something about christmas time!

hos mattias nu iaf, får se vad som händer ikv, blir nog bara att vara hemma här i pitsund! :)

älskar mattias<3

pussslove<3

yeeha! ;)

En enda liten dag kvar, guuud vad jag längtar:)

Mattias har då sovit här inatt och vi har nyss ätit frukost ! Idag vet jag inte vad som händer, blir väl bara att chilla, ikväll så ska jag och mattias vara med bror min och elin:) heh! Så jag kan skriva mer om det senare ! :)

pussslove<3
M<3

GOOOODIS:)


jul jul strålande jul

Nu är de ju bara två dagar kvar:) åååh! ;)

Ja, jag kanske ska säga att jag slutat handboll? jo, tyvärr så blev det så , jag har ingen lust längre träningarna har inte varit så kul, eller ja! så då tyckte mamma att jag skulle bestämma mig för dom var less på att tvinga mig till varje träning! så att så blev det, då är de alltså fotbollen som gäller nu ! ;)

nu är jag hos mattias, vi ska just till att äta så hejsvejs;)

pusslove<3
M<3

Mattias Johan Vikberg <3

saknaden som att få ligga i din famn,

att du viskar i mitt öra att du älskar mig,

dina läppar rör vid mina,

våra tungor möts,

och allt bara stannar,

du är den största delen i mitt liv,

du är den perfekta man nånsin kan önska sig,

när vi skiljs åt,

så får jag en klump i min hals och mitt hjärta,

det är endast du i mina tankar,

inget annat spelar någon roll,

och det är endast du jag tänker på just nu,

för de är dig jag älskar,

och de är dig jag vill dela resten av mitt liv med!

<3


Skriven den 13/12 -08    23:40


;)

igår gjorde jag inte så mkt var med älsklingen och vi for typ till stan och var med pojje, danne, jonas. Johanna, emelie ett tag också ! Sen for jag och mattias hem och la oss och somnade eller iaf jag, han började att spela guitar hero i typ en timme! heh! Och vi vaknade sen har vi mest varit ute hela dagen, skottat snö och kört lite skoter ;p sen for jag hem, mattias skulle på fest i jävre så då for jag hem och jag ångrar det för jag saknar han så jävla mycket, alltså de är så obeskrivligt! åååh! Nu sitter jag bara här och tråkar och tänker på min mattias, jag vill bara vara trött och somna så de är morgon för jag ska vara med han imorgon :) hehe! ska he på en film nu, ingen träning för mig imorrn för min halsmandel har typ svullit upp så då är de lika bra att stanna hemma! Måste plugga nk och matte ! eller inte matte de pluggar jag på måndag, de är inte lika mkt!
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Men jag måste ju se reprisen imorrn också från idol, alltså Kevin :) åååååh! När de var idol utröstningen jag satt i soffan och höll på att dö av nervositet, och när de var kevin som började sjunga jag bara skrek YEEEEEES! och så när kevin började gråta vem tror ni då började gråta, jo jag:) snacka om att jag grät!! naaaaw, han är så jävla bra ! :) (inte lika bra som min älskling då men;))  guuuuud så bra :)  

-This is me

Nu sitter jag här och har musik, jag sitter själv. Elina är inte här ;(( tror ni jag har nåågot tråkigt, eeh jo ! Faen ! Och klockan är nu 14.15 och denna lektion slutar 15.45 ´, alltså en och en halv timme kvar ;s vet inte om jag kmr att överleva det men men ! får väl härda, jag jobbar me låten, som ska spelas upp nästa vecka, kan väl den hyfsat bra ändå! ;) heh!

Jajja, nu ska jag fortsätta! Och krya på dig elina, jag behöver dig, dessutom så vill jag bli av med våra stalker också *****, vill inte skriva namn men du vet nog vem jag menar elina =) hahah !

Ska nog till älsklingen efter skolan också ! ;) hehe sov hos han inatt också :D hah! Älskar dig mattias vikberg<3


pusslove;)
M<3


M<3

Igår var det endast myskväll!!! Jag for till mattias och vi såg Wallander med hans mamma och pappa, dom såg inte slutet för dom gick och la sig och såg där ist! Och jag är verkligen rädd för Wallander, de känns så verkligt när de är på svenska! Så jag var typ skit rädd och jag våga knappt gå på toa själv. Alltså jag är så grymt feg! hah! Och han skrämde ju typ mig också ;( heh!

Imorse väckte jag han typ 10000 ggr på 45 minuter: Älskling, vi måste stiga upp nu ! Svaret var varje gång: mmmm! Jag fick damp, ändå till klockan 10 över åtta höll jag på, sen gav jag upp och somnade om, vaknade klockan nio och mattias frågar vad klockan är och jag svarar att den är nio! Oj då, har vi försovit oss? Jag: NÄÄÄÄ, ÄR DU SERIÖS?!?!? haha! Så vi stannade iaf hemma! ;p

Nu sitter jag hemma och pluggar och lyssnar på julmusik, finns ju inget mysigare än de!!! ¨Några lampor tända och bara sitta och lyssna, lyssna på "Stilla natt" just nu ! :)

Jag orkar inte plugga, har prov imorrn i fritidskundskap! Jag tror att jag ska spela lite Guitar Hero, då blir jag lite gladare, sen ska jag plugga! Och får se om mattias kommer och sover här ikv eller hur han gör! Jag måste få säga att jag sover med han nästan varje natt, jag är helt beroende av han, han är som ett knark !! Jag älskar han så himla mycket =)

Älskar dig mattias:)




pussslove<3
M<3

ryckten

Snacka om att det finns många idioten på denhär jorden, som startar ryckten för att försöka förstöra andras förhållanden!
jag är så grymt arg och ledsen nu, att en pojkvän frågar en sån fråga, och man säger att det inte är så och han säger att han tror mig men låter ändå tveksam! Tur att han är påväg hit nu så vi får prata!!!

Jag ska inte skriva blogg när jag är sur för då blir det endast fula ord och allt, men jag vill så mkt ta reda på vem fan som sagt så, och spöa personen ! nu vill jag egentligen skriva en annan sak men jag avstår!



Och så alla vet så är det ryktet inte sant, jag älskar mattias och jag skulle aldrig göra något sånt mot han ! Jag älskar han, han är hela mitt liv och jag vill inte att något ska hända mellan oss!!!! Jag är jävlat besatt av han! :'( <3<3

M<3

twilight !

Var och såg bio med elina i onsdags (3/12) och vi såg Twiglight! Och det är fan i mig den bästa filmen jag sett, förlåt för min svordom men den var så himla bra! Snacka om att jag grät i den filmen, åååh, den är så gullig, om mitt eget liv hade varit så (nu för att jag har det ju redan jätte bra men ändå).  Nåååh, jag hoppas den kommer ut på film väldigt snart! Då är jag där och köper den jävklat dirr!

TWILIGHT! <3


Han kanske inte ser snygg ut på bilden här, men när man sett en bit i filmen då dreglar man över han.
Fan va han är snygg alltså!!!


Nåååååh!! :') :')



pussslove<3
M<3

<3

how am i suppose to have a life without you?
I really love you,
and nothing will break us,
you are my everything,
and i will always love you!

M<3

RSS 2.0