Annika

grattis kusse på 18års dagen, hoppas du får en mycket bra dag! Nu när du blivit en stor flicka:)<3


tjah!

hej är i pitsund! tjejfest imorgon hemma hos oss så de kommer bli jättte kul längtar:D nu ska jag äta bullens varmkorv:D

haha

föööörlåt! läste just annikas kommentar! pinsamt:) har ju lovat lägga upp bilder:) städade ju idag, eller min älskling gjorde de så jag kan ta bilder ikväll men orkar inte lägga upp dem förrän imorgon:) ska sova! sov gott! puss!:)

duktig flicka!

jag har varit duktig och pluggat idag och så har jag installerat våran router:) oj vad jag är duktig:D puss!

älska mitt hår!

blir att göra ljust inom kort förhoppningsvis då jag och mamma orkar, främst mamma, jag vet hur mkt hon hatar det:) hehe<3


.

om någon ändå kunde förstå men de är många som tror att dom kan det men om ni bara visste hur de egentligen är då hade ni förstått....

rebecca & emma

tack för igår tjejer, jag hade jätte kul :) hoppas vi gör om det snart! älskar er:)<3

godmorgon

allihopa:)<3

godnight

nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss och se lite mer tv:) godnatt!

Africa - Karl Wolf

nu har jag iaf fått en 10 dagars pencilin kur så hoppas att jag blir frisk så jag kan börja träna:) jag längtar ju jätte mkt:) idag har jag varit hemma för läkarn varnade att man kunde bli illamående av pencilinet och självklart vart jag det, men hon på apoteket sa att man kunde äta hälsofil till men jag trodde inte jag skulle bli illamående men så har pappa nu köpt hälsofil till mig så ska prova det för det är ju praktik imorgon:p det kommer att komma bilder på rummet inom kort jag lovar:) puss!

host host

fick tid imorgon på vårdcentralen så kommer bli skönt att få titta upp halsen efter 7 veckors hostande. men är rädd att jag kanske har bihåleinflammation för har ont i bihålorna och lock för öronen och på det så har vi lite huvudvärk också bara för att? fick höra några starka ord idag i vårat klassrum som fick mig helt att tänka om och nu har jag insett en massa saker....

första natten i det nya rummet:) det kommer bilder men ska och köpa en soffa imorgon så lägger in bilder då istället:) puss!

godnatt.

har nyss borstat och klippt kira, och hon blev jätte söt, sötare än vanligt:) hihi. så nu är hon lite småsur på mig, hon kommer inte fram helt frivilligt nu, men det är nog bortglömt imorgon, de brukar vara det:) imorgon är det lilla sm då på valls så ska vara där från klockan åtta så får vi se hur länge de håller i sig:) nu ska vi gå och sova, SISTA KVÄLLEN I MITT GAMLA RUM, FLYTTAR IN IMORGON:)  så imorgon kommer det bilder förhoppningsvis:) puss och natti!

godnatt.

har nyss borstat och klippt kira, och hon blev jätte söt, sötare än vanligt:) hihi. så nu är hon lite småsur på mig, hon kommer inte fram helt frivilligt nu, men det är nog bortglömt imorgon, de brukar vara det:) imorgon är det lilla sm då på valls så ska vara där från klockan åtta så får vi se hur länge de håller i sig:) nu ska vi gå och sova, SISTA KVÄLLEN I MITT GAMLA RUM, FLYTTAR IN IMORGON:)  så imorgon kommer det bilder förhoppningsvis:) puss och natti!

kira:-)♥

ååh, såg just denna bild och började längta hem till lillälsklingen min som alltid blir lika glad att se mig då jag kommer, jag kommer snart älsklings kira:)♥♥♥ hur jäkla söt får man vara egentligen?:) och vet ni vad de bästa är? att hon är så bra, hon kan man alltid lita på, fastän hur illa man beter sig så förlåter hon alltid, är alltid glad mot mig och hon älskar mig och litar på mig:)♥




god morgon

vaknade nyss, har duschat och inte mkt mer! sitter i pitsund, ska väl till lillpite på ett tag eller jag vet inte vad hajna har för planer, det får vi väl se:) blev en sen kväll igår, vi var nämligen och hämtade mattias systrar inne i stan vid halv tre så de blev ganska sent:) hoppas att elektrikern har varit hos oss nu, mitt tålamod håller på att rinna ut, längtar ju så myyyycket!:) puss!

polishögskolan

har läst nu lite "info" om högskolan i umeå:) men det dåliga med utbildningen är att man måste fylla 20 samma år. så måste jobba ett år innan jag får börja! de är lite mört men men :) jag tror det kommer bli jätte kul, men jag hade gärnat velat stanna kvar här hemma! men mattias har ju sagt att han ska följa mig dit :)♥ min lillpojke♥ älskar verkligen dig snyggis;)


gillar denna bild på vi två i sleng:)♥

lördag

ta de lugnt hela dagen, vi har kört lite skoter men så blev han arg på mig haha så då gick jag tillbaka, orkar inte åka om han ska vara arg;) så har legat i sängen och sett filmer, låg i fyra timmar, det var jätte jätte skönt:) sov i kanske en och en halv timme! mattias och brage for hem till mig och hämtade brages grillplats som har stått hos oss som han fick i present när han fyllde år:) så nu sitter jag och äter lite godis och ser rocky♥ puss!

paradise hotel




såg paradise från denna vecka, RAMI var det bästa och så fick vi ut DALIN på köpet typ:) kunde inte bli bättre, var rädd att greta skulle åka ut:( men att francheska (hur de nu stavas:)) kom tillbaka var jag inte lika förtjust i men mkt hellre det än att dalin skulle få stanna kvar!!! men jag blev typ överlycklig och trodde det var Anneli som kom och skulle gå till Kristoffer så jag blev jätte glad för jag ville inte att hon skulle åka ut, hon var en av mina favoriter! gillade inte den nya killen Pontus, han verkar konstig! och så dom nya som kommer nästa vecka också :s vill inte att det ska komma någon fler! aja nog pratat om det!:)

är i pitsund ska väl snart börja bege oss till lillpite, har ju praktik imorgon! och mattias jobbar! men är så grymt godissugen så jag tror jag måste köpa bara lite, för typ en tjuga, bara för att få bort det värsta suget!! skönt med helg imorgon:):) puss!

tapet

igårkväll blev tapetseringen klar=) så nu är det bara lister och så väntar vi på att elektrikern ska komma, så får jag nog flytta in så hoppas det går snabbt:) sitter på fritids nu. slutar på en kvart, ska bli skönt, att få vila lite:) puss!

paradise hotel

blev inget tittande, det blir nog på torsdag, för mattias skulle inte få köpa den först då, så då ger de ju inget att bara fara och titta! har nu läst många paradise hotel bloggar (catjas, gretas, jackies och cimons). längtar tills jag får se det ikväll;) puss!

tänk om man fick vara så brun nu? nu har sjukdomen börjat komma tillbaka: VILL UTOMLANDS!!!!!

audi a4

far nog till luleå snart och tittar på en bil, mattias ska nog köpa, hoppas det blir affär, om den nu är fin:)

..

ibland känns det som att man inte är älskad, då folk bara gnäller på en :'(

första skoldagen:(

inte kul! men hade bara en mattelektion sen har vi varit på valls och börjat bygga, vi ska ju jobba under sm-veckan (nästa vecka), vi ska ta hand om alla barn så vi har ett lekland där vi ska vara och hjälpa barnen under måndagen då det är lilla sm!:) denna vecka börjar praktiken så vi får se hur det går, börjar på onsdag:) då vet ni!:)

måla måla måla

igår målade jag och mamma, kvistlackning 2 varv senare på kvällen målade vi grundmålningen ett varv och så blir det att måla den vanliga målan ikväll! så kommer fredde imorgon och ska dra strömmen och så blir det nog  måla ett varv till, vi får se om det behövs!:)

inflyttningsdag beräknat om ca en vecka:)

rummet!

mamma och pappa var och köpte golv och måla till taket så efter jobbet på måndag ska jag och mamma börja måla taket:) vi hedde ju in en avfuktare för att det egentligen skulle behövas dreneras om men det startade inte ens, och den startar när det är minst 30 % i luftfuktighet och det var bara 28:) så det var ju jätte bra:D blir att sova i pitsund idag och imorgon:) puss

nya rummet

nu har vi äntligen börjat med mitt nya rum, blev dock inte som vi hade tänkt, det blev ett helt annat rum men det gör absolut ingenting:) så vi har städat ut och satt en avfuktare som ska stå i ungefär en vecka! så har vi kollat på golv och räknat ut vad allt ska kosta så nu är vi på god väg, äntligen:):)

det blir endast mys ikväll med älsklingen, så vi ska snart fara in till stan och köpa lite godis:) men det blir lite för jag sparar till en ny tv:)

2010

gott nytt år allihopa:)

RSS 2.0