100227

idag har vi varit hela dagen hos mattias syrra som köpt en ny lägenhet i munksund, så vi har hjälpt henne, jag har spacklat och målat lite:) får se om dom behöver hjälp imorgon också!:p ikväll vet jag inte vad som händer det får vi se, kanske blir att bara slappa, känner mig väldigt trött!

btw hade jag jätte roligt igår med kusse, jag kom sist i bowlingen, annika vann och mattias kom två men hade bara några poäng mer än mig, men så kan de vara ibland:) sen drog vi och åt på sunes sen for vi till annika och såg i love you man. bra, det jag såg, jag somnade typ hela tiden och så vakna jag sen somna jag! hehe^^

jennie nilsson!

dethär är en riktig vessla (?) hahahahaha! läs hennes blogg  http://www.jjennienilsson.blogg.se/


to gether....

haha jag och mattias fick tröjor av annika och sandra från thailand, haha dom ser lika ut och på mattias står det To.... och på min står det gether... heehe och så nu har vi dom båda på oss:) ska ta en bild sen och lägga ut ska ni få se:-) bowling ikväll:)

äntligen lov!

oj så skööönt:) idag ska vi fara och gratta kusin andreas och sen så ska jag och mattias vidare till pitsund och träffa hans systrar som varit i Thailand i ca en månad :o hur bruna tror ni inte dom är? har kolla nu på sandras blogg och tittat på bilderna, nää men inte blir man ju sugen att fara utomlands? ååh:) imorgon ska jag jobba sen ska jag vara med annika, får se vad vi hittar på att göra:-)

puss!


perfekt!

redan inbokade dagar med kusse:) fredag blir det, får se vad vi gör:) och på tisdag ska vi nog fara och shoppa i luleå? :-D ååh va roligt:-) och lov imorgon gör saken ännu bättre, och något som gör saken yttligare bättre, det är att jag ska nu gå och mysa med min underbara pojkvän, som är bäst i hela världen:-)<3

det känns redan som att man börjat om från början, på många olika sätt och vet ni vad? det känns helt underbart:-)

ni ska veta vilken tur jag har:-)<3




en tjej....

det finns en tjej här på jorden, hon är väldigt speciell, bara av att titta på henne så blir jag glad, och så har det varit ändå sedan jag föddes, från den dagen jag föddes så blev vi bästisar, vi var alltid med varandra och det var bara du och jag, vi hade alltid så himla kul ihop.. men så började vi högstadiet och hamnade inte i samma klass, det var där, där allt började att förändras, men vi var fortfarande med varandra rätt så mycket ändå till en början eftersom vi älskade att vara med varandra (vilket jag gör än), men så blev det bara att vi gled isär mer och mer, och vi började på gymnasiet och höll kontakt men inte i närheten som förr, det som är tur är att vi är kusiner, det är de som håller ihop oss, våra familjer hälsar på varandra och vi träffas ett tag, och bara den lilla stunden för mig är jätte värdefull för jag blir så glad, och mattias säger efter varje gång vi träffats: alltså det syns verkligen att du gillar henne, du är som en solstråle då du är med henne... och det är så sant, det finns många vänner som jag har som jag älskar, men ingen kan din plats i mitt hjärta, det är svårt och den platsen kommer aldrig att ersättas, och jag hoppas i framtiden nu, att vi kommer börja umgås mer för det vill jag verkligen, för jag älskar dig annika, och jag saknar dig jätte mycket, vill att allting ska vara som förr, då det var du och jag. nu säger jag inte att jag vill att allt ska vara som förr, jag har en pojkvän som jag älskar jätte mycket och jag har nya vänner som är guldklimpar, jag vill att allt ska vara som förr mellan dig och mig, det är så jag menar! du har varit och kommer alltid att vara min bästa vän, den jag kan berätta allt för och veta att du inte berättar det vidare, och det betyder väldigt mycket för mig! jag älskar dig annika öström och låt oss ta tag i detta och börja umgås som förr....

denna tjej är väldigt speciell i mina ögon




piff och puff :-)

















får en puss av dig här:-)










våran fransman Romain..








vi cyklade till varandra, 12km eller nä +3 till :-)





6:an..









ja jag vet, vi är lite fjortis:-) men sånt hör till i uppväxten de med:-)




2 dagar kvar

2 dagar praktik kvar och 2 dagar kvar till sportlov:) gud så skönt! men har lite läxa att göra och så ska jag jobba fredag och måndag:-) de är bra för måste köpa lite saker, typ till håret, mascara och det viktigaste av allt ETT PAR TIGHTS:)

puss!

tisdag, skola!

hatar skola. då vet alla!

grattis:-)

grattis broder till körkortet :-)<3


måndag

idag gick det bra på skolan, gick bra på bollspel, matten och hälsopedda gjorde vi inte så mycket bara redovisningar och på samhällsen hade vi muntligt "prov", hon sa då att alla som var med fick G iaf :-) vet inte vad som händer ikväll, vi får väl se:-)

puss!

auksjaur!

har varit och sovit hos farmor och farfar, eller jag och mattias sov i lägenheten, men vi åkte upp igår och sov över till idag, mysigt:) nu ska vi snart bege oss till öjebyn och gratta anna, hon fyller ju inte år än men hon åker ju till umeå för benmärgstransplation (undra om jag stava de rätt? tror inte det. men men) så ska hon ju vara isolerad i minst 6 veckor, så vi får inte träffa henne på länge:( <3

puss!

torsdag

nu är allt nästan klart inför skattjakten imorgon med förskoleklassen:D ska bara fixa sjörövarflaggan:) så är allt klart, men ska fara lite tidigare imorgon och fixa så allt blir perfekt:) nu är vi i pitsund, ska käka här ;p

puss!


Danmark

Nya vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla.

plugga

säger bara ett ord som får sammanfatta dagens händelse: PLUGG!! har väldigt mycket att göra innan lovet och så, och vill bara göra bort allt, så ska plugga jätte mycket så jag slipper stressa i slutet! idag gjorde jag klart matten och det gick jätte bra och blev jätte nöjd:) och så har jag pratat med erika och så, så idag är jag jätte glad:) så ska ge järnet nu så kan man vara nöjd och stolt över sig själv sen=)

                                                                                                                                                                puss!

lördag

+4 grader ute och sol, kan de bli bättre skoterväder? nej! så vi har varit ute en sväng och kört i ungefär en och en halv timme, så ska vi äta våfflor nu sen blire iväg igen:) hehe, så det ser ut såhär när vi kommer:

jag kör: Ski-doo rev 600
mattias kör: Lynx Grand Touring 500

hahah:) han är lite besviken, men nu blev det så ifall jag skulle följa:) hahah! ska nog åka ett tag nu efter lunchen:) hihih! ååh stackars lillebror har fått magsjuka, tycker synd om han:( <33 stackars pojke!

fredagsmys

ann, vi ska nog komma på söndag:)

hoppas på fredagsmys ikväll, har varit en dramatisk dag, men brinnande skola och brandbilar och poliser och massa gråtande barn och ja gud vet allt:) haha! så är väldigt trött! så hoppas bara på att vi ska slappa och ta det lugnt!

puss!

svar "frissan"

Ann: Åh jag vill ju se några bilder!!!!:) Men om ni kommer på söndag så får jag ju se då...

Svar; jag har inte hört att vi ska komma men hoppas det då får du se, jag har försökt ta kort men det ser bara orange ut, men de blev inte så jätte ljust, de hade kunnat få bli ljusare men blev ändå nöjd:)

frissan

det blev frissan idag, slingor, de blev bra men de hade inte skadat om de blivit ljusare.. men måste låta mitt hår få vila nu! men men ! blir endast mys nu, är trött! :)

puss!

..

om du läser detta så skriv till mig, du vet vem jag menar! vi måste prata, innan måndag. har pratat med erika, eller mamma har. så hör av dig! du vet vem du är...

!?!?!?!

gick inte som planerat, men inte förvånat! blir att fara till frissan imorgon!! men min tur nu för tiden så blev det så. for hem från skolan idag pga av något jag aldrig trodde skulle gå så långt, så pratade med min älskade mamma, min mentor och min kusin<3

puss!


färgning

nu blire ett nytt försök, en till avfärgning. skriver sen och lägger kanske upp bilder. en från igår iaf, hahahahahaha:D

skola då?

inte kul att vara tillbaka efter helgen.. men men ! har snart hälsopedda sen samhälls sen slut för idag! blir nog att färga håret ikväll, nu hoppas jag verkligen att det blir bra!!!! har nyss haft "matteprov", två uppgifter för att kunna få VG som betyg i matte, blev bara klar med en fråga så ska jag välja en ny nästa vecka och göra så hoppas att det går bra, för jag vill verkligen ha VG i matte.. har varit och köpt en papensin:) och en kycklingmacka, men såg just att jag råkat köpa med curry, jag som ville ha orient:( waist på pengar!! aja!

puss!


lördag

idag så har vi inte gjort så mycket, jag och mattias har varit ute med hundarna, hoppat från taket och busat med dem:) sen har vi vilat i soffan till nu:) .vet inte rikigt vad som händer senare idag, blir nog vara med adam efter han slutat jobba och så får vi se vad vi hittar på att göra:) sen imorgon har jag inga planer så det får vi se, måste göra lite läxa...

puss!

en söt liten bild på lillhugge:-)



här är hans syster Wilma, tror jag detta var:)

fredag

snart börjar let's dance så då blir det att se det, har köpt lite godis från lösviktshuset så har redan börjat äta=)  imorgon vet jag inte vad som händer, det återstår att se=) sen så måste jag göra lite läxa och kanske göra något åt håret, mamma?=)


puss!


sommar ♥










moroten

från och med nu kan ni kalla mig moroten , hahah! prövade att slinga igår men efter ett tag så slutade det bara att bita i håret så vi var tvungen skölja ur och det blev orange, alltså en jämn orangefärg också på alla slingor, det är bara så mörkt i hårbotten och luggen! men vet inte vad som skall göras åt detta än, men förhoppningsvis slingor på detta som BITER! men ska lägga upp bild senare, för ni måste bara få se, man kan inte hålla sig ifrån skratt:D hjahhahaah!

idag var jag med och öppnade på fritte och imorgon ska jag vara med och stänga och så direkt efter så far jag och mattias till öjebyn och är barnvakt! carina och patrik ska och se hockey, och det var ju hon som fixade jobb åt både mig och mattias på indumont så klart man måste ställa upp!:)

puss!


skor

tror att jag ska beställa hem dessa godingar:) för att dem var snygga och så billiga endast 179:- hehe:) puss!


tips

kolla in denna tävling, och tävla ni med:) man kan vinna dessa http://skinz.se. du hittar tävlingen på http://caroflina.blogg.se/
lycka till :)


tisdag

JAG HATAR SKOLA! har så mkt just nu att jag ORK IT! idag annars, ska köpa slingmedel får se om vi gör det idag, hoppas på det! Paradise finalen ikväll, jippi! men blev sur över att Greta åkte ut, hon var den jag ville skulle vinna! :( och jag HATAR kristoffer, som håller på med jackie och erika!!! fan för han, han har ju Anneli???? ÅÅÅÅH! bajs ! hehe, så jag vet inte vem jag vill ska vinna, tyckte om jackie men inte nu längre, inte när hon gjorde som hon gjorde mot cimon, för cimon och greta var mina favoriter och catja! :( men nu ska jag jobba vidare, har egentligen lunch men lika bra att jobba istället för att äta... puss!

måndag

det blev en jätte rolig kväll med tjejerna:) lägger upp några bilder kanske om jag orkar sno några från jennie:) hehe! igår jobbade jag i 3,5 timme! och idag är jag sjuk, är fortfarande illamående, var de igår också, direkt mattias tog på magen kändes de som att jag skulle spy typ. hoppas de går över snart , har ju slutat med pencilinet? passar på att göra klart läxan idag istället.

RSS 2.0