fredag

ja, fredag! vad händer idag då? Svaret blir: vet inte, vara med mattias tror jag vi ska vara i Pitsund, får se va vi ska göra, ska nog hitta på nått ! idag har jag it gjort nått, är jätte jätte förkyld  ;-s hatar det! Jag har typ bara gjort om min blogg som ni kanske ser ! ;-) får se var som händer ikväll då!
hejdå :-)<3


bad day

dagen började hur usel som hellst! Mattias ville inte kliva upp var jag tvungen tjata lite på han, och när han kommer ner var klockan typ 20 i åtta sen typ kvart i åtta sa han att han inte behövde någon frukost för att han kunde äta en burgare för studie kom idag, och då sa jag för att vara snäll att han inte behövde slösa upp sitt studiebidrag på sunes men tydligen inte, då sa han att jag gör samma sak, men jag vill bara inte att han ska slösa upp pengarna och då börjar markus att dampa, att jag inte skulle bry mig, att jag någon gång skulle tanka mitt barnbidrag osvosvosv! och då blev jag då sur och då sen blev jag helt plötsligt barnslig och jag var ju så himla barnslig och då sa jag att jag skulle åka buss istället för jag orkar inte åka med dom om dom ska bete sig sådär, det var värst markus kan jag ju säga! ! Sen så for dom och jag skulle klä på mig och då missa jag bussen också, PERFEKT! nä, jag som ska ha prov idag, och har två inläminigsuppgifter ;s måste skicka dom på mailen och jag skulle ha med oboy till skolan för vi skulle äta frukost och jag hade ju gjort det, det står en termos på bordet... nu fick jag också ett sms av micke:

"Hur kan du svika oss sådär när du har oboy att ta med dig/ hela JÄVLA klassen ;-)"

jag känner mig dum:-(

Verkligen en dålig dag kan jag säga! :-S

Mattias Johan Vikberg<3

torsdag

nu sitter jag i datasalen och har datakunskap! Idag slutar jag ett men måste vänta till typ tre, för jag och mattias ska till lule idag, vi ska typ skjutsa adams låssasmamma till lule för hon ska se lule hockey, så ska vi hitta på nått i tre timmar typ ;-) får se va vi gör:-)

pussslove<3
M<3

dagens

DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor och kofta
DAGENS FRISYR: Vanliga..
DAGENS MUSIK: Olika
DAGENS FILM: Vet inte än, typ ice age! :)
DAGENS MAT: Max ;)
DAGENS SAKNAD: Min älskling;) <3
DAGENS LÄNGTAN: SOMMMAR!  
DAGENS HAT: Att jag har prov imorrn ;s
DAGENS ÄLSKA: Mattias;:)
DAGENS VILL:  MYSA med mattias;)
DAGENS VILL INTE: Ha prov imorrn!
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Plugga.
DAGENS MYS: Snart;)
DAGENS GÅ UPP: 08.45
DAGENS JAG ÄR: Glaaader ;-)


pussslove<3
M<3

:-)

Kära Camilla Holmström. För det första vill jag säga att Einar Sjölund är den bästa vän jag haft, och att Felix Åkerlund är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Jacob Widman och Jonte Hedlund gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Linnea Häggblom får ett lyckligt liv tillsammans med Pär Sandström.
Jag vill säga tack till Sofie Lundgren för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Anders Öhman. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Jessica Nilsson tog sitt liv.


Snälla, Pappa, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö.
Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Cajsa Lindqvist och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Elina Marklund som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

Jag vill också meddela mitt hat mot Jennie Nilsson eftersom han varit otrogen mot min käraste Emilia Bergdahl. Jag vet att Jonas Stenberg kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Vikberg för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Johanna Fahlgren och den mest trögtänkta människan som existerat, är ju nämligen Rune Lundberg (farfar).
 

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.


VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!


pussslove<3
M<3


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vad heter ni? Johanna och Mattias :)
Hur träffades ni? Mattias började att skriva med mig helt plötsligt och sen skrev vi jätte mycket som vänner och sen när vi träffades så var vi som gjorda för varandra kändes det som, det bara klicka till:)
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? Haha, nja nästan!  Vi är ju med varann HELA tiden så det blir ju nästan ett ja där;d
Har ni barn? Nä inte föränns om några år hoppas jag :)
Har båda körkort? Nä bara han
Isåfall, vem kör bäst? Han!
Kommer du ihåg er första kyss? Helt klart! ;)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag tror att det var jag som sa det men är lite osäker:)
Vem är äldst? Han, med 3 år:)
Vilka stjärntecken är ni? Oxe och Skorpion
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst? Han!
Vem sjunger bäst? Vi är nog ganska lika, hahah:)
Kände ni varann innan ni blev ihop? Jaa, eftersom vi pratade så himla mycket tidigare! :)
Blev du kär i första ögonkastet? Helt klart! :)

Har ni någon speciell låt? Ja, "Stay With Me", vi lyssnade på den första gången vi var med varann:)

Har ni några "fri kort"? va? ;o
Har ni varit utomlands tillammans? Nej! ;(
Vilket är ert bästa minne? Helt klart första gången vi träffades! :)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Bara slappar, ser film, myser ! Men lite olika:)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Mjo mesta dels av gångerna iaf:)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Mjo, vi bor ju 4 mil ifrån varann men de kvittar ju när vi är med varandra jämt och sover med varandra jämt! :)
Blir du lätt svartsjuk? Nja, ganska!
Brukar ni bråka? Det händer.. ;s
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och men när vi är på skolan smsar vi mest! Annars så är vi ju med varann :)
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Men allt:) <33
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag, ibland! ;)


Fattar ni att jag och Mattias har sovit och varit med varandra hela tiden i typ 3,5 månad? Hehe, ååh, jag älskar verkligen honom :) <3


Johan Mattias Vikberg ♥


måndag

halloj, idag slutade jag klockan halv tre:-) nu sitter jag och skriver ett arbete om biograf! så nu ska jag fortsätta:-)

pussslove<3
M<3

onsdag

idag var det kort dag på skolan, vi hade bara två lektioner, och så har vi sett teater och deras mening med detta var att ändra ungdommarnas inställning vid att använda kondom! Den var inte så jätte bra men lite rolig var den iaf :-)

Idag provade jag att ha mittbena, det var inte riktigt jag, men var tvungen att prova iaf:-)

 

pussslove<3
M<3

Hockey

Ja, som jag sa förr att jag är riktigt dålig på att åka skridskor, och jag har en bild här som beskriver hur det gick:-) hehe mycket klantigt:-)

 

pussslove<3
M<3

till jenny

jag kunde inte svara på mail, min hotmail är lite knäpp så jag svarar här ist:)
Det gick bra att sjunga, prästen sa inte något emot det och det var inte heller något problem eller så! Vart ska din dotter döpas? :-)

Kram

16 februari

jag sitter nu i datasalen, har en lektion kvar nu! sooft! sen ska jag hem till mattias och äta och tillbringa tid med honom sen så ska jag och se hockey, men elina och rebecca s. de ska bli kul, ska bla se lunka och viktor palage:-) sen ska jag hem till mattias och sova med han och så är det hocket på idrotten imorrn och jag suger på att åka skridskor, kan inte ens stanna! :s heheh! ;D

pussslove<3
M<3

myspromenad

det var jätte mysigt igår att vara ute och gå med jennie, diva och kira:-) länge sen man var med jennie, vi som var bästisar förr, jag saknar dom tiderna med henne måste jag få säga! Och det menar jag och jag hoppas att de kanske blir att umgås mer med henne hädanefter! :-) <3

Jennies bild på kira:-)


pussslove<3
M<3


Söndag

nja samma här, inget! mattas är ute i garaget och skruvar och jag sitter uppe på loftet och läser bloggar, vet inte riktigt vad som händer idag, blir mest till att vara här och så ska vi äta tacos:) sen så ska vi nog till mig och jag och jennie ska ut och gå med kira och diva, hoppas det inte blev som sist vi var ute och gick med dom då var kira typ livrädd och sprang till mig hela tiden! Men vi hoppas att de inte blir så, de ska bli kul att vara med jennie faktisk, var så himla länge sen! ;s så kvällen ser jag fram emot:-)


pussslove<3
M<3

fredag

inget! jag sitter och gör inget, och då menar jag inget och vad som menas med de är att jag inte ens är med mattias! ;o ååh, jobbigt att vara utan han måste jag säga. fastän jag bara varit utan han i två timmar kanske, men ändå! och så tänkte jag fara till emma med hon, jennie, jessica och amanda men då har mamma och pappa druckit och anders och ros-marie också. Dom är här, dom ska typ ha "spelkväll" men nu sitter dom och ser let's dance! Jag tyckte dock att Magnus var bäst ikväll, helt klart att han är den jag håller på! Han och Laila:-) men niklas är också duktig faktiskt:-) nu ska jag fortsätta göra inget, kanske he på någon film eller nått, tar mig ändå ingerst! ville faktiskt att mattias skulle vara med sina kompisar utan mig också någon gång, jobbigt var de ju men men , hahah skojja! :) det är ju lika bra att vara i från varandra ett tag iaf, men kanske inte en fredag, speciellt fredag den 13:de?

Bilder från i Tisdags när jag städade mitt rum:-)
     

pussslove<3
M<3

ONsdag

Halloj, idag har jag varit på en utbildningsmässa på Nolia, det är de enda vi har gjort idag, vi fick sluta efter det och jag for hem ungefär halv tolv. Sen for vi hem till Mattias och såg lite tv sen så skulle vi dra in hans skoter in i garaget, och det kan jag lova inte var kul alls! Jag som har fortfarande så ont i magen, jag vet inte vad det är ;s och så har jag värsta trycket i skallen så när jag skulle hjälpa Mattias med skotern, så tog jag tag i en skida och skulle dra och så när jag tog i då blev det helt svart för ögonen, så jag var tvungen sätta mig ner. Har mått illa hela dagen, har mest bara legat och sett tv :s jag har också träning idag, klockan 19:15. Får se om jag far dit, hoppas att jag orkar! Men jag har faktiskt gruvat mig ganska mycket, men har som försökt tänka över det! Ajja, ha en bra fortsatt onsdag!


innan jag dör

>>Jag sätter mig upp i sängen och tänder sänglampan. Jag har en penna, men inget papper, så på väggen bakom mig skriver jag : Jag vill känna en killes tyngd ovanpå min kropp. Sedan lägger jag mig ner igen och ser ut på himlen. Den har fått en konstig färg - röd och gråsvart på samma gång, som om dagen håller på att förblöda.<<

Alla måste vi dö. Det vet vi. Men sextonåriga Tessa vet det bättre än någon annan. Hon har leukemi och bara några månader kvar att leva. Så hon gör en lista över saker hon vill uppleva innan hon dör. Högst upp på listan står att bli av med oskulden. 

Jag tyckte att det lät som en riktigt bra bok, erika, min lärare/mentor tipsade om den och sa att den var bra! så förhoppningsvis hoppas jag på att börja läsa den idag.! 

Jenny Downham -  Innan jag dör


pussslove<3
M<3 


magsjuk?

jag for hem från skolan idag, mådde så jäkla illa, vi hade ju idrott på skolan idag och hade basket, inte så värst kul men ändå! och jag fick massa sura uppstötningar vilket inte var så roligt, så jag for hem, det är ju lika bra! Hade bara matte och uls kvar och på ulsen är jag klar så! mamma har sagt att jag måste städa mitt rum, det ser f*rj*vligt ut, hehe! kläder överallt och dammråttor ;D hehe!

Vi håller ju dessutom på att göra om våran toalett som vi inte gjort sen vi flytta hit, hehe (snart två år sen) det har ju varit så himla mycket som skulle renoveras om, typ alla rum.. då rinner tiden fort iväg. Men nu håller toan faktiskt på att få ett slut, fast ändå mycket jobb kvar. ;s


Toaletten:-)
  

dagens låt: Cris Brown - With you

 

pussslove<3
M<3

with you

myskväll med min älskade, blir nog inte till att göra något annat, blir nog en tidig kväll ikväll också! får man hoppas på, blir alltid att man blir uppe till typ 12 ändå och så är man typ död på morgonen ;s och så efter skolan också!

ajja, nu ropar älsklingen på mig:-)


älsklingen ;-) < 3
    

pussslove<3
M<3

krock

Idag har jag och mattias krockat! men det var inge allvarligt, det gick typ 20 km/tim! såhär gick de till:

Bild 1: Vi kommer från stan och ska till Mogården, körde jätte sakta och ska svänga höger så mattias börjar att bromsa in, det händer inget. ´Medans så kommer en annan bil från höger, från stepin som vi inte ser eftersom det är så höga plogkanter, och våran bil fortsätter att glida....

Bild 2: Händer ingenting, det bara understyr, mattias bromsar och inget händer och vi närmar oss korsningen och då ser vi den andra bilen, som kommer sakta...

Bild 3: Vi är uppe i hastiheten endast 10 km/tim ungefär, och mattias drar handbromsen men inget händer och vi glider rakt in i den andras bil bakdel..

Bild 4: Det blir att kontakta försäkringsbolaget, och det kommer att kosta lite för mattias. Och även att laga båda bilarna, han fick en buckla på bakdörren och mattias extraljus gick sönder, grillen, kofångaren och blinkersen gick också sönder.


Men om vi ser detta i en positiv anda så gjorde ingen illa sig och det var inte en surgubbe som vi krockade i utan han var trevlig ända och det var ju bra de;-)

pussslove<3
M<3

One thing i know for shore

Jag älskar ditt leende,
ditt sätt du ser på mig,
ditt sätt att hålla om mig,
ditt sätt att säga att du älskar mig!


Tack mattias för tiden med dig, du är allt det underbara i mitt liv, jag hoppas att det blir lika många fina månader till med dig

Mattias Johan Vikberg


Söndag

det blir alltid en tråkig söndag: sovmorgon, göra inget, göra inget, äta, sova! typ så! nu är jag hos mattias vi har just ätit, och jag vet inte vad som händer här framöver, ska nog till robert och hälsa på tror jag, eller mattias sa nått om något sånt! :-) imorrn är skola, känns inte bra alls, hatar verkligen skolan! jag blir så himla trött, jag orkar aldrig!!! :( är helt slut när jag kommer hem från skolan! så det ser jag inte fram emot.

ha en bra söndag!:-)
pussslove<3
M<3

2006

   
   
   
   
   
   
    
   
   
   
   
   
   
   
   
   

pussslove<3
M<3


fredag

Idag blev det till att inte göra nått alls, sett let's dance! ;-p är med mattias!
Imorrn har jag ingen aning vad som händer, får se! Blir väl att vara med mattias då också men jag förstår att det inte är någon där ute som blir förvånad av att höra det : - )

pussslove<3
M<3

Hehe, jag har nyss kollat alla gamla bilder som jag har haft brända på skivor sen typ 6 till 7an, ojojoj:) det var ungefär 900 bilder och då är det ungefär 800 bilder som är på mig och annika, hahahah! :-) inte nice! :-)
hehe men internet är så segt så det går inte att lägga upp bilder, bara på bilddagboken http://pokeinmynose.bilddagboken.se/

pussslove<3
M<3


idag är det 4 månader med mattias! :) älskar diig <3


RSS 2.0