090730

prick en månad kvar till tjejmilen, ska ut och springa idag också men blir nog ikväll eftersom det är stekande sol ute och jag håller på att dö som alltid när de är sol! haha! det är för varmt om jag inte kan bada! igår var jag,mamma,pappa och jesper på havsbadet där de var jätte skönt och vi hade de jätte trevligt och efter det så klippte jag mattias och han blev lite sur över det typ, hehe så då tog jag honom till coop och så köpte jag typ massa fika, dricka och chips och så tog jag med en filt och så for vi till pitsund, nästan under pitsundsbron vid stranden där. la ut en filt och så satt vi där och mös, det var jätte mysigt och jätte roligt, vi skrattade tillsammans och hade roligt, det kunde inte bli mycket bättre när man har världens bästa pojkvän :-) vilken tur jag har!

jag lägger ut bilder från igårkväll senare idag, den laggade nu som fan! så fixar det lite senare!

090728

började dagen med att vakna som alltid, sen så klockan 12 så for jag och mamma ut och sprang, vi sprang 5 km, eller jag kanske sprang 4,5 för jag orkade inte, behövde vatten och höll på att grillas av solen, och när vi kom hem så såg vi att det var 25 grader ute, inte underligt att jag höll på att grillas ;s nu är det bara 32 dagar kvar till loppet, och jag måste verkligen lägga i ett kål nu! nu är jag i pitsund och vi har nyss ätit grillad fläskfilé och potatisgratäng som var så himla gott att jag snörde i mig maten och vart jätte mätt! mattias är i duschen nu (som alltid typ) sen så ska vi hem till oss, får hoppas att anna är kvar så man hinner träffa henne, hon är hemma nu på permis i några dagar! sen ska vi inte göra något alls, vi ska nog äta glass och se en film och sen sova ;-) så vi får höras! (förlåt för dållig uppdatering senaste tiden)

tumme ner

till pdol , jag hade jätte tråkigt vilket inte var så kul och inte var förväntat... :-( nu ska jag och mattias gå och lägga oss och se film :-)

och jag fick min efterl'ngtade mobil idag och trodde jag skulle få samma färg, alltså rosa, men fick en svart/silvrig vilket inte var lika bra :-(

men sov gott:)

pdol

blir att fara in ikv, får se då hur de går, hoppas det slutar att regna.!!!! blir väl att förfesta någonstans kanske, får se men nu ska jag dra, hoppas vi ses ikv ;) <3

johanna

jag har namnsdag idag:-) rebecca var det som skrev det imorse, hihi tack :) <3

pdol

nu har mamma sagt att om jag städar båda bilarna och husvagnen får jag en pdol biljett, så det blev bra :-) men blir nog bara att gå en kväll ändå så, men får se hur jag gör! :-) skulle ju gå en dag med cissi också, vet inte vilken dag än ! =)

chock!

igår så kom då jennie förbi med diva så stod vi och pratade lite och tittade på när diva och kira eller mest diva vllade kossorna, det var lite kul, vi fick även se lite bögporr bland tjurarna. hehe väldigt äckligt. sen så började jag att måla bodan som jag skulle gjort klart igår och medans jag stod och målade så ser jag att min kusin anna, hennes killes bil kommer och svänger in på gården och då ser jag i passagerar sätet att anna sitter och vinkar åt mig, jag blev verkligen chockad, och så gick jag och pratade med hon och hon hade fått komma hem nu då i några dagar, hon kanske måste åka tillbaka vilken dag som hellst om det då är kvar leukemi i blodet, om de inte är det då är inte andra behandlingen lika bråttom. så det var ju himla kul att hon kom förbi, jätte kul :-D senare efter det kom Rebecca och Rose-Marie och vi pratade lite sen så visade vi hur man beställer flygbiljetterna, sen bliev det sent och dom for hem och beställde.. sen ´gick jag och mattias och la oss, och somnade inte så jätte snabbt, eller inte jag i alla fall...

lön

idag fick jag min lön så då for jag snabbt till stan:) hehe, men fyndade faktiskt inte alls så mycket : ett par skor, ett par jeans och en skjorta . kan ta kort på det senare så får ni se hur de såg ut. sen så åkte jag hem med brage och eva-lena hem till pitsund då alltså , så har jag färgat håret på eva och sett en film och nu väntar jag på att min efterlängtade snygging ska komma hem så jag får en puss:-) hihihi! nu i helgen så är jag och mattias kalvvakt eftersom mamma och pappa är på grillfest i sorselle och imorgon på släktträff så dom kommer inte hem förrns söndag. :-*

ni får ha det bra! ;) <3

mattias vikberg

jag har världens bästa pojkvän och då menar jag världens bästa, det finns ingen bättre än honom för mig, vi är som gjorda för varandra! och inget kommer att kunna komma ivägen för vår kärlek till varandra! han tar helt klart upp den största delen i mitt hjärta, för det är för han mitt hjärta slår som hårdast! jag älskar dig mattias vikberg ♥ ♥ ♥

                                            min söta postenpojke=)
 

rebecca öhman

hoppas du har beställt biljetterna nu för nu börjar det faktiskt närma sig!!!! :) <3

onsdag

idag är det onsdag., en ny dag med nya upplevelser! igår var jag ute och sprang och det gick inte så bra, eller egentligen gick det inte alls så dåligt eftersom jag inte sprungit på typ 2 veckor, och jag sprang ändå lika "snabbt" som jag sprang sist, alltså jag springer typ 6min/km. vilket inte är så snabbt men jag siktar ju inte direkt på att vinna tjejmilen hehe! nu är det inte så länge kvar ungefär en månad typ, eller en och en halv! :-) men jag funderar starkt på hur jag ska klara mig utan mattias? ja, det lär vi ju få se, kommer typ bli att jag tvingar han att ta flyget till stockholm, haha skojja bara, nog ska jag klara det:-) det blir ju ändå bara två dagar, vi far ju lördag och milen är söndag så ska vi fara hem tisdag! ååh, det kommer bli så himla kul :D

mattias skruvar i sin söndriga bil, vilket suger. så jag sitter här, funderar om jag ska göra om headern på bloggen, det lär ni ju märka ifall jag gjort:) så nu hade jag inte så mycket mer att skriva=) så vi höörs!

hahahah!

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!


En journalist var gammal kompis med tandläkaren i den lilla staden. Det visade sej att tandläkaren hade
våldtagit flera av sina patienter, men kompisen på tidningen ville inte skriva det så det blev en liten notis
i tidningen: Tandläkare fyllde fel hål.
 

Det var en gång ett gammalt par som inte haft sex på länge. De hade provat på allt, men ingenting hade fått den lille soldaten att stå givakt. Så de gick till en doktor och berättade om sitt problem.
- Hmm... Det har inte provats men vi kan testa att operera in en stålbit i ert underliv, sa läkaren, och en magnet i ditt ollon. Men, som sagt det har inte testats förut.
Paret ville gärna prova metoden och kom överrens om att träffa läkaren två veckor senare, för att se resultatet.
Efter två veckor kom gumman ensam in till doktorn, som undrade var gubben hennes hade blivit av.
- Kåken, sa gumman tyst.
- Kåken? utbrast doktorn. Sitter han i fängelse? Fungerade inte metoden?
- Jodå, jag har nog aldrig haft ett så bra sexliv. Men så åkte gubben min till simhallen. Och så kom en 9-åring med tandställning...



Förr i Frankrike var prostituerade tvungna att skriva in sig i polisens register. Det var ofta lång kö ute på gatan, en gammal gumma gick förbi och undrade:
- Vad köar ni för flickor?
Tjejerna skojade med gumman och förklarade att det var gratis utdelning av karameller. Den gamla gumman ställde sig i kön och när hon kom fram till polisen så utbrast han:
- Men gamla människa, håller ni på än! Gammal är jag, sa gumman, men suga kan jag fortfarande...



6-åriga sonen frågar sin far.
- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra ?
Pappan, något generad:
- Öööhhh... Älska?
- Nej nej.. Det heter något annat.
Pappa, något mer generad:
- Öööhhhhh... Gänga?
- Nej nej.
Pappan, illröd i ansiktet:
- Nuppa ??
- Nej! Men nu kom jag på det! Våningssäng heter det.



Det var en kvinna inne i en handväskbutik.
- Varför är denna så dyr, frågade hon expediten.
- Den är gjord av kukskinn så när du smeker den blir det en resväska!


vart for vädret?

vars klååån tog det vackra och sköna sommarvädret vägen? jag är nu så himla less att bara sitta inne när det är så himla dåligt väder, idag händer inget, vi ska till pitsund och äta tacos och så ska vi hem till mig och typ sova, vi ska göra en tidig kväll,, vart sent igår, städade till klockan 11 på kvällen och så vart vi hungriga och tog med lillebror som inte ville vara hemma själv och for till sunes och åt! gott var det, sen for vi hem och la oss! nu ska jag fixa mig lite sen ska jag fara till mattias:-) puss på er;-)

anna.- tänker på dig :-) ♥




hejn ska bli gott:)

9 månader!

nio månader med min älskade mattias igår:-)<3

Tjejen: Sakta ner, jag är rädd.
Killen: Nej, det här är kul.
Tjejen: Det är inte alls kul, sakta ner.
Killen: Säg att du älskar mig då.
Tjejen: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Killen: Ge mig en kram.
Tjejen: kramar honom.
Killen: Ta av min hjälm och sätt på dig den.
Tjejen tar på sig hjälmen.

I tidningen nästa dag:
En motorcyckel har krockat in i en byggnad,
två satt på motorckyeln, men bara en överlevde.

Sanningen: 
Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade, men han ville inte
tala om det för tjejen. Istället fick han henne att säga jag älskar
dig, känna hennes kram för en sista gång, och han fick henne att ta på
sig hans hjälm så att hon skulle klara sig även om han skulle dö.

(hittade denna på cissis bilddagbok och tyckte den var fin)


mamma♥

Grattias mamma som idag fyller 40 år! ha världens bästa dag, älskar dig<3



sunderbyn

igår var vi på sunderbyn hos anna, hon verkade väldigt pigg, vilket var jätte roligt att se, det var skönt att få träffa henne! personalen hade ju sagt att dom skulle minnas henne för att hon var så pigg! och det var ju jätte roligt att höra! :-) så det var skönt att få träffa henne och se att hon är så pigg, vilket är jätte positivt, hoppas vi träffas snart igen, vilket vi nog lär göra:-) puss anna, sköt om dig nu! älskar dig!:) <3



gode jäkla snygg!


RSS 2.0