12 juli = gooothiia !

Åååh, far till gothia ikväll, gud vad jag längtar! Kommer bli jätte kul med discot, liseberg och gå på stan och allt :) Och man får inte glömma killarna:) Men jag skriver mer om resan när jag kommer hem och lägger ut bilder och sånt :)


Jag var på badhusparken igår, de sög från början, vi kom dit typ halv åtta kanske och de var dålig musik men nanting, typ country haha dom var jätte dåliga så då var vi där typ en timme sen gick vi på coop och köpte godis och nötter sen kom vi tillbaka och de var fortfarande dålig musik och lite folk. Men så efter ett tag så var de nån som sjöng som var jätte bra vet inte vad han hette men han fick med sig publiken med att säga många gånger "when I say make some, can you say nocie?" de var jätte kul för alla verkligen skrek :) Efter han var klar så delade han ut massa skivor som alla vart galna, men jag fick ingen, för jag ides inte springa in där, alla var jäklat galna! haha Men så efter de, då kom Talang och dom är ju klart bäst, dom får med sig hela publiken och alla kan deras låtar men dom spelade två nya som folk knappt hade hört, men de var kul, stod längst fram och folk tryckte som galningar, och stod och hoppa och skrek, de var kul man vart gode svettig! haha. Dom tog massor med kort tror vi var med på nästan alla, men de var då inget i tidningen, de var bara från i början av kvällen. Men men man var ju ändå svettig så de skulle nog inte sett så bra ut ändå , haha .
Glömde skriva att jag träffade ju Jocke, han var ju så snäll :) Han gick tydligen media, och han trodde han hette Joakin christoffersson men han hade druckit ganska mycket märkte man, för han visste inte sitt mobilnummer, han hade tappat bort mobilen. Men vi sa att vi skulle höras och om vi skulle ses så skulle jag påminna han om vem jag var haha, jag träffade även Rajje, som jag träffade på examen, han är 21. Han är social och snäll så jag träffa han iaf.

Men nu ska jag och bada med rebecca och jacke i Lillpite poolen!

Vi får höras om en vecka då, ha de bra, för de ska jag iallafall ha, kram på er!  :)

grattisgrattisgrattis:)

GRATTIS ELINA! 16 år idag, många grattiskramar till dig, hoppas du får en jätte bra dag, jag tror inte att jag träffar dig nått idag, men jag hoppas de iaf ! Älskar dig hjärtat! <3nååågot älskad<3


Hadebra! Kram:)

dååålig uppdatering

Jag vet om att jag har haft gryyymt fålig uppdatering, jag vet inte när sist jag skrev jag har helt enkelt glömt bort att jag har en egen blogg. Men iaf jag ska försöka att skriva så mycket som möjligt!

Snart gooothia, på lördag! Jag längtar så jätte mycket! Jag tror de kommer bli jätte kul. Men jag tror inte att de kommer gå så bra för vårat lag, eller jag vet inte, för att vi har ju inte blivit sämre, men vi har inte blivit så mycket bättre, eller de är svårt att se när vi har varit i en serie där vi möter lag som är 1-3 år äldre än oss, så har vi typ förlorat varje match och jag tycker de har varit en jätte tråkig serie och därför hoppas jag att de kommer gå bra i gothia för de gick inte heller så bra på summer games, men om vi är taggade före match då spelar vi helt annars, om vi däremot inte är taggade och så då blir de bara stress på plan och inget funkar för oss men om vi då är taggade då har vi tid och rullar boll vi spelar mycket bättre då! Så jag hoppas nu :)


Badhusparken imorrn?
Jag vet faktiskt inte, ska ju till Göteborg då på lördag, men vi far dock 22.39 så jag tror inte de gör så mycket, för att jag känner verkligen att jag vill ut, har inte varit ut sen examen! Och har som varit påväg nån gång men nä då blir de inte, men jag vet inte än får se hur de blir med den saken!


här kommer lite bilder ifrån i sommar ;p
examen   9b<3


älskar dig elina<3du var så jätte fin rebecca :) <3

Hade lite att göra en dag, så då tog jag lite kort med hundarna:) <3

älskar dig kira<3naaw, jag älskar dig också :) <3

men du vill som inte ställa upp på nå många bilder:(men du vill de du :)
och så jag:)De var allt:) vill inte lägga ut för mycket!


Ha de bra nu, kram:)

RSS 2.0