påsklov

ja, då fick man påsklov:) sköönt! var på vårdcentralen, så får se, dem skulle höra av sig på en vecka:p blir fest i helgen, är de någon som vill festa med mig, jag vill ha med mig en tjej som jag trivs att vara med, inte bara mattias kompisar:) snälla hör av er:) jo, jag fick mitt löshår idag, samma färg:D wiiho!:) så jag sydde det, det gick ju snabbt, tog bara en kvart typ så det var bra:) hihi, så ska jag använda det i helgen och min "nya" klänning:) känns som att det kommer bli bra, jag hoppas verkligen det för det har varit mkt bråk senaste gångerna, men nu har vi verkligen talat ut och det känns som att det kan bli bra:) jag hoppas det, jag behöver det!

puss!


hata!

måste bara få säga att jag hatar folk som snackar skit bakom ryggen på en....

seriöst

ni måste rösta på min bikini, det är en länk under bilden som bara syns när man håller där. man kan vinna väldigt fina priser!:) så rööööööööööööösta :D

rösta:)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


yes!

yes nu har jag beställt hem löshår, så jag hoppas att det hinner komma innan fredag, kanske så kommer det imorgon eller fredag eftersom torsdag är en röd dag! men jag hoppas verkligen :) för hade tänkt festa i helgen, men ska till vårdcentralen imorgon också, var där igår. och jag hoppas inte att jag får pencilin för då kan jag inte festa:( hehe! men just nu känns det inte som att det spelar nån roll, bara detta elände går över!!:)

hahahaha

Anonym om yeah:
Man undrar ju om bloggläsarna är svenksalärare eller?

vem som än skrev det, hahaha:)

skönt

skönt kan jag bara säga, nästan så jag måste få en godispåse, för de har jag förtjänat men icket! jag har varit och sprugit och när jag kom tillbaka så kom mattias precis med skotern och behövde hjälp, för att brage hade kört fast riktigt ordentligt! och jag tänkte att han hade kört fast ja, men jag menar att dedär var fan de värsta jag sett i hela mitt liv typ, såg ut som en jävla traktor hade kört i skogen, oj vad dom hade skottat, ändå ner till marken, typ 1,5 meter! haha! så då hjälpte jag till och skottade och höll upp skotern, så då kom vi loss:D behövs en kvinna till allt;) hehe! nu återstår chill!!! hade varit gott med något smarrigt men mattias och brage tog en öl för det hade dem förtjänat efter att ha stått i typ en timme haha:D men men vi får se vad som händer! börjar kl ett imorgon :D skönt!
puss!

yeah

vet att de stavas så men jag skriver alltid typ som de låter:) avensjuk alltså :) hehe :D men nu ska jag se en film , tror det blir Sommaren Med Göran, men är inte riktigt säker än. står mellan den, I Love You Man, The Proposal, Stop! Or My Mom Shoot! eller 10 orasker att hata dig. alla är ju så bra, men Stop! Or my mom will shoot, den är riktigt bra och med en av favorit skådespelarna också, Sylvester Stallone:) så vi får se!

här kommer alltså jätte bra filmtips till er som behöver:D sevärda filmer allihopa!:)

bilden säger mkt om filmen, grymt rolig film :D


också rolig film, haha:D


hehe ser inte så rolig ut men de är den, klart sevärd film:D


bra!


också jätte bra!

godmorning

sitter och läser lite bloggar, b la kenzas och kissies, och kissies brorsa,. haha man kan hålla sig för skratt, typ kissies bror som rankordnar tjejer, eller tjejer får skicka in bilder och så rankar han dom. ganska kul att se, haha! och kissie som säger att tjejer bara gör det för att komma åt hon hehe ja de är kul att läsa deras bloggar. och kenza som är i Egypten, lyllo hon, kan inte vara annat än avensjuk!

Sebastian Krantz

underbar röst, gryymt bra låt!

god morgon

godmorgon allihopa! nu sitter vi i pitsund, blir att bege sig till lillpite för jag måste ta nå jäkla kort till foto a, alla kort ska vara klara på måndag. eller om de var tisdag? aja! men äggbilden är klar, de är den svåraste så de är jag glad över:-) så är det porträttet och olika ljusbilder som är kvar då:-(
puss!

fredagsmys

antar jag att det blir idag! mattias skulle basta och ta en öl, så då tar vi oss ändå ingenstans. så det blir väl att sitta här i pitsund hela kvällen, eva och annika jobbar. så blir att jag ser tv själv, sandra kanske också ser. har just sett klart filmen Oliver Twist, jag tycker att den är bra, inte jätte bra men ändå sevärd:) så hade tänkt börja skriva lite om den nu:) men vet ju inte vad de exakt är för uppgifter :(



puss!


oliver twist

äntligen freedag! det gick bra att springa, förvånansvärt bra faktiskt:-) så de var ju skönt! tänkte springa idag också, men vädret verkar inte vara på min sida idag heller. hoppas att det börjar snöa mindre då far jag då direkt, vi får se hur det blir:-) senare idag blir det att äta tacos:) gott! sen äre väl bara chill framför tvn kanske? men nu ska jag se Oliver Twist, till svenskauppgiften. får se om jag får tag i uppgiften, har tappat bort den :o hihi!
puss!

tagg!

vill bara hem så jag kan ut och springa! har varit taggad sen jag fick feber! men vi äter här i pitsund sen far vi hem till mig och jag far ut och springer sen så måste jag plugga, kom på att jag har ett prov jag inte gjort så ska göra det imorgon:-) är fortfarande lite illamående men vi hoppas på att det går över snart:-)
puss!

sjuk idag med

fick feber igår och tror jag har det än, hade det i morse, men har ingen termometer för hugo har ätit upp den:D men jag svettas typ hela tiden, och jag som aldrig brukar ha feber? det är något stort fel. + att jag fortfarande mår illa :(

förbannat jävla less

nu börjar jag bli förbannat jävla less, vet inte vad jag tar mig till snart!!

sjuk

hatar att vara sjuk. speciellt illamående. men ska försöka ta mig ut nu och fota, har ätit så de kanske blir bättre. +2 grader, klarblå himmel, vindstilla, kan de bli bättre? och jag är sjuk? jag ska tvinga mig själv ut, blev ju jätte sugen på att springa! så får se hur jag gör, mår jag bättre kanske jag prövar, bara typ 2 km bara för att ha testat!
xoxo heheh:)

audi a4 quattro

ja det blev köp för min pojkvän, men de är lite små fix med de är sånt man får ta:) men något jag inte gillar är att jag fortfarande är illamående :-( blir nog ingen skola imorgon, fast hoppas att jag är frisk imorgon, då har vi temadag på Freja, Snö&Isdag. först tävling sen lek på strömlida. men men vi får se hur det blir. måste även ta tag i att fota lite imorgon eller onsdag. iaf i helgen så ska jag ta ljusbilderna..


illamående

har idag varit på fotografisk bild och suttit och redigerat, ska även ta fler bilder i veckan, olika ljusbilder.. men jag var tvungen fara hem efter fotot, mådde så jävla illa, och så prata jag med mamma och hon sa att markus hade spytt i morse, så då har han säkert smittat mig.. men har sovit ett tag men de hjälpte då inte, och har druckit mkt cola, men de hjälpte inte heller,. så vi får väl se om jag mår bättre ikväll, mattias ska och kolla på en bil i luleå senare idag, hoppas att han köper den, den verkade väldigt fin, en audi a4 quattro.. så vi får väl se, bara hoppas på de bästa:-) sitter nu och ser simpsons, bästa programmet ever typ:-)


grattis lillebror

lillebror som fyller 11 år dag:) grattis även till fyrmenning jacob widman som också fyller år idag:)









markus förstörde dock min ahögrensbilar tårta, men massa remmar! hehe



fota

har fotat lite och så gick jag in och hälsade på våra urgulliga stora tjurar, dem är så mysiga, kommer fram och vill man ska stryka och klia dem, och jag blev typ kär i dem:) så tog lite bilder på dem som jag har att bjuda på :p






mina sööötisar:)

klänning

klänningen jag skulle lägga upp, här kommer den:) riktigt snygg! :d kanske blir att festa nästa helg eller något då blir det premiär att ha den:)

kanske inte ser så jätte snygg ut men de är den :D




städa

jag städar, kul ens ? eeh nä! har varit på stan idag med mamma, köpte mig en söt liten klockan som jag tittar på hela tiden hehe, den kostade endast 75:- ? :o men jag väntar på att älsklingen ska komma hit sen ska vi fara och hitta på något ikväll men jonas iaf sen får vi se vad kvällen bjuder på. ska fortsätta städa nu så jag blir klar! puss

my sisters keeper

jag såg my sisters keeper, riktigt sorlig film men en jag kan rekomendera. flickan har leukemi så jag levde mig in väldigt mycket i filmen och det blev att man tänkte mycket på anna, saknar henne verkligen, hoppas vi träffas snart! så jag grät typ halva filmen, jag som är så känslig! men den får lätt 10/10 !


hilda

hilda som har opererat sig idag, steliciserat sig.. och när vi kommer hem så ligger hon ombunden i en filt, ett täcke och ligger på en fårfilt i en bädd bredvid kaminen typ iskall och låg och skaka stackarn! plåstrena blödde egenom, och vi böt och så efter ett litet tag då hon fick röra på sig så blödde det igenom igen, så eva ringde jourveterinären i gammelstaden, och fick höra vad vi skulle göra, vi skulle avvakta och ta temp, puls och byta kompress. så hon ligger här nu och vi tittar henne jag och eva för mattias,annika och brage for och hämtade en till bil och mer telp och en termometer... så det blir nog sitta jour ikväll! älskade hilda då :(


ooork ittt

bläää orkar inte!!!!!!! hatar denna skola...

fota ägg?

ja, de var en svår uppgift kan jag lova, få fram äggets form hur fan gör man de? ja, jag hade ju en ide, eller pappa (?) rita ägget till ett öga mot en spegel!:) men jag är ju som sagt sämst på att fota, men nu har jag ju inte photoshopat något än så:-)

ja, jag har nyss haft i silverschampoo:)

inte redigerad som sagt:)




hahaha

hahahahahahahahahaahahahaha säger jag bara!:)


nordnytt

jajjemen, imorse då jag kom från bussen så intervjuade svt mig, och jag visste typ inte ens vad jag skulle säga eller vad jag sa typ.. hahah! och självklart så var detta med på nordnytt nyss, hann inte se det men pappa sa att jag såg livrädd ut, hahaha! de gjorde jag säkert:p men ska kolla sen på svt play men dom hade inte lagt ut något än!:)

platanias

har just satt in alla bilder från kreta i ettfotoalbum, äntligen? haha. har kollat upp lite olika namn och sånt jag inte kom ihåg, som jag ska skriva in:) VILL BARA TILLBAKA, jag blir helt galen av att titta på bilderna :(











niggggaaaah!!!

fota

har fotat kira lite, blir att ta på handbollen ikväll på jesper!


jadå

nu är det några här och kolla på mattias merca! hoppas dom köper den, men dom kom då från Haparanda och lät väldigt säkra på att köpa den för hans pappa var här tidigare idag och tittade på den, han hade typ varit i sundsvall och körde då förbi! hoppas verkligen han blir av med den. men han och hans tur, vi får helt enkelt se! så direkt dom farit far vi hem till mig och jag ska skriva klart praktikuppgifterna sen sova!! inte kul med skola imorgon!:s men men !

puss och sovgott!

jag smäälter!!!!

aaaaaa, titta hur förbannat jävla söt denna hund är!!! som att jag vill ha en sån!!! det kommer att bli min hundras i framtiden, när jag ser denna bild så tänker jag bara på ronja, tänk om hon kunde varit kvar här på jorden, hur underbar hund som hellst, det är den finaste hunden vi någonsin haft! Ronja, tänker på dig älskade vän, du är den bästa, helt klart den bästa!!

vill ha denna gullunge!:)

ska plåga mamma och lägga upp såna bilder så hon inte klarar det längre och köper en :D

näpp

de gick inte, drack upp hälften men så jävla äckligt, och bra för mig som är så jävla kräsen! nä de gick inte, ska bara försöka äta lite mindre:) hahah fan va jag är dålig:D

godmorgon

godmorgon bloggen!
vaknade nyss, och idag är första dagen jag börjar med pulver, blir intresssant att se hur det kommer att gå,. men bara av att motionerat och inte ätit godis har jag redan gått ner 2 kilo:) så det är ju bra:-)idag ska vi väl ut och gå, mattias hatar att åka skidor, vilket jag tycker är kul, men kanske inte igår. då jag fick senadrag i tån! haha! så då blir det väl ut och gå antar jag, men vi ska ju till mig idag, då kanske jag tar skidorna en liten sväng, eller så kanske jag cyklar på motionscykeln! eller så kanske jag inte gör något alls (?) haha det återstår att se, vilket humör jag är på:-) men annars idag så vet jag då inte vad jag ska göra, måste renskriva praktikuppgifterna, så måste jag lämna in det imorgon! 
puss! 

vill ha sommar! (detta är dock i Kreta men.-)


promenad/skidor

nu har jag ätit lite fil och havrefras så ska jag och mattias ut nu och gå och senare åka skidor:) börjar med pulvret imorgon eftersom mattias for och hämta de idag. och jag äter ju en vanlig måltid (middag) så har ju redan ätit frukost och lunch:) varit på stan en snabbis, skulle köpa en bh (trååååkigt) men alla kostade typ 180 kr i min storlek, och kan inte ens ha dom nå länge så orka inte köpa nån, varför blir bhar dyrare för att man ska ha större storlek (?) det fattar jag inte, en gåta... köpte ett par tights också och en vattenflaska :)


rubrik?

undra vad som händer ikväll, ja kanske blir att vara med gugge (gustav) och vad vi hittar på de vette klåån;) men de brukar ju bli roligt vad man än gör, bara man är i älsklingens sällskap brukar det fixa sig;) hihih.
pusselipuss!


äntligen fredag

slutade klockan 11 idag och började kvart i nio:) hehe sköönt! så mattias och hans syrra annika kom och hämtade mig på skolan så for vi hem och åt varma mackor, så for vi ut och skidrade och sen har vi kört lite skoter:) jag har börjat ta tag i mitt liv, förr har jag bara ätit godis och gått upp mycket i vikt, förr gick man ju aldrig upp hur mkt man än åt... men så när jag tittade mig i spegeln så hade jag bestämt mig, börja ut och gå iaf, äta Allévo (men äta en vanlig måltid) så jag börjar att äta pulver imorgon får se hur det går.. men ni får inte missuppfatta mig, jag säger inte ååh jag är så tjock men det har blivit skillnad på mig, de ser man när jag är utan kläder. och jag vill inte bli mager, jag vill bli som förr och sen hålla mio där. så om jag äter pulvret och motionerar så rasar det några kilo, dit jag vill så trappar jag ner med pulvret och trappar upp träningen. och jag har bestäm mig också en sak INGET GODIS! MAAAX, MAAX en gång i veckan, om ens det, kanske lördag!!!! hehe nu måste jag ta tag i mitt liv, herregud innan sommaren iaf....


slutat

ååh så skönt, slutade kvart över 11 idag och började kvart över 9 :) så har vi varit på en föreläsning om att donera organ sen hade vi en timmes Projekt & Företagande:) sitter i pitsund, ska nog snart hem till mig, har inte varit hemma på hela veckan:p heh! börjar kvart i nio imorgon så åtta bussen blir perfekt;)
puss!

Fotografisk bild A

nu börjat fotografisk bild A, sitter i ymer nu så får se hur länge vi går idag, hoppas det blir tidigare, orkar inte gå till 16.20 :s aja, nu börjar han! hejs!;)

freja

sitter i freja, i datasalen,. tråkar sönder!!!!! hatar skola!!!! har utvecklingssamtal idag också, kvart över ett, sen är det Foto A, jätte tråkigt, hoppas bara jag får byta grupp för då kommer det bli roligare. men det blir inte förräns nästa vecka isf. har jätte tråkigt som sagt, finns inget att göra, och börjar på 25 minuter :s ååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhh! längtar tills nästa lov....

yeah!

åter till skolan idag, känns inte okej, känns förjävligt, var mycket trött eftersom de blev ganska sent igår efter bion, så stiga upp klockan sex också:( förresten så var Alice i Underlandet jätte bra, jag tyckte den var mycket bra, men jag vart yr och fick ont i ögonen av 3D glasögonen, blev illamående i slutet så jag var tvungen ta av mig dom ett tag, och så kan man ju inte se utan dom heller då är de ju så suddigt? aja, den var iaf sevärd 4/5 får den av mig:-) känns som att jag har jätte mycket läxa? sitter och skriver irenes arbete, har gjort klart samhällsen. så jag har praktikuppgift, ska jag renskriva, sen har vi prov i svenska nästa veckan och så ska vi ha läst ut en jätte tråkig bok,.. aja, de är bara bita ihop:) imorgon har jag utvecklingssamtal också, så vi får se hur det går.,.,. nu måste jag fortsätta!


puss!
 

alice in wonderland

ikväll blir det att fara och se Alice i Underlandet, klockan nio har jag bokat, får se vad älsklingen tycker om filmen jag tyckte den verkade jätte bra gillar även den tecknade när jag var mindre:) men mattias tyckte den verka suga, men jag tvingade med honom för då vi såg Fast and Furious så ville jag egentligen inte se men jag offrade mig, då får han offra sig:) så han gick med på det:) hihi tror den är gryymt bra, så jag längtar jätte mycket:)

här ser ni ju lite av min frisyr:)


shopping

åh vilken dag, varit med om mycket:D de blev inte att jag köpte så mycket, men ändå kostade det mycket? hittade ingen bild på en klänning jag köpte på H&M, men den är svart och lite genomskinlig. och så hittade jag puddingen:D på BIKBOK, en svart klänning som sitter tight, och så ovanför brösten är det snören, den är skit snygg, ska lägga upp bild senare då jag har den på, eller så får ni se den nån gång:D hehe! sen var det örhängen för 10 kr på JC så köpte 5 stycken... sen kavajen tyckte jag var skit snygg på så jag köpte den:D hihi köpte även den nya mascaran med vibrator? får se hur den funkar, tre olika hastigheter på vibratorn, hoppas den är bra för den var dyr... de var en lyckad dag kan man iaf säga:D


hata hata hata!

kan inte annat än hata mitt hår, då jag borstar det så faller hår av, och mamma var tvungen klippa de så de blev för kort och jag ser ut som en kille, min hårbotten är jätte ljus och längst ut orange/mörkt, jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!!!!!! och mamma som kämpar och sliter och gör allt hon kan och ändå blir det inte bra,! :s nä, om ni fick ha mitt hår för en dag, jag lovar, ni hade dött, har aldrig sett nån som har som mitt, fyyyfan! vad ska man ta sig till , som mattias säger kanske: SVAAART!? nu börjar jag bli less, på allvar! har stått och gråtit inne på toa för jag är så arg/ledsen, direkt jag tittar mig i spegeln får jag ett raseriutbrott och börjar gråta ännu mer, kommer inte bli kul imorgon då jag ska till luleå med annika då jag ska fixa det. de kan bli mycket gråt då också, de återstår att se......
nu vill jag bara sova, godnatt!

svar

anonymus;) om jobbar jobbat jobba:

vart jobbar du?<3

SVAR: jag jobbar på indumont, jag jobbar även åt cramo och sorterar mycket papper och hyreskontrakt, så jag gör mest pappersarbete,. men nu i veckan har jag bara städat inne på firman, tror jag har städat i ca 17 timmar:)


jobbar jobbat jobba

i fredags jobbade jag, igår jobbade jag, idag jobbade jag också och imorgon ska jag jobba och kanske på torsdag. men hoppas jag blir klar imorgon så jag kan fara till luleå med kusse:) för kom på att jag skulle ju hjälpa mattias systrar att flytta! aja, de ordnar sig nog, det hoppas jag ! :)

ikväll ska jag se desperate, för det börjar en ny säsong ikväll och var så länge sen jag såg det, förr såg jag de jämt:) sen ska jag se cougar town, för jag älskar hon skådespelaren, hon som spelar Monica i VÄNNER! jag tror den serien kan vara jäkligt bra:) men jag glömmer alltid bort att se serier, men de går väl att ladda ner:)


RSS 2.0