...

säger bara ett ord: MISSLYCKAT!

julklappar/inköpt

här kommer lite kläder som jag fått i julklapp och köpt in:)











fick även 2 par skor, som jag kan lägga in bilder på senare då jag har tid, presentkort, biobiljett, jeanstights, liten volumaster, plychdress, pengar, smink, godis och nagellack, tror det var allt:)

:-)

det kommer bilder på julklappar och inköpta grejer ikväll tror jag, ska städa min garderob och snöra mkt kläder som jag inte kan ha! så lägger nog in ikväll annars imorgon :) men ska försöka ikväll. beror på hur länge vi blir hos moster och fredde:)

snö

härligt med mycket snö, vilken julkänsla:) och julafton imorgon, de tror jag kommer bli bra:) hihi! jag lääängtar!! nu är jag i pitsund, vaknade nyss! vet inte vad som händer idag, det återstår att se! vi får höras, har inte mkt mer att säga:)



pusstjah;)


bilder!

Här kommer bilderna på frisyren:)




paus!

var på paus igår och klippte mig, det blev en lång page, så det blev en förändring kan jag säga men jag blev nöjd:) hihi kommer bilder senare, nu sitter jag ju på skolan:P får helg idag, vi är lediga imorgon:D hih, vet inte vad som händer idag, blir att fara till pitsund iaf och äta:)

puss

ny mobil och paradise hotel

fick mobilen idag. så har hunnit hålla på med den ganska mycket:) jag kommer nöta den och så tänkte jag se paradise hotel, det är ju så bra, började se igår dom fyra första avsnitten och så ska jag se alla andra idag om jag orkar:) är ju 17 avsnitt, men medans jag såg på dem första missade jag ju de senaste igår? bra johanna! hehe men men mattias slutar nog klockan tio ikväll så jag slipper nog sova själv, underbart!<3

14:02

nu ska jag ta bussen hem, glömde kläder och har fortfarande ont i magen. hann träffa mattias före min lunch och det kändes jätte bra:) men nu far jag hem, hoppas min mobil har kommit! pusstjah:)

mattias vikberg♥

mattias for på jobbet för typ 2 timmar sen, han ska jobba natt idag och imorgon :( klockan fyra på eftermiddagen till 7 på morgonen så vi kommer nog inte att träffas på två dar. eftersom min buss går klockan sju, men min underbara sa att han kanske skulle komma till skolan och vänta till jag kommit fram till skolan med bussen och så skulle han ge mig en puss, bara för att få träffa mig:) snacka om att jag har världens bästa pojkvän!♥ ♥ ♥


hår, hår, hår vad vill du mig?

mitt hår är så nött att mamma har klippt av MKT och hon måste klippa av ännu mer, det kommer bli page till slut, det är så nött så när jag inte har plattat det så när jag kammar det faller det lös hår, från topparna! så jag har tittat på löshår! vill köpa lockigt igen och sköta det bättre sen tänkte jag att jag skulle göra silikontrenser:) men har inga pengar nu när jag köpt mobilen som nog kommer imorgon. men jag ska fixa det, ska ju faktiskt jobba under lovet och så får jag ju studiebidrag och pengar i julklapp(hoppas jag). det kommer en bild på håret här nedanför:)


idol

det har varit mycket diskussioner om vem som vinner idol, jag hoppas att calle vinner och alla säger erik men jag tror faktiskt calle har stor chans, större än alla tror! erik har dock hängt lös flera gånger så, ja de kommer bli spännande! mattias föräldrar kom hem idag från thailand och var bruuuna, mkt avis! så det blir att umgås med dom hela kvällen! sen imorgon blir det stan och köpa julklappar, ska bara hjälpa mattias, får se om vi träffar lill fille på stan (gudsonen min:) hih!


utmattad!

har fyra prov! så pluggar, eller försöker. men är så grymt utmattad, att de inte är sant. är stressad och det märks, har fått massa munsår:( har pluggat nyss men hade inte på mig glasögonen så nu mår jag jätte illa och har huvudvärk:( så det blir att sova nu direkt, sovgott:(

hata skolan!

2:a advent!

skola imorgon, fyfan!!!!!

uppdaterar!

jag uppdaterar efter typ 100 år! förlåt ska försöka bättra mig! har julpyntat i pitsund idag (endast jag) och nu ska jag sätta upp och pynta julgranen! haha, jag gör typ allt och mattias fixar kaminen, så ja:D hoppas brage och eva blir glada och nöjda, är hyfsat avensjuk på dem som är i thailand, dem kommer hem på torsdag! hade gärnat kunna varit där!

idag har jag och mattias handlat julklappar till min mamma, min pappa och markus! sen ska vi nästa helg och handla till hans familj:)

nu ska jag sätta upp julgranen:D

RSS 2.0