godnatt.

då säger jag snart godnatt, ska ringa till mattias innan jag lägger mig, kosta ju dock mkt men markus skulle ju ta datorn, men sprolla:-) johanna betalar;-) hahahahah! men godnatt snart då:-)

skypea med mattias

sitter på skype och pratar med mattias:-) saknar honom!<3

ny header

ska desstutom göra en ny header, är ju försatiken inte blond längre, men måste först hitta en bra bild, har ju typ inga bilder på mig själv :-(


ajm ö kalltjör fränd

denna t-shirt fick vi idag, gratis! för vi har ju haft kulturmöte som jag skrivit tidigare, men invandrare och kulturvän är ett annat ord för invandrarvän. heh för de låter ju lite otrevligt,. så dessa tröjor har vi fått och jag tror invandrarna också har fått dem, eller jag vet inte! men dem var ju lite läckra:-) "I'm a culture friend"


ur min sko garderob

tänkte bara visa några av mina skor bara för att jag hade lite att göra, nyast högst upp:-)
kanske premiär på skor nr. 2 nästa helg?:-) (om jag övat att gå i dem så jag ser schlug ut, haha)








14 maj

detta fick jag av mina underbara flickor! 600:- på parelle så ska och boka imorgon tror jag en ansiktbehandling, för de behövs:-)




nelly.com

sitter i datasalen har just gjort klart samhällsen till på torsdagens duell. sitter och kikar runt på nelly.com , dem har fri frakt idag så ska se om jag hittar något, kanske ett par skor? :D hihi<3

måndag morgon

japp, jag och annika sitter på foto! trååkigt, vill att de ska vara fredag så mattias kan komma hem.. idag vet jag inte vad som händer, det får jag se helt enkelt. imorgon ska jag döma match, jespers match! mår illa som vanligt, någon som blev förvånad? nä tänkte väl de! har inget att skriva nu, är trött!
hejs!

skype

ligger i sängen och väntar på att mattias ska ringa på skype. de är ju så dyrt att prata i mobilen från norge, så då pratar vi över skype! saknar att inte ha honom vid min sida och speciellt hans värme och självklart hans läppar! när han kommer hem så flyttar vi in i en lägenhet i stan, får se de så istället, det kommer bli wonderful:-) nu ringer han nog snart, sovgott!

buuhuu

ja då for min pojkvän till norge nyss då, buuuhuuu:'(

lördag

filmen igår var jätte bra, mkt bättre än ettan, denhär var lite mer komedi, man skrattade mer denhär, mkt mkt bra:-) idag händer inget, ska fara och handla sen mysa ikväll antar jag, mattias far till norge imorgon klockan två, inte ens lite kul? men men, han behöver ju pengarna,. aja bara bita ihop, sen flyttar nog jag och mattias in i lägenheten, mest troligt den 8:de typ:-) suuuft!

sex and the city 2

ikväll så ska jag och mamma och se sex and the city 2 :-) hoppas den är bra, lika bra som ettan:-) sitter nu och väntar på mat, grillat, gööött:-)

vårruset

då var vårruset avklarat, gick över förväntan. var inte tvungen stanna och gå nått för jag var så envis:) men starten fick jag gå i 3 minuter, så blev att jag sprang på ca 29 minuter! och för att ha sprungit sammanlagt 5kilometer hela detta år så tyckte jag att jag gjorde det väldigt bra, och är suuper nöjd:-) yeah!:)

struts

är hemma, har just skrivit klart svenskauppgift. ska till pitsund nu och äta:-) ska plugga sen, har två prov imorgon:-(

vädret levererar

eller? nja inte direkt, ska ta på mig regnjackan nu och gå ut till bussen, blää! har dock bara två lektioner idag, men ändå! :(
heejs:)

tisdag

herregud, är jätte stressad, idag återstår detta: PLUUUGGGA! känns som att jag har jätte mkt att göra och så ska alla bilder vara inne idag + fotoprov, jag har inte pluggat något eftersom vi inte fått några anteckningar så vi får se helt enkelt hur det går. så har jag redovisning imorgon, två prov på torsdag, en inlämningsuppgift och en svenska uppgift. engelskan har jag just gjort klart nu under hålet. ska redigera bilder, blir ni förvånade? :)

blä

var tvungen fara hem för de blev verkligen bara värre, lillebror var också hemma, han mådde också dåligt. jag for och köpte billys åt oss så blev de bättre, men mår fortfarande lite illa än. men ska och se lillebrors match senare, ska jag fota: panorering:) alla bilder ska vara inne imorgon? aaaaah :D nu ska jag gå och duscha, ska bli skönt:) mitt hår är smuutsigt!:p ska be mamma klippa mig sen så tar jag kort och lägger upp:)

måndag morgon

sitter på foto a nu. jag håller på att redigera bilder. allt ska ju vara klart i veckan! så är lite panikartat:) hehe! men ska fota idag också, men mår jätte illa, blä, vad vill min mage mig? 
tänkte dessutom visa mina snygga chinos som jag fick i present igår av farmor och farfar:) 
vet att bilderna är sneda, men HATAR mac datorer:)

idag

jag har seriöst inget att säga idag, bara att jag mååååste ta panik bilder ikväll, då jag hämtat kameran:)

sånhär lista då!:)

bra tidsfördriv;)

Tänker du att/på:
Någon speciell just nu?: ja,
Isåfall , vem?: mattias
Tiden läker alla sår?: nej, det gör de inte
Pengar är lycka?: nja..
Utseendet är allt?: haha näää!

Vad:
Är din favoritsport?: handboll och fotboll
Är din favoritmat?: palt typ:)
Har du för jeansstorlek?: onödig info:)
Är ditt livsmotto?: live your day likes it’s your last!
Har du för betyg?: bra
Gör du just nu?: svarar på denna lista:)
Gjorde du igår?: var med jonas och älsklingen!
Ligger till vänster om dig?: inget alls;p

Utseende:
Längd?: 169
Vikt?: vill inte säga.
Hårfärg?: mörkbrun
Hårlängd?: efter jag limmat fast mitt hår långt:)
Klädstil?: jag har ingen speciell stil
Fräknar?: jo faktiskt:)
Har du bröst?: det har alla, så ja:)
Har du höfter?: jajjemen
Små fötter?: haha stl 39 så nae
Piercing?: öronen, har haft i naveln och näsan:)
Tatuering?: nope
Smal?: förr ja, haha men haha.
Ögonfärg?: blåa

Senaste:
Personen du kysste?: mattie:)
Personen du kramade?: mattie:)
Personen du tänkte på?: han jag alltid tänker på, mattie:)
Personen som sov i din säng?: mattie och kira:)
Personen du hade sex med?: mattie?
Personen du skrev med på msn?: haha är aldrig på msn så vet inte.
Personen du var med?: mattie och jonas.
Djuret du köpte?: kira, men snart nova:)
Maten du åt?: grillat för typ 10 min sen:)
Fyllan?: crusingen.
Gången du spydde?: ingen aning faktiskt!

Har:
Du suttit i fängelse?: hahaha nä!
Du åkt ambulans?: nope
Du kysst någon den senaste månaden?: jadå:)
Du haft sex de senaste 2 veckorna?: jepp!
Du svimmat?: nja, nä de har jag nog inte
Druckit alkohol?: jao
Delat säng med någon av de motsatta könet?: ja eftersom jag och min pojkvän varit tsm i ett år och åtta månader så ja?
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: jadå:)
Delat säng med någon av samma kön?: men förmodligen?
Fått IG i betyg?: ja faktiskt, på EN enda uppgift
Fått MVG i betyg?: jajjemen
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: hahaha nä:)
Blivit polisanmäld?: nej
Stått på en scen och uppträtt?: jadå

 


lördag

löördag:) sitter och väntar på mat, grillat:) mums! ikväll är de mys och flååååd som händer:) hihi! hade fått min nummerlapp i posten:) nr 3566:p på torsdag är det vi springer, jag, mamma, kusin ann och faster sofie:) och så ska vi ha picknik också, så det blir nog bra, fast de kan bli lite tung just springfronten:) men men skit samma:D




yeah

skriver det här också, elina!:p om jag skriver någon gång något och inte skriver något namn, ta inte åt dig, de är inte till dig. orkar inte tjafsa över bloggar, haha:) så ta ej åt dig, det finns en annan person jag tycker mindre om men de behöver vi inte ta upp här:)

är hos jonas nu, får se vad som händer, lät tydligen som lite mysdricka på dessa pojkar men vi får se:) höjres!;)


fredag

började klockan 9 imorse och slutade halv 11, givet eller? :) så vi for till pitsund , har legat och pressat i solen i 4 timmar,. :) har fått en rand, YES:) hah! ikväll blir de nog bara mys, älsklingen kom ju hem sent igår, men han är inte så mkt för att mysa, tyvärr:( men om vi ser tv och har chips så är han mysig, så det blir nog de som händer:) jag har inte klippt till löshåret än så jag lägger upp bilder när mamma gjort det, annika tog med sig sin kamera som jag ska låna igen, räddaren i nöden:D så då kan jag ta kort på håret med den istället:)
ciao!

i sleng med mattias, jacke och rebecca i somras!:)


grillning

jo förresten, igår så var jag och grillade med: markus, jonas, elin j, elin L, danne, felicia, jim, anders, johan johanna f och sofie:) det var riktigt trevligt faktiskt:) tänkte bara lägga in det så ni vet vad jag gjorde efter att ha sett bella & tyra show:)

skolan

kom precis till skolan nu, vi börjar inte förrens om en timme:p ska fortsätta redigera lite bilder:) sen har vi projekt & företagande sen engelska, slutar 20 i tre. hem och äta sen ska jag döma fotbollsmatch, första för iår:D blir nog roligt och så kommer älsklingen hem, han kommer nog under matchen skulle jag tro:-) vilket vackert väder, har kjol och barbent, kändes lite naket men egentligen är de ju inte de men ångrar att jag tog de ändå. som vanligt då, haha!:)
ciao!

jag och kira

jag och kira ligger och myser i solsängen ute i det vackra vädret. ska just till att se bella och tyra show när kissies är som gäst, tycker de var så roligt då hon kör över dem båda två, haha:) men isabell och tyra verkar ju ändå vara trevliga, fattar inte varför hon hatar dem men de är väl nått mellan dem:) hihi! roligt program iaf:)

som dem säger i "vi hade iafall tur med vädret.. IGEN" : här sitter vi och har de bra!



haha

jag gjorde en grupp på facebook, men just när jag hade gjort den så tänkte jag efter och tog bort den, jag är mognare än så, eller än vissa andra iaf! men den var faktiskt ganska rolig i jämförelse ... hahahahah :D skulle ju göra läxa, men så blev de att rebecca kom över och babbla lite, sen så kom jag på att jag var sugen på en dricka, så då for jag och kira till affärn och köpte en trocadero, kolasnören och tuggummi:)


gullet

kolla in våran blivande bäbis:) jag fick bestämma namn och det blev nova:) de tyckte jag var fint:)


läxans värld

ligger ute i solen på en filt på altan, och gör bort lite läxa:) helt underbart, hotpants och bikini, kan de bli bättre? haöv sex på en eftermiddag? :D

underbart!

alltså detta väder? helt underbart!:D kan inte annat än älska de, då man inte behöver anstränga sig såklart:D
hehe!:) imorgon kommer älskling hem:D:D

skola

nu är jag på skolan. så vi har typ lunch på tio min :)
ciao!


FUCK!

vaknade självmant nyss, väckarn hade aldrig ringt, eller kanske men de låg en kudde över den så den kan inte ha låtit mkt eftersom jag är väldigt lättväckt. vilket betydde att jag missade bussen, får ta nästa men det går inte förrän klockan tio, men aja! men är ändå imponerad att jag vaknade själv denhär tiden! haha:-) men när jag titta på klockan fick jag en chock och flög upp ur sängen!

Jo förresten, mamma satte fast mitt löshår igår, det tog lite mindre än 3 timmar. ska klippa till det idag, sen lägger jag upp bilder:) ska även lägga upp på våran blivande kattunge som vi var och hälsade på igåår, goodissöt var hon:)


soool

jävlar vad de är varmt här, sitter ute i bikini, magen har äntligen börjat kännas bättre:-) löshåret sätts nog fast ikväll, jippie:D SAKNAR MIN POJKVÄN!<3


usch

mår jätte illa, har gjort det sen igår så ska hem snart, pappa kommer snart och hämtar mig.. blä! :(
jag saknar min pojkvän:'(

tisdag

sitter i datasalen och redigerar lite bilder till fotokursen. har fått många bilder och alla ska vara inne nästa veckan... inte bra johanna! och har ingen kamera nu heller, eller man får ju låna från skolan en dag? får se hur jag kommer klara detta! här kommer några bilder jag just redigerat, försöker att redigera så lite som möjligt...






måndag

då var de måndag igen, längtar jätte mkt till torsdag då älsklingen kommer hem , hade jätte svårt att somna igår, jätte jobbigt utan han :( hoppas dessa dagar går snabbt nu för jag saknar dig jätte mkt mattias:'( 
har foto nu är jätte trött och orkar inte leva idag känns det som, ingen lust till något alls. mina ögonlockar är jätte tunga och måste verkligen anstränga mig för att hålla dem öppna! åh, fast då kanske jag somnar snabbt ikväll, jag hoppas på det, så dessa dagar går snabbt över! blir kanske att sätta fast löshåret ikväll, vi får se om mamma orkar det :p

:-(

mattias for klockan åtta, saknar honom redan!:-(

14 maj

äntligen har man fyllt 17:) det jag har fått hittils är: tomas sabo armband, presentkort på dinsko (fick jag av älsklingen, helt perfekt!). av mamma och dem fick jag : en kavaj, shorts, klänning, convurse(?) skor, och det bästa exstensions:D så blir nog he fast det på måndag kanske?:) har bakat klart och gjort tårtorna klara, tjejerna kommer ikväll så då blir det myskväll då:) mysigt värre=) imorgon så ska jag festa då de är crusingen kommer nog bli roligt det med:) måste även säga tack för alla gratulationer:) jätte gulligt:) nä nu ska jag fortsätta njuta av min dag!
puss!  


imorgon fyller jag år

jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppiiiiiiiiiiiiiii:-)

2 dagar kvar

två dagar kvar tills jag fyller år, kuul! ska ha en liten födelsedagsfest då , fast det bli nyktert tror jag, eftersom det var så många som inte skulle dricka, så blir de bäst så tror jag:) så festar jag lördag istället för jag ville ju som ändå göra det eftersom det är crusingen då! så det blir nog bra!:) nu väntar jag på att idrotten ska börja sen så ska jag hem, sköönt:)
puss!


3 dagar kvar

tills jag fyller år, jiiippii;) jag längtar jätte mkt, och så ska jag ha fest hemma med dem bästa:) tjejerna, men även nån kille, min älskling iaf:) hihi! hoppas att jag kommer få en bra födelsedag, men de tror jag, om jag ska tillbringa kvällen med dem bästa, vad kan gå fel då? eller ja förresten, just ja......

tisdag

nu har jag haft två informationspass för 8:orna, informerar om Barn- och Fritidsprogrammet. har lektion nu och om en halvtimme kör jag två informationspass igen, sen återstår endast foto a, hoppas på att annika är här, för annars är de bara tråkig!:p
ciao!

måndag.

nu händer inget alls, funderar på om jag ska ut och fota lite. de behövs, jag måste verkligen!:p har fått fler uppgifter:) men vi får se hur jag gör, kanske ett litet tag iaf:) medan jag väntar på mattias:) bara 4 dagar kvar tills jag fyller år:p kul, + att jag ska ha fest då med dem bästa!!!<3

kulturmöte

har snart kulturmöte med några invandrare. vet inte riktigt vad vi ska göra men typ mingla haha! jag frågade våran lärare vad vi skulle göra och hennes svar var: sitta och se söt ut! :) haha=) men sitter och har hälsopedda nu så mötet är inte förrän om en timme!:p

svar

Ronja om anna ankas mamma:
Haha men guud! Helt sjukt! Säg att du photoshoppade de här också haha!

Svar: jag är ledsen ronja, dem har jag inte fotoshoppat :) haha!

svar

Ronja om 20:46
Cool bild! Gjorde du det i photoshop? Vilken meny gör man det nånstans? Ha en bra dag! kram
svar: jo jag har photoshopat, jag vet inte hur jag ska förklara men ska försöka. jag öppnar upp en bild och gör alltid om den direkt till photoshop format för då får man bättre kvalitet på bilden. så tar jag penseln och ändrar läge till "mättnad" och så gör jag penseln större i diameter och så färlägger jag bara de jag vill ha svartvitt, ganska enkelt faktiskt så kan man experimentera också, riktigt kul:) hoppas du förstod! desamma! kram

Miley Cyrus - When I Look At You

älskar denna låt, helt underbar!

foto a

nu har jag foto, kul nej . för har inte minneskortet med mig,. aja, sara kom nyss och bad mig vara modell på modevisningen nästa onsdag, och jag sa ja, kan inte säga nej till hon typ haha:) då hon ber så snällt:p
ciao!

20:46

jonas är här nu hos mattias. får se vad vi hittar på, men väntar på att vi ska få en bil typ. bara caddyn hemma och i den rymms de bara två:) men vi får se:) och jag glömde min mobil hemma också. :( men får den imorgon för då ska jag och se lillebror spela match i bergsviken:p matchen är 8 och jag måååste se den, så de är bara stiga upp i tid:)
ciao!


lördag 10:21

godmorgon läsare!
sitter på högsböle nu men vi ska äta sen ska vi bege oss över dagen till mig, pappa och dem ska slakta grisar, så ska väl fara och se hur det går. hugo ska även få följa och få leka med björna hade vi tänkt:) dem som tycker om varandra så mkt, eller hugo älskar björna och björna tycker om han för han gillar att leka , han juckar inte hela tiden haha:)
ciao!

grönan förra året:)


anna ankas mamma

ändå sexy? speciellt silikon tuttarna;) oh mama!


19:26

hej hej bloggen:) jag och mamma sitter framför tvn, har diskuterat om en låt. jag sa det var tommy nilsson och hon sa de var tomas ledin, så var vi ju tvungen kolla upp de, haha och jag hade rätt! tur för mig :p vi har kollat på lite löshår, alltså exstensions (hur f*n de nu stavas) eftersom jag inte verkar få tillbaka mina lockar:( så kanske blir att sätta fast istället, men inte för långt , 45 cm, förra löshåret jag köpte var 62 cm, så då vet ni skillnaden ungefär:) mattias slutade kvart i sex så han är inte hemma förrän elva-tolv någon gång och då sover jag nog, men han skulle komma och lägga sig med mig, sa till han att om jag sover får han inte väcka mig, men vet att han kommer göra de, fast inte med mening som han brukar säga:) hehe!
ciao!

bjuder upp på en bild på mig och annika:D haha!

torsdag

äntligen hemma, nu ska jag göra läxan som jag skulle gjort igår. eftersom jag trodde jag hade alla saker hemma men tydligen inte:) haha! ikväll kommer älsklingen hem, äntligen! han är nu efterlängtad;) annars händer inte så mkt just idag:)

puss!

filip




ändå gott med godis, vart som sugen:)




MMMMMMM, som han går runt och säger:D

en dag kvar

en dag kvar tills mattie kommer hem, underbart!:) nu hade jag få tänkt göra bort lite skolarbete, men var inte sugen alls men känner att det håller på att bli tight om tid och blev just ett måste :p blää!:) så ska försöka göra det nu!
ciao!

ps: min kille är den bästa:)

modell jesper

jag for ju tidigare för att få fota jesper hemma, så jesper kom just efter mig så har fotat han i 40 minuter och fick många bra och roliga bilder:) så ska jag nog fota han och simon ikväll för på två bilder behövs de två personer:)

Ciao!:)

ps: jag saknar min pojke!:(

home sweet home

ja jag tog mig äntligen hem. efter att ha gått på stan i en och en halv timme,. jag hittade ett par jätte snygga skor jag ska önska mig i present:) och så hitta jag en BIKINI, det är fan inte varje dag,. den passade faktiskt, kan bero på att det var med hög bygel så finns inte risk att dem hoppar ut som på alla andra så självklart skulle jag handla, men så hade jag kortet och legget i kortbörsen inte i den vanliga för jag tog bara med kortet och legget på tjejkvällen. men på fredag ska jag och älskismattias gå på stan (han ville vi skulle de, fan inte varje dag. hahah) så ska jag nog köpa den då om den finns kvar:)

ciao!

tisdag

idag fyller pappa år:) alltså 10 dagar tills jag fyller år!:) jag har då slutat, slutade halv tolv men måste vänta på bussen som går 10 över 2, blää! kanske går in till stan en snabbis och kollar om en present till pappa:) gör de kanske på en timme typ. ååh va trist att måsta vänta!

jag saknar min pojkvän jätte mycket! men bara två dagar kvar nu:'( kom hem älskling!<3<3<3

måndag

11 dagar kvar tills jag fyller år förresten, nästa fredag den 14:e då de är crusing:) och pappa fyller år imorgon:-) och moster på söndag:-) idag har jag varit hemma från skolan för jag hade så ont i magen, men imorgon är det nationella i engelska, två stycken! :s blää! men men ! inte mkt som händer idag, måste ta tag i läxa men ska nog göra det på onsdag:) har inga grejer hemma nu. jag saknar mattias, åh det är tråkigt utan han !:( men men inte så länge kvar så:)
ciao!

älskis

mattias for ju då alltså idag igen, för att jobba nästa vecka! åh, jag saknar honom redan, det kommer nog bli jobbigare denna gång känns det som men jag försöker se det från en ljus sida, vilket är väldigt svårt eftersom det inte finns många ljusa sidor.. men jag hoppas att veckan går snabbt! pappa fyller år på tisdag, då kanske den dagen går lite snabbare! älskling, jag tycker dehär är onödigt, kom hem istället:) saknar dig!<3<3<3<3



denna pojke är den bästa i hela världen, man hittar ingen bättre<3

RSS 2.0