krock

Idag har jag och mattias krockat! men det var inge allvarligt, det gick typ 20 km/tim! såhär gick de till:

Bild 1: Vi kommer från stan och ska till Mogården, körde jätte sakta och ska svänga höger så mattias börjar att bromsa in, det händer inget. ´Medans så kommer en annan bil från höger, från stepin som vi inte ser eftersom det är så höga plogkanter, och våran bil fortsätter att glida....

Bild 2: Händer ingenting, det bara understyr, mattias bromsar och inget händer och vi närmar oss korsningen och då ser vi den andra bilen, som kommer sakta...

Bild 3: Vi är uppe i hastiheten endast 10 km/tim ungefär, och mattias drar handbromsen men inget händer och vi glider rakt in i den andras bil bakdel..

Bild 4: Det blir att kontakta försäkringsbolaget, och det kommer att kosta lite för mattias. Och även att laga båda bilarna, han fick en buckla på bakdörren och mattias extraljus gick sönder, grillen, kofångaren och blinkersen gick också sönder.


Men om vi ser detta i en positiv anda så gjorde ingen illa sig och det var inte en surgubbe som vi krockade i utan han var trevlig ända och det var ju bra de;-)

pussslove<3
M<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0