lööördag

nu är det lördag och jag har tråkat hela dagen typ, mattias har skruvat i bilen HELA dagen, han skruvar än!!!! jag var med eva på stan ett tag och hittade ett par jätte snygga jeanstights som jag ville ha och då sa mattias att jag skulle få dom av han imorgon :D:D då bleev jag jäääätte glad:):) läängtar redan till imorgon :) får se vad som händer ikv, kanske bara blir att slappa eller så hitta på något, vi fåvala sii ;) jag vill få peengar, men får de snart hoppas jag, så ska jag fara till frissan och färga håret, blir nog massor av slingor i typ blont, brunt och vill även ha några som är typ brunröda.. men men det är ju bara önsketänkande:) ska gå dit och höra hur mycket det kostar imorgon, det är ju en början iaf.... ;) men men nu har jag inget mer att skriva, pusstjah;)

helgen närmar sig..

sitter på skolan väntar på att matten ska börja, sen har vi med katarina en lektion som vi kallar "roliga timmen" vi fikar och leker hela lektionen :) det ser jag fram emot! sen så kommer brage och hämtar mig och jag far hem till mattias och väntar på att han ska komma hem typ kvart över 4 och jag slutar halv 2 så det blir att vänta ett tag, men men :) ork it skriva nå mer hehe! pusstjah;)

skola

har svenska nu, riktigt tråkigt för jag hittar inte de jag ska skriva om. iaf så har vi bowling efter dehär:) skojjigt, fast jag är sämst=) men men, nu ska jag försöka hitta något mer ;) idag blire att plugga och kanske vara med adam vi fårlavala seee ;) hehe! pusstjah;)

vinter

alltså jag håller på att längta ihjäl mig till jul, när den första snön kommer! ååh, få åka skoter och ligga i snön på kvällarna och titta på stjärnorna när man får börja sätta upp julpynt och julgranen och julaftonsmorgon, och även julaftons kvällen med julbordet och alla julklappar och allting:) jag håller verkligen på att längta ihjäl mig :) ååååh så himla kuuul :)

jag har träningsvärk i HELA kroppen och då menar jag hela typ: i rumpan, baksida/framsida lår och vader och mage och rygg och armarna, men de sjuka är att jag inte vet vad jag gjort som gjort att jag fått sån himla värk. jag har ju haft idrott två dagar irad nu men tror inte att det är de, njaaa jag måste verkligen fundera över vad jag gjort=) hehe!

ikväll blire att plugga, inte kul alls men så är det ju ibland, och jag har massa läxa som jag tror att jag ska bort idag, men samhälls, nää de är inte mitt ämne!! men jag ska försöka eftersom vi ska ha MUNTLIGT prov ;s inte så kul alls!! men de är bara bita ihop!

i helgen blire att fara till umeå och hjälpa mattias syrra att flytta:)

this makes me crazy!!!

trååååååååååk

har inte kul just nu kan jag säga! har inget att göra, mattias ska basta och jag orkar inte vänta på att han ska basta i hundra år, blir nog att gå och lägga mig för min del tror jag. idag har jag jobbat, jag och carro, har varit mycket pappersarbete så, får se om de blir att jobba nå nästa vecka, vi skulle höras av... nu ska jag packa gympaväskan och sen så vet jag inte, det återstår att se..:) pusstjah

jobb

idag var jag ledig eller jag hade inget att göra så jag for på indumont och har jobbat där med pappersjobb hela dagen och det har varit roligt tycker jag:) hihi. nu ikv blire att se idol och sen Austin Powers tror jag! sen så är man ledig imorgon också så får se vad jag hittar på då! på söndag ska jag också jobba med caroline sohlman tror jag de var! aja, nu ska jag gå och väcka min sovande pojke där nere! pusstjah;)

historien

alla kanske inte vet riktigt vad som hänt med mig kusin anna, och här tänker jag ge alla en chans att få veta:

Det är såhär att min kusin, anna har nyligen haft leukemi, hon fick veta det under Piteå Summer Games helgen och under denna behandling så har hon varit hur pigg som hellst och dom sa på sunderbyn att hon är den piggaste dom någonsin sett under en sådan behandling och så nyligen blev hon botad eller på benmärgsprovet så visade det 0% cancerceller men att hon ändå skulle fortsätta behandlingen eftersom det kan bildas nya cancerceller ganska snabbt. och denna behandling gör att man inte får något immunförsvar kvar. Så anna fick komma hem och på något sätt fick hon in EN bakterie in i sin cvk slang (en slang som gör att varje gång dom ska ta något blodprov så slipper dom sticka henne varje gång ) och denna är fastsatt i hennes hals. och detta gjorde att hon blev jätte dålig och fick en lunginflamation och kunde inte andas, hon fick inget syre i blodet eftersom hon tog så korta andetag, de tog som stopp, detta var förra veckan, och så kallade dom dit alla i familjen till sunderbyn för att dom inte trodde hon skulle överleva natten. men som tur var gjorde hon det. och det blev lite bättre iaf, det som skulle stiga steg sakta men säkert, men hennes sänka som ska ligga på kring 10 låg på 380. de mesta var dåligt. hon lades i en respirator och blev nersövd eftersom hon inte kunde andas. och då i lördags så orkade inte hennes lungor mer, det enda dom kunde se på rönktenbilderna av lungorna var skum och slem bara helt vitt. så då kom det läkare från sjukuset kristina, och dom opererade in nya slangar och sen så fick anna åka ner till tyskland för att ligga in en lungapparat. (det finns endast 4 stycken såna i hela sverige) och i måndags så var allting jätte bra, det syresatt precis som det skulle och allt var nästan perfekt. och så igår kom mardrömmen, hon blev jätte jätte dålig och fick en hjärnblödning och dom vet inte om de är farligt för henne och det får vi veta imorgon för att dom ska ta nya rönktenbilder. om den har tagit på speciella ställen så kan konsekvenserna vara typ förlamning eller att hon inte kan prata. idag fick vi veta att lungorna inte blivit nå mycket bättre, och att röntkenbilderna tas imorgon. jag tycker detta är så himla jobbigt, jag är så himla ledsen och deppig hela tiden, men jag känner ändå någonstans inne i mitt hjärta att du kommer klara dehär, jag önskade att jag bara kunde komma till tyskland och få vara med dig, vara vid din sida och kämpa med dig, men du ska veta att jag kämpar för dig och det kommer jag göra tills jag tar mina sista andetag.. för jag älskar dig och jag hoppas du vet om det anna! 


anna renberg

när jag lyssnar på denna låt kan jag endast tänka på dig älskade kusin, det rinner tårar varje gång jag tänker på att du är så lång ifrån mig just nu och jag inte får träffa dig förrän om 4 veckor! :'( jag älskar dig anna och tänker på dig hela tiden! 


tema

råkade göra nått med temat så ska fixa de nån gång i veckan men inte nu :)

tisdag

ja, igår maten var väl sådär, tyvärr syntes vi inte något i tv:( men annars var de ju kul:) idag ska vi nog vara med adam, sen vet jag inte, sova? :) hihi! dagen har varit bra på skolan, bollspel var faktiskt kul fastän jag var enda tjejen och så spelade vi fotboll. men alla killar är så hårda i kroppen så det var bara att göra i sig hård, och några mål lyckades jag ju klämma in :) aja nu orkar jag inte skriva mer:)

tv4

jag måste bara få säga att de är jätte kul att se att jag fått fler läsare:) vad som händer idag är att jag och elin jonsson ska in till stan på bryggeriet tror jag de var och så ska vi vara med i tv :) det är i dehär programmet Tinas Cookalong, vi ska typ äta maten dom gör och så ska dom filma oss, aja, jag fattar typ inget men vi ska vara där iaf kvart över sju typ för dom börjar sända klockan åtta, så klockan åtta på tv4 där kommer vi att synas:) nu ska jag börja göra mig klar och så, jag kan skriva senare:) pusstjah<3

tina är ju inte i piteå utan det sänds bara härifrån:)


:)

måste bara få be om ursäkt då för att jag stavat en bokstav fel, oj oj oj, fattar inte hur jag kunde gjort det ååh, alltså förlåt!! om du nu stör dig på sånt så behöver du ju inte läsa min blogg, eller?:) hihi. ;) och nästa gång får du mer än gärna skriva ditt namn:)

nu ska jag och mattias se en film sen blire väl att sova för våran del:)

söndag

lyckad kväll igår! ;)

party like a rockstar

ikväll äre fest med tjejerna igen:)

walking in memphis


hajn ska ju då vinna, fyfan vilken sköön röst!!! johanna gillar:)

<3

jag måste bara få säga att mammas kommentar i de förra inlägget stämmer in, tack mamma:)<3

jag missade bussen i morse, den gick 10 i, och ska gå sju! jag stod ju där 5 i och då hade den redan farit!!! :@ men men sånt som händer! hoppas allt är bra imorgon så jag kan fara till emma på tjejfest med underbara flickor, för det vill jag verkligen, men de beror på om anna mår bra! <3 nu har jag rast, heh kom till skolan till lektionen och så blev det rast direkt:) men men ! ikväll blir det:
fredagsmyyys, om de så är det sista jag gör!;)

jobbiga dagar

dessa tre dagar är bland de jobbigaste jag varit med om, de enda jag kan tänka på är dig, jag vill inte att något illa ska hända dig och nu bara helt plötsligt blev det såhär illa? jag kan inte förklara i ord hur ledsen jag är, det är tårarna som får prata nästan hela tiden.. jag hoppas att allt kommer att lösa sig, vill absolut inte tappa dig, men som tur är så har ju i alla fall de mesta blivit bättre och hoppas att det fortsätter så!

när jag är nog ledsen tycker du då att de är okej att behandla mig såhär, att du helt plötsligt dissar mig, helt utan anledning? vad har du för bra ursäkt till det? för detta är ju inte första gången, utan upprepas väldigt många gånger om och om igen! och jag fattar absolut ingenting! och där kommer det in en underbar person i bilden, rebecca öhman, tack underbara människa för att du tar dig till att prata med mig, du är en människa som aldrig skulle svika eller dissa mig, det finns inte många människor som dig, tack! jag vet att andra personer skulle också ställa upp och prata med mig tex som idag cissi följde mig och äta för att du dissade mig, tack! annika vet jag också skulle finnas där men jag vill inte prata om henne eftersom det är väldigt jobbigt för oss båda när hon mår såhär dåligt som hon gör., jag vill inte lägga mer tyngd på dig, du har de nog jobbigt ändå! det jag vill komma fram till i detta inlägg är att jag är så grymt less och blir bara arg/ledsen när du håller på som du gör, jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!!

skola skola skola...

= TRÅKIGT! och idag slutar jag 20 över fyra :( inte kul, har typ idrott sista i 2 timmar, ja, idrott är kul men fan inte då man är enda tjejen i gruppen? nja hellst inte! men men finns inte så mycket att göra åt det, de är bara bita ihop och köra sitt eget reejs, så kanske man får ett bra betyg! men nu har jag mentorstid sen förkolegrejs sen lunch sen förskolegrejs igen och sen bollspel sen är klockan slagen, mattias står nog och väntar på mig då får jag hoppas! ;) men nu ska jag dra på mentors :) pusstjah

stockholmsresan dag 4

sista dagen, emelie ville vara våran reseguide genom gamla stan och självfallet tackade vi ja. det var jätte mysigt att gå där, vi gick där och sen gick vi förbi slottet och så sen gick vi in till stan för lite till shopping, blev några köp till..

emelie..

sen så började det att bli dags för att fara, vi tog bussen till arlanda och åt lite godis där sen så klev vi på planet och tiden går så snabbt när man flyger som jag och rebecca sa, tiden bara flyyger fram! haha! väl på arlanda så var rebeccas mamma där och vi var snart hemma, det kändes så himla skönt att få kasta sig i mattias armar, oj oj oj!! ja, dessa dagar i stockholm har varit jätte roligt, och tomas,fanny och emelie det var jätte kul att träffa er igen, var ju ett tag sen man träffade er! det var våra dagar i stockholm!


stockholmsresan dag 3

om denna dag säger jag SHOPPING!! det är det enda man kan säga om dagen typ, vi shoppade i sju timmar och vi bara njöt...

vi steg upp och gjorde oss klara och for, jag och rebecca gick tillsammans och mamma och sofie. det var jätte kul och vi fyndade...

Jag fyndade:
Ett par skor (världens bästa köp?)
Ett par jeansleggins från BikBok
En klänning från GinaTricot
En kofta från ett av HM:arna där
En skjorta åt Mattias på JC
En annan present till honom på Buttericks

men nu köpte ju mamma och kläder och vi har samma smak och samma storlek så vi sa att de blev ju som dubbelt upp :-)

jag och rebecca hinner se johan pråmell på stan vid ett övergångsställ, för alla er som inte vet vem de är så är det han som är jury i talang. 

efter allt shoppande så gick vi på hötorget och funderade om en present till fanny som fyllde 20år, då ser vi ernst kirchsteiger som är mammas största idol och blir helt galen, och kan ni gissa vad jag gör? jag tar rebeccas systemkamera och går fram till karln som är över 2 meter lång och frågar om jag får ta ett kort på honom? vad är de som hände med mig? jag som alltid är så blyg, han var iaf jätte trevlig och tyckte jag hade jätte fin dialekt och frågade om jag kom ifrån norrland, jag bara jo, piteå. och då säger han åååh, hejja hejja! haha han var jätte trevlig! och så ser vi ännu mer kändisar och jag bara springer fram till alla och frågar om jag får ta kort men dum som jag är skulle jag ju tagit kort MED dom, men jag var alldeles skakis... haha! hann dock inte fram till alla men ändå. dom stod iaf där för dom skulle in på konserthuset och dela ut polarpriset... dessa var känisarna vi såg:
Ernst kirchsteiger, Carola, Tjejerna ifrån alcazar, molly sandén, johan palm, alice, robin bengtsson, marie picasso, magnus carlsson, elin lanto, tomas dileva, mattias från EMD, Anneli Ryden och Fredrik Kempe. tror det var alla. lägger upp bilder senare, rebecca har ju bilderna jag tog på hennes kamera:-)

här är en bild som sofie tog av ernst:

sen for vi till lägenheten och lämnade grejerna och sen så tog vi tunnelbanan till tomas för att gratta fanny! vi kom dit och de var några av hennes kompisar också där och så åt vi kycklingsallad, mums! sen så åt vi en jätte god tårta! och hade de allmänt bara jätte trevligt, sen så klockan nio började vi bege oss tillbaka..

20åringen fanny!
 
fanny, tomas och emelie

och så tunnelbanan hem och såg lite tv sen snaark..

stockholmsresan dag 2

tidig uppstigning och denna dag var det, tjejmilen som vi kom hit för (eller inte alla, hehe) vi gjorde oss klara och tog tunnelbanan direkt dit och det var jätte mycket folk, jag och rebecca startade i grupp nr 6, eftersom vi båda var jävligt förkylda, vilket inte bådade nå gott, så vi tog det lugnt och det gick ändå bättre än vi trodde, vi gick en kilometer av 10 så det var ju ändå bra tyckte vi, vet inte exakt vilken tid vi sprang på men typ 68 minuter eller nått sånt, första kilometerna kan man ju typ inte springa för de är så grötigt...

och jag som alltid, får självklart skavsår under foten! hehe!

här kommer lite bilder som togs under turen...
allihopa före loppet...

samma igen...

jag..

jag och rebecca..

jag och rebecca igen...

och igen..

rebecca..

mamma..

igen..

sofie..

igen..

rebecca,jag och sofie.. (mamma stod i starten då)

helt lyckad dag, men jobbig.

senare på kvällen åt vi pizza på "Hammarby Pizza" med tomas, emelie, hennes kille och deras dotter julia och en kompis till dom. det var jätte gott men min dumma mage gillade det inte (vilket var förväntat), jag kunde typ inte gå tillbaka för de bara krampade och krampade, höll nästan på att börja gråta men hård som jag är gjorde jag de inte , hahhhaha! sen gick vi till lägenheter och såg tv och käka godis... 


stockholmsresan dag 1

Dag 1

(måste börja med att säga att jag har en gammal mobil men no camera, och våran kamera gick sönder, så bilderna är snodda:) hehe, av sofie, faster!) så ni vet, då börjar vi....

vaknade rätt så tidigt för att göra mig iordning och så, klockan slog snabbt tio och jag tar farväl av min älskling och vi är snabbt inne i bilen påväg till kallax. flygresan var lite pirrigt men den gick bra, till en början....

när vi skulle landa var de jätte mycket turbulens och jag som redan hade ont i örona fick ännu ondare och satt och höll för öronen och började må illa, vi kom fram på arlanda och jag börja må mer illa så söker vi en toalett men hinner inte så jag spyr en en papperskorg som tur var lite avsides, jag är skakis i hela kroppen och mår dåligt, men på bussen till T-centralen så sov jag så det blev bättre då.

Tomas hämtar oss där i en liten röd bil med all packning, hehe! så hämtade vi ut nummerlapparna och sen till emelies lägenhet. snabbt ombyte där för att hinna till grönan!



vi på tunnelbana påväg till Gröna Lund. så tog vi färjan ut dit.




sommarkrysset, vi fick ingen sittplats eftersom alla hade lagt ut sina jackor och folk satt och höll platser åt andra, men vi fick ändå bra ståplats! måns var programledare denna kväll :)

det var många artister, bland annat:

Alcazar


Martin Stenmark


tomas ledin


de andra artister som också var där var; markolio och benjamin ;)

sedan åkte jag och rebecca några karuseller och gick i lustiga huset och man kände sig verkligen som ett barn igen, oj vad vi skrattade! jag och rebecca såg även Marie Särneholt . sen så var klockan ungefär 10 och vi for hem för laddning inför nästa dag, tjejmilen.


sen blev det snaaark snaark, för oss som var förkylda...  
(6 kändisar såg vi denna dag, och de kommer fler.....)


ingen ork!

har ingen ork att skriva om stockholm och lägga upp bilder, men ska försöka ta tag i det snart.! pusss

RSS 2.0