himlarns tagga till, till träningen, nä de orkar ja inte heller, de finns inget att göra idag, hela morgonen har jag spelat fisspelet som rebecca visat mig, grymt kul! :)  http://www.jesper.nu/onlinespel/plattform/4567-Puzzle_farter pröva, du trycker på uppåtknappen två gånger för att fisa! :) De är även jätte fina ljudeffekter:)  hahaha men jag suger dock på de, men rebecca hade tagit sig till typ level 45 eller nått! KUNG säger jag bara! =) haha. Men nu ska jag spela lite till!




En liten fis dära=) De är alltså de gröna:D hahah grymt roligt spel ! :)


Skriver sen, mest troligt! kram på er<3

Mamma Mia =)

Internet bugga igår, så jag just när jag skulle publicera de vart he nå bugg och gick inte, men då kopierade jag allt och lägger in idag, ni får tänka er att jag skrev de igår :) <3

Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar, ska inte skylla på nått, bara allmänt lat:) Man blir typ nertryckt av de dåliga vädret ;s


Idag startade handbollen, första tränigen, började ju bra, vi väntade en kvart sen ringde vi Pilla och hon låg och sov, och så tänkte vi att vi håller en egen träning! Så kom Cristina (Reginas mamma) och sa att Pilla hade fått magsjuka på morronen ! Men vi höll våran egen träning, och den var seriös och kul =)


ÅÅH, jag känner mig så glad, har varit på bio med Rebecca, Jennie och Eve. Min mamma såg också men hon satt inte uti oss ! :) Vi såg iallafall "Mamma Mia", ååh, så himla bra film, man blir så jäkla glad av den ! DEN REKOMENDERAR JAG ATT NI SER !

En självgående, ensamstående mor som äger ett litet hotell på en grekisk ö är på väg att släppa Sophie, dottern som hon själv uppfostrat. Inför brölloppet har Sophie i hemlighet bjudit in tre egna gäster. I hopp om att få reda på vem hennes far är har hon nämligen bjudit in 3 män från sin mors förflutna...  (texten tagen av LOVEFiLM.se)


Titel: Mamma Mia
Längd: 1h 48min
Åldersgräns: Barntillåten



Igår så var jag med Rebecca och Emma =) vi var hos Emma, vi såg "27 dresses", jätte bra film:)
jag rekomenderar den också! ;)

Jane, en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna - en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget "lyckliga i alla sina dagar - slut". Men då Janes chef - som Jane är hemligt förälskad i - blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva.



Titel: 27 dresses
Längd: 1h 46min
Åldersgräns: Barntillåten



Efter filmen så spelade vi galen panna ! Jätte roligt spel ! =) Och sen for jag och rebecca hem ! :(


stripsmeny 34:-

Ja, jag skrev inget inlägg igår så jag kan berätta vad jag gjorde igår ! De hände en rolig sak. Jag var iallafall men Elina, Camila och Viktor Palage. Vi var i stan på hamnen uti Step in, med viktor och hans kompisar, vi var där ett tag dom flesta drack, så kom polisen och började bara vara sociala, men ingen behövde dock plåsa, var lite konstigt men men ! Efter de for vi in till stan på Sunes och åt en stripsmeny och smält ost :d och så när vi satt och åt , camilla satt längst ut och så kom de in ett fyllo och så satte han sig bakom oss och när han kom då tog han bara camillas dricka utan att säga nå och sen satte han sig och så vart de tyst vid bordet och camilla säger: näää, rätt så tyst och hon blir röd i ansiktet och ser ut som att hon ska börja gråta, guuud vad vi började att skratta och så kom han tillbaka med dricka, men vi såg ju att han inte gjorde nått med den och jag skrattade som en tok, och så sa han till mig: Så kul var de faktiskt inte, jag bara : JO:D och sen så gick han och tog emot sin beställning och åt upp hamburgaren sen kom han till oss medans viktor var på toa, ni ser ut som nå jävligt tråkiga tjejer, och jag är jävligt full och så sa han typ: min kompis produserar cigg, och han ska langa till en som hette nått, vet inte vad han sa, och typ bara, men ta dom här stripsen ! :) hahah sen gick han ! Och  då kom de en annan gubbe han kanske var 30 år och satte sig en bit ifrån oss och köpte en mjukglass ifall ni ville veta, och de var bara vi och han inne på Sunes då, sen kollade han ut genom fönstret och började prata med sig själv om typ glassen, ååh kolasås! Jo, de är gott! Han måste typ varit skitso ;s och så när camilla kollade på han höjde han ögonbrynen åt han, ursch! men men nog pratat om han ! Så kom då vikor pettersson, jens nordsröm, micke och kurk! Så pratade lite med dom sen for vi faktiskt hem kring 1, körde moppe, och jag lovar jag höll på att frysa ihjäl, gud så kallt de var! Och ikväll tror jag inte att jag ska göra nått alls, bara chilla och se film tror jag:) men men kan skriva mer ikväll kanske!

Hade bra, kram på er:)<3

f****n

Jag har inte insett vad jag har gjort, vi har precis sålt världens bästa häst, och jag reagerar inte förns nu, nu sitter jag här och gråter, och nu när han redan farit så inser jag vad f*n jag gjort, jag är ju dum, allt är mitt fel att han ska säljas, jag har inte lagt ner den tid han är värld, jag ångrar mig så jätte mycket, men jag vet ju att han kommer trivas bra hos köparna men jag kan knappt tänka mig ett liv utan han, nu kanske ni tycker jag överdriver men de är så jag känner just nu ;s




Jag verkligen älskar dig och kommer sakna dig så himla mycket<3<3<3

ÅÅÅH, vad jag kommer sakna dig, älskling! :'(

jag är så himla trött så att hälften vore nog, jag har inte ätit mycket idag så nu håller jag på att göra Grillbiff i ugn, jag köpte. lätt att göra! För just nu orkar jag inget, jag kom hem från Leo's och sen så duschade och tvättade vi blajen och så har jag duschat. Mamma och pappa for nu, med Blajen, Hejdå älskling<3 . ÅÅÅH,vad jag kommer sakna han ! Men men , de var ju meningen att jag skulle till camillas fest klockan 7 men jag vet faktiskt inte om jag orkar, är så less och mår illa också. Så de blir nog om jag inte får en jätte stor energi kick=)


=)


vet inte hur de smakar, men jag tror de blir bra=)

Hade bra, kram på er=) <3


Leo's lekland

Nu sitter jag hära på leo's lekland, må de låta töntigt men kul nå så grymt. Hahah oj vad jag har skrattat=) Mamma är här med sitt jobb nämligen eller med barnen, så då passade jag  på att följa. =) jag har åkt lite rutschkana, hahahah vet absolut inte hur de stavas. Jag sitter nu här, dom lånar ut datorer som var väldigt fiffigt! =)

Jag ska till camilla (http://camillacoolgirl.blogg.se/) kväll på fest, men själv ska jag vara jag vara nykter. De kanske inte är lika kul, men jag har klarat mig utan att dricka länge så jag tror inte att jag dör direkt;) hehe jag kan skriva lite mer utfört ikväll om festen och så. Nu ska jag leka lite till, nä jag vet inte faktiskt får se vad jag hittar på.

Hade bra, kram på er alla =)<3


finaly, i took some pictures

Nu har jag tagit bilder, men dom vart inte så fina, men jag har dock lovat att ta. Så här är dom, och de gick att lägga upp
men jag vet inte varför men nog var de ju bra iaf=)

Jag har ju då klippt mycket på längden, de syns bättre irl:)


Har färgat utväxten och så har jag gjort en mörk slinga i luggen
som ni ser. Och som ni också ser så ville inte mitt ansikte synas
på denna bild och de var nog desamma! :) Kan ta bättre bilder

senare kanske:)

Men nu ska jag sova, mamma och pappa sov nere i markus rum för han är påväg till fjällen. Så då passade jag på att ta mamma och pappas stora säng, jag känner softet och ska sova redan nu. Oj, är klockan redan halv två, jag ska fortsätta se en film jag har börjat se på "How to deal" jag skriver mer om den imorrn, när jag förhoppningsvis sett klart den:)

Sov gott på er och kram:) <3


-.-

Nu sitter jag hos rebecca med hon och jacke, vi har nyss sett två filmer "Skicka vidare" och "The Hottie And The Nottie". Jag har iallafall fixat mig och direkt jag kommer hem då tar jag kort och lägger ut, jag lovar! :) Men jag ska nog hem snart tror jag iallafall. Men vet inte än, får se. Nu ska jag iallafall dra och vara social med dom hära, eller iallafall försöka! :)

Hade bra, kram på er:)


i will always love you

Jag har inte klippt håret än men ska göra de efter maten sen har jag träning så efter de kommer bilder:d haha

Nu har destriktvetrinären varit här och besiktat Blajen, min häst. Eftersom vi ska sälja han, som jag vet att jag gryymt mycket kommer att ångra, men de är så, men våran köpare är en kvinna med två barn vid 15 och 18 års ålder, dom verkade tycka om han väldigt mycket, dom ska nu först ha han på prov i 2 veckor sen så får dom bestämma sig, men tjejen hade redan idag varit och köpt grejer till han och dom vill bara ha han nu, vi ska nog mest troligt fara dig med han imorgon kväll, ååh jag kommer sakna han så himla mycket, har ju haft han hela livet, men de blir nog egenterligen bäst så eftersom jag inte har tid med han längre och de blir att han bara står i hagen och tjockar sig, han är så jätte tjock nu, vetrinären skrev på papprena i parentes (to fat) han var nämligen från tyskland denna vetrinär så han pratade bara engelska och jag som är så dålig, haha så mamma fick sköta de mesta snacket men han frågade typ: Johanna, do you play handboll to? Yes, sa jag då=) oh, I did that to:) och så sa han att han var fasinerad över att de var så många tjejer i min ålder som gillade fotboll, i tyskland var de ingen som var de typ mest hästar och sånt. Och så sa han också att jag hade en jätte fin häst, så snäll och gullig och han förstod sig på dom som ville köpa han men att han förstod sig inte på oss som skulle sälja han, men men, han pratade jätte mycket iallafall, och jag tycker ju sånt är så pinsamt men faktiskt så var de inte så pinsamt som jag trodde de skulle vara, jag pratade ju inte så mycket så :)

Men nu ska jag äta grillad kyckling och pommes frites:p mums!
Hadebra, kram på er alla! :)

godnight sweetheart, it's time to go

Jag har nu fixat håret iaf, men jag ska klippa till de imorrn eller mamma ska de, ska klippa lite kortare baktill tror jag, så jag tar kort imorgon istället, har nyss sett Sex and the city, ååh, vad jag älskar den serien. Men nu ska jag se nån film, vet inte än vilken sen ska jag försöka sova, de blir alltid så sena kvällar nu för tiden , och ingen handboll blir de heller, får se reprisen, om de går nån ;> men men!

Sov gott och kram på er:)

I'm sitting here in the boring room it's just a another raining afternoon

Vilket tråk väder måste jag få säga de regnar och de har nyss oskat, nu regnar de bara, men allstå. Men de var perfekt väder för att färga håret och klippa sig:)
Så nu har jag iaf klippt mig och färgat håret, jag har fortfarande blött hår så jag kanske fixar de senare och tar nån bild och lägger ut om de går, de har inte gått att lägga ut nån bild nu på sistone jag vet inte varför står bara fel format, och de finns ju inte så många format att välja på men jag jobbar på de, om ni vet vad felet är så skriv gärna, för jag tycker verkligen inte om att inte kunna lägga ut bilder, de känns mer som att jag tappar läsare eller nått. Men jag är tacksam att ni alla står ut med de:) 
Jo förresten, jag såg en jätte bra film idag, eftersom de var så tråkit väder så vart de mest att sitta vid datorn och bara göra inget, så jag laddade hem en film som hette "The Hottie And The Nottie" 

Den spelas av Paris Hilton, Kathryn Fiore och Joel Moore.
Nate har blivit utkastad av sin flickvän och kommer plötsligt ihåg sin barndomskärlek - skolans sötaste tjej, Christabel  Nate bestämmer sig för att leta upp henne och det visar sig att Christabel nu vuxit upp och blivit Los Angeles hetaste blondin! Till Nates stora lycka är hon dessutom singel! Problemet är bara att Christabel har lovat att inte dejta någon tills hon hittat en pojkvän åt sin bästa kompis, June. Nate blir lovad en het natt med Christabel om han hittar en kille till June, men det är lättare sagt än gjort. June är nämligen inte alls lika het som Christabel...
De är något jag rekomenderar, grymt bra film, jag funderar på att se den en gång till ikväll:)

Men jag skriver senare, jag ska se om de finns nått att se på tv, jag ville ju se handbollen ikv men den var 02:55 och jag vet verkligen inte om jag orkar sitta uppe så länge för att se handboll men de går väll repris hoppas jag på.

Men ha de bra, kram på er:)

I belive the children are a future

Ja, jag vaknade rätt hyfsad tid idag eller blev väckt, mamma väckte mig 12. Så jag steg upp ganska snabbt faktiskt. Nu väntar jag på mat få se efter de om jag ska klippa mig och färga håret sen, beror på om mamma orkar, vilket jag hoppas på :) Men jag skiver ett till inlägg senare, kommer nog en bild om jag har klippt mig och de:)


Kram på er:)

ojojoj!

nu har alla mina bilder farit bort som ni kanske ser ;s vet inte vad som är felet men jag jobbar på de!

kramkram:)

crayfishparty

Jag sitter hära vid datorn och trycker i mig massa godis, vi har kräftparty på 8 personer. Jag, mamma, pappa, Jesper, Alva, Emil, Ulrika och Kent. Var så grymt gott oj oj oj , nä jag skojja bara, jag är själv inte så förtjust i kräfta men jag måste få säga att de smakade inte så illa som jag trodde men de luktade illa nå så gudens:) Men jag åt dock en klo! Inge mera än de! hahah
Mamma åt bara tre typ , pappa åt grymt många, typ 30 stycken nä jag vet inte men fulla tallriken. Jag åt istället rostbiff och potatissallad, de var inte illa alls :) haha sen så åt vi efterrätt som jag bakat, chokladtårta. Med grädde också:) 

De funkar fortfarande inte att lägga ut bilder så ni får kolla på min pixbox, finns en jätte fin modellbild på min mor och far:)haha

http://www.pixbox.se/alb_show_id878965_page0.html

kram på er och njut av några riktitgt fina bilder:) hah

watching the stars

Hann inte skriva så mycket om igår så jag skriver om de nu istället. Först så vaknade jag och Elina kring 10 så fixa jag mig snabbt och sen for vi till Elina och hon fixade sig och så for vi in till stan till nolia, vi gick mest runt och kollade på typ magdans och så kollade vi på tvillingarna , dom är ju så grymt lika :) Senare gick vi till Subland, och åt lite sen gick vi en snabbis in på Gina Tricot och där hittade elina ett par jeans och en tröja, jätte fint. Jag hittade en baddräkt, en svart kostade bara 49:- så då var de desamma, jag har tyvärr ingen bild. Men kommer nog att ta nån gång :) Senare gick vi tillbaka in på Nolia och fick hjärtballonger av en gubbe som blåste upp och gav senare så kollade vi på nå dans där de bara var gamlingar som dansa, dom dansa först och visade sen fick publiken komma in och dansa, och så var de en gubbe som sa till oss, kom igen nu tjejer. Kom och dansa. Vi ville absolut inte dansa bland gamlingar, men klart de hade varit roligt att dansa med bara hon bland dom men då var de typ byte hela tiden. Så man böt partner hela tiden, och då ångrade vi oss :) haha men gubben gav sig inte, kom igen de är ju ni som ska fortsätta med dehär, sa han. Vi började bara att skratta! Vågar ni inte, frågade han då. Vi svarade direkt NEJ ! :D haha sen började vi att skratta och även han sen då fortsatte han att dansa och vi gick iväg. Så gick vi ut från Nolia och väntade på Elinas mamma, Gusvav och Kim. Så kom dom sen så for vi hem.


Jag gick över till Rebecca och lånade hennes löpband medans vi såg Hancock, jag sprang bara 50 minuter skulle egentligen springa en timme men jag gjorde inte de, 10 minuter hit och dit, men jag är inte så stolt över att jag bara sprang 7,5 kilometer, de är ganska sakta men jag har inte heller bästa kondisen heller , haha men men jag sprang hem efter de och duschade på 4 minuter, rekord! haha sen så tog jag lite kläder och smink sen gick jag över till Rebecca och vi sminkade oss snabbt och böt om sen for vi med moppen kvart i nio till Jacke, vi ville hinna på OK före, vi hann, va var där 20:52 så köpte vi chips sen for vi till Jacke var där med Vikor, Linn, Rebecca och Jacke. Sen så for vi in till stan och åt på Sunes träffade lite folk där bland annat min bror, typ Pettersson och Jennie och Jessica. Vi åt sen for jag, Rebecca och Jacke till hans stuga och spelade lite kort där sen for vi hem. Låg på msn ett litet tag sen somnade jag! :)

Sidan är tyvärr konstig och de går inte att lägga ut några bilder så då kanske kom kommer senare då!

Kram på er :)


broder Jacob, broder Jacob, sover du, sover du?

Nu är jag hos Jacke med han, Viktor, Linn och Rebecca. Vi kom för ett tag sen vi har nyss spelat guitar hero och nu håller dom duktiga tjejorna Rebecca och Linn att stämma Jackes gitarr och nu kom Jacke och förstörde, han vred om allt, och dom hade kämpat jätte mycket, väldigt dumt av Jacke! haha

Men jag skriver mer senare , kram på er;)  

jeeeesus ! ;)

Nu sitter jag hära med rebecca, hon har sovit hära, igår var vi ute och körde med Blajen. Och gjorde kola och såg Norbit.

Idag kommer de två stycken som ska kolla på min häst, ska mest troligt sälja honom om dom vill ha han. Kommer sakna han väldigt mycket eftersom jag har haft han sen jag föddes, har växt upp med han. Hoppas även att vi får ett rimligt pris för han, och hoppas verkligen inte mamma är snål och tar allt för sig själv-.-

Nu ska jag och rebecca gå ner och äta lite frukost. Viktigt att äta frukost:)
Jag kommer nog inte blogga på ett ganska långt tag eftersom jag inte har någon dator nu lägre :/

Men ha de så bra , kram :)

dååligt johanna

Denhär perioden efter gothia har jag varit så himla lat, förlåt att jag inte har skrivit, men iaf. ska skriva lite om vad som har hänt senast :)


3/8 Idag vaknade jag 15:06 så jag har som inte gjort så mycket idag, jag har klippt gräset och så har jag målat lite på ladugården.


2/8 Igår tog jag de lugnt mest hela dagen hade tänkt mysa och se film med mamma, hon ville se nån westernfilm som gick på tv, skulle vi fara på ok och köpa godis så ringde Ingerla och Kjell som kommer från Stockholm, dom har stuga i Koler och dom är nere där nu. Så ville dom att vi skulle komma dit, dom var på Badstranden och hade gjort upp en eld och så. Så vi satte oss i bilen och for till Koler och var där till klockan 11 ungefär. Louise kom dit och så badade vi, ganska kallt, kanske 18 grader, så de är lite skillnad när man brukar bada i emmas pool där är de typ 30 :) hehe men jag hade de trevligt iallafall :)
Tyvärr hade jag ingen bild, tänkte inte på att ta någon! Men ni får föreställa er en bild av de :)


1/8 Jag såg film med eve,dennis och martin. Vi såg The Wedding Crashers , en komedi som spelas av Owen Wilson och Vince Vaughn, filmen är inte såhär jätte bra men man skrattar ändå åt den varje gång man ser den :)

I filmen är de singelkillarna John Beckwith och Jeremy Grey kollegor och vänner som delar intresset för en alldeles speciell vårhobby - att våldgästa bröllop! Det spelar ingen roll om det är ett italienskt, judiskt, irländskt, kinesiskt eller hinduiskt bröllop. Förutom gratis mat och dryck finns där massor av singelkvinnor som de sedan överger när natten är slut. Livet är en fest... tills den dagen då John träffar Claire och leken plötsligt blir allvar.



Titel: The Wedding Crashers
Speltid: 2 tim 2 min
Åldersgräns: 7 år
KOMEDI
Jag rekomenderar den !


Senare samma kväll kom Simon, Gabbe, Jens och David, och dom hade hyrt Eastern promises, thriller där Viggo Mortensen, Vincent Gassel och Naomi Watts spelar. Jag tyckte inte om filmen, den var konstig, men de kan också bero på att jag inte heller är så förtjust i thrillrar.

En rysk prostituerad dör under en förlossning. Sköterskan dras in i en härva i den undre världen som involverar den ryska maffian. Anna är en ung barnmorska som inte skyr några medel för att ta reda på sanningen om en rysk flicka som dör i hennes armar under en förlossning. De enda ledtrådarna som Anna har är innehållet i flickans handsväska - en dagbok och en tändsticksask. 





Titel: Eastern Promises
Speltid: 1 tim 36 min
Åldersgräns: 15 år
THRILLER
Jag rekomenderar den inte, men om du tycker om thriller så rekomenderar jag den !

  
31/7
Jag var först i stan med familjen jag skulle göra pass och så, och så köpte jag ett par nya jeans och en klänning. Bild kommer här nere!


Klänning: Cubus 70:-


Jeans: Cubus 100:-

Sen så kom eve, rebecca, ida, emma med bussen in till stan och så gick vi på coop och handlade lite fika och så gick vi till badhusparken och var där ett tag sen kom de lite regn så då gick vi upp till eves lägenhet och var där ett tag, sen for vi och åt på max. Senare på kvällen kom jennie, och vi såg filmen Hide and Seek , en thriller som är lite mer som en skräckis. Dakota Fanning och Robert De Niro spelar huvudrollerna i filmen.

Vissa lekar är otäckare än andra... Hide and Seek är en gastkramande thriller om en flicka som efter sin mammas död drar sig undan från omvärlden och skapar en ond låtsasvän. Hennes pappa, spelad av  försöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande.


Titel: Hide and Seek
Speltid: 1 tim 37 min
Åldersgräns: 15 år
THRILLER/SKRÄCKIS
Jag rekomenderar den !

Efter de lekte vi "modeller" haha de var jätte kul vi sminkade oss och gjorde reklam för mat :) 

Jag hade: Rökt skinka
Rebecca hade: Brago chokladkakor
Eve hade: Johnny's senap
Jennie hade: Coca-Cola.

Och våran fotograf var Emma Lundström :)
 


Jennies bild



29/7 Jag var hos emma, men hon,ida,rebecca, jennie, eve, julia och linn. Vi  lekte röda vita rosen, en lek där man delar upp sig i två lag och så har man en gemensam grejj som ett av lagen ska gömma och sen ska man gömma sig själv också medans de andra laget ska försöka hitta grejen och för att veta de måste man ha ledtråd så om man tar nån i de andra laget så måste man ge en ledtråd eller äta en nypa gräs. Jag var i rebecca, ida och linns lag:) haha de är faktiskt jätte kul:) Och efter de badade vi i emmas pool ett tag och sen gick vi och la oss och typ pratade och tjuvringde som vanligt typ.



hittade bollen! jennies bild


Pyramiden

Antag att nästan alla bilder är jennies, eftersom hon har bäst kamera:)

RSS 2.0