"luftslottet som sprängdes"

Blir att se bio ikväll med Indumont, det blir "luftslottet som sprängdes", hoppas den är lika bra som dem andra:)"luftslottet som sprängdes"

Blir att se bio ikväll med Indumont, det blir "luftslottet som sprängdes", hoppas den är lika bra som dem andra:)veckans goding!

hahahhaha, veckans gooding! jag skrattade så det sprutade tårar!:) hahahah! ett måste att se!!!!


torsdag

försov mig idag, eller nä jag missade bara bussen egentligen. när jag öppnade dörren då for den förbi.. det betyder att jag missade samhällsprovet, men jag hoppas att jag får göra det under lunchen nu, ska snart gå och titta om hon kommit tillbaka hon var inte fär nyss... jag är nervös, kanske ska ta sprutan för svininfluensan och är jätte nervös, men alla som tagit den har sagt att den inte för ont att det bara gör ont efteråt.. det är väl sånt man får tåla, eller? ska köpa avfärgning och hårfärg idag, då får vi se när jag orkar göra det, och det blir nog en liten förvåning för en del när jag gjort det, blir en annorlunda färg:) mattias tvekade på färgen, men men han kommer ändå tycka det är fint. så äre alltid! :) jag och mattias har varit tillsammans i ett år och en månad idag:) hihi, om ni ville veta:) men men nu ska jag gå och kolla om kristina har kommit tillbaka!
pusstjah!;)

powernap

jag och mattias hade nyss en powernap på typ två timmar, oj så skönt det var, och sjuk som jag är så är jag trött nu... hehe! har pluggat samhälls och det gick ändå hyfsat bra, kan ändå ganska mycket för en gångs skull:) vi ska väl snart gå och lägga oss igen och se tv eller nå, sen så blire att sova länge imorrn, gött!;)


tisdag

är leeeeeeeesssss, vill bara sluta, sitter vid en dator men är less och hungrig.. vill bara att bollspelet ska börja, de börjar på en halvtimme, vi ska vara med den andra gruppen och spela handboll, heh kul ens, inte när man är enda tjejen i två grupper, typ 30 killar och lilla jag... aja, de äär bara göra sig hård:) har sovmorgon imorgon till halv 12, egentligen till halv tio men när man jobbar bra då får man ledigt från läraren:) hehe, de belönar sig att jobba bra;) pusstjah!;)

haloween

ändå lyckad kväll igår, var trevligt :) här kommer lite bilder, väntar på att jag kan sno lite bilder av någon, typ tove, hehe:)

förberedning:)

mattias och daniel.ljudet försvann, gj och jonas mekkar.


jaag.


madde tror jag hon heter:)


folk.


suddig bild, men det är iaf markus.


gj.


gugge.

RSS 2.0