dååålig uppdatering, jag vet !

jag hatar att jag alltid får dålig uppdatering jag vet inte varför jag alltid slutar att skriva helt plötsligt, mest pågrund av lathet tror jag men i måndag och tisdag var jag borta, då var jag hos farmor! De kändes skönt att få fara bort från allt, jag och pappa var och jagade tisdag! De gick inte så bra, vi trodde vi skulle få skjuta en älg som vi såg men då for älgen och vi efter i 7 km och vi har sprungit samanlagt under den sträckan 4 km, kan ni tänka er hur hemskt jobbigt de var, i stövlar och tjockkläder och i skogen? De rann svett mer än nånsin, jag svettades mer än var jag gör på matcher... Åååh så jobbigt och så sprang älgen över på fel mark så då fick vi ju inte skjuta så då sprang vi i onödan :) hahahahha !
Och så skulle vi gå tillbaka som var alltså 5 kilometer ungefär och jag kände att jag inte orkade så jag fick stanna i skogen nära en väg och sitta vid elden i en timme själv:) så skulle pappa gå och hämta bilen och sen komma, de var lite väl läskigt, men tur hade jag ju yxa till att hugga ved och kniv så om de skulle typ komma en björn eller bara nån jävla idiot så :D HAHHAHAH! :)

Igår var bäääääst, klart bäst!
Jag var med rebecca och emma, ååh vet ni hur mkt  jag saknat att få vara med dom jag vet inte hur länge sen de var jag var med dom kanske en månad, de har blivit att jag bara varit med vikberg och sofie och dom ! Nog har jag jätte kul med dom också, klart jag har. Men jag har saknat rebecca, min bästa vän! Jag har saknat hon så gryymt mkt och emma!!! Jag saknar att vara med typ eve och jennie också, vet inte varför vi inte var med dom eller eve var i stan men jennie vet jag inte, för henne saknar jag också!
De vi gjorde igår var iaf att laga mat, vi gjorde klyftpotatis och stekta kycklingbitar i marinad och lite tzatziki till det! Gryyyyymt gott!! Och sen spelade vi online, jätte roligt spel och lite fyra i rad hahah :) sen for vi hem och jag gick och la mig direkt jag var grymt trött! ;)



hitta ingen bild på emma men du är bäst vännen :) <3

Nu ikv ska jag vara hemma, de kommer folk hit vet inte vilka men de blir väl dom vanliga: Jag, vikberg, markus, sofie, pojje, danne, pilla och kanske emelie eller nån:) de blir bara kul om de är många:) Så de blir nog roligt!

nu ska jag städa undan lite;) heheh !

pusslove<3




PS: KEVIN IKVÄLL PÅ IDOL, HAN SKA SJUNGA PÅ SVENSKA, han ska sjunga "lyssna till ditt hjärta" jag tjuvkikade lite på när han sjöng, de lät faktiskt riktigt bra! kolla repet=)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.697899&amp;renderingdepartment=2.19545


bingo !

igår jobbade jag och eve på bingon, vi sålde godis, dricka och lotter! Vi fick sitta där i en och en halv timme, men de gick bra, vi hade väl rätt så kul ändå :) sen for jag till jens berglund och var med han, cissi och dennis! Jag for hem klockan 9 för jag var så himla trött, jag pratade med vikberg i tfn i en halv timme sen somna jag direkt, vilket var gryymt skönt!

<3

tillbaka till hembyn koler<3

Idag ska jag till koler, tillbaka till min hemby alltså! De var inte alls så länge sen jag var där men nu ska jag dit med min bror markus, vikberg, danne, elin, sofie, pojje och emelie. De är dom som jag tror ska följa men säkert nån annan också , men de gör inte mig nått:) Vi ska sova i våran husvagn allihopa och jag vet inte vars vi ska ha husvagnen men jag tror säkert på badstranden! Men inget säkert!

Men måste få säga att jag saknar faktiskt koler! <3

idag vaknade jag klockan 10 av att nått pucko står och knuffar på mig och säger: vakna surpuppa, vakna surpuppa hela tiden ! Jag vänder mig om och vem kan de vara, bara en på denna jord som säger så , jo daniel persson ! haha! Sen gick han ner till markus och jag gick och la mig i soffan med täcket halvsovandes nä då kommer han och sätter sig på mig! Ååh, :D tur är de att han inte är så tung, men så sen for han och markus. och jag fixa till håret och så,, jag ska på ica och köpa typ nån dricka till ikv, kanske chips eller nått!

Vi får höras senare :) <3


idol<3

Åååh, vad jag har tråkigt! De är lov och jag sitter hemma, vikberg kanske skulle komma förbi ett tag, då ska vi väl typ se idol eller nått, sen nån film kanske! Åååh, idol temat är alltså ABBA, och jag älskar jäklat alla ABBA låtar:D de kommer bli jätte kul att se, när man kan typ alla! :)

Och jag håller fortfarande på mina favoriter KEVIN BORG och Alice:)


<3<3

.-,

VEM.
Vem är i rummet med dig?
Massa folk från olika klasser
Vem pratade du senast i telefon med? pappa
Vems hus var du senast i? hemma
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? vikberg
Vem önskar du att du var med nu? Vikberg<3
Vem ringde dig senast? vikberg
Vem ringde du senast? pappa

VAD.
Vad åt du senast?
Köttfärslimpa, potatis, brunsås, mackor:)
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? Alltså jeans, typ blåa?
Vad är den närmaste saken som är rosa? ser it nått som är rosa
Vad har du på fötterna? sockar och skor
Vad är din favoritfärg? Ingen speciell.
Vad är din favorithemsida? typ blogg, bilddagboken och pixbox
Vad hör du just nu? Alla som sitter i datasalen som sitter och pratar
Vad stod det i ditt senaste sms? Tar de som ett ja ;) <3

VAR.
Var är din telefon? I min ficka
Var är din mamma? På jobbet i Långträsk
Var sover du? I min säng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? De är Markus så jag vet inte, Carlings tror jag
Var i ditt rum är du? Jag sitter i datasalen på skolan?
Var skulle du helst vilja vara? Någon annan stans än just här
Var går din drömresa?  Utomlands helst kreta igen!
Var sov du senast?
sängen


schoolie;)

Jag sitter i datasalen och har uls nu, (Utveckling, livsvilkor och socialisation) och de är faktiskt inte så jätte tråkigt, vi har fått ett arbete, vi ska typ jobba om tex, barnarbete, barnsoldater, trafficing, könsstympnig, fattigdom, gatubarn, barn i fängelse och mer! Jag valde att jobba om könsstympning, eftersom jag blir så himla irriterad på folk som gör så att jag måste få skriva om de och allt,.

Se här, är de inte så jävla idiotiskt att skära i en liten flickas könsorgan och sedan sy igen där! ÅÅÅH JAG BLIR SÅ IRRITERAD PÅ IDIOTER SOM GÖR DE!

________________________________________________________________________________________________________


Snart är de lov, jag får lov efter denhär lektionen som slutar 20 över 12 :)

Åååh, jag är så taggad med lov, gud så skönt. JAg ska på fotbollsavslutning, festa, kanke fara till koler med roligt folk och sova där, filmkväll med ville och elina, handbollssammandrag och bäst av allt, vara med vikberg:) <3

Nu ska jag jobba jobba jobba:D

Hejdå pussss<3

How am I suppose to live without you`?

Idag har de varit en hyfsad dag, slutade klockan ett:) soooft.! Men ändå går inte bussen förrän klockan tio över två, och då är man hemma tre! Vilket däremot är väldigt drygt! Så kort dag blir i slutändan en lång dag! Vi hade redovisning idag, den gick åt *******, men men så är de ju ibland också, de ska inte alltid gå bra, + att jag inte är någon pluggis, jag orkar aldrig plugga och får typ G eller VG på alla prov, haha har fått MVG på ett prov en gång och de var i Hemkunskap, men där kan jag ju så mycket så jag fick ju MVG som slutbetyg också, men dock de enda:) hahah, men it har jag dött av de inte!

Jag har träning ikväll klockan halv åtta till nio! Jag känner inte för träning idag, bara för att göra en tidig kväll, men om jag ska spela nått i helgen så måste jag nog träna och oftast när jag är där så tycker jag ju de är kul, för vi har oftast roliga träningar så, och jag är gryyymt taggad till i helgen !


Lördag 25 oktober

En match är 09:00 och den andra är typ 15:00 tror jag!

Vi spelar i Hortlax sporthall.

  

Nu ska jag chilla och äta snart :)

  

Ha de! <3


när jag säger till dig att jag älskar dig så menar jag de.

Jag älskar Mattias Vikberg<3


Lillebror var mitt ljus !

Jag var ju så himla sur igår och så kom Vikberg och Danne, då blev jag ju gladare med Danne retade mig eftersom han skulle och se den på bio. Men så när min lillebror skulle sova så ville han att mamma skulle kittla han ett tag, han gick och la sig i sovrummet och mamma kom it så då attackerade jag honom. Och började kittla han och han skrattade och skrattade, och hans ansiktsuttryck de är dom roligaste som gör att jag blir full i skratt! Haha. Han var min räddning igår, tack lillebror : ) Sedan efter de så gick vi upp i mitt rum och såg filmer "Liar Liar", grymt rolig film. Sen gick vi och la oss, jag satt på datorn före de! :)

<3


High school musical 3

Åååh,, jag skulle och se den på bio nu klockan nio men mamma orkade inte hämta så då blev de inte :( och nu håller jag på att sura sönder, men de har blivit bättre nu iaf.


Min skoldag har varit helt okej måste jag få säga, ingen engelska hade vi så då blev de längre lunch och så gick jag klockan ett och kollade på teatern "Drömmar", de är dom som är utvecklingsstörda som spelade den och jag tyckte dom var jätte duktiga, roliga att se på ! :)
Sen på musiken så fick jag prata med Micke (musikläraren) om vad jag ska göra nu framöver, och så kom vi fram till att jag ska lära mig att spela piano och sjunga samtidigt så de kommer bli en utmaning:)


Hör av mig senare<3:)


sjuklingen :/

Idag har jag varit sjuk, eller jag var de igår också egentligen, jag bara svettas och allt är varmt och så mår jag illa. Så inatt sov jag i trosor och sport topp och vaknade med att jag hade ett boxerlinne på mig, avigt och fel väg, och en klänning uti kudden. Jag låg i bäddsoffan inatt och så låg de en klädhög en bit ifrån så jag måste ha gått i sömnen eller nått, jag mådde också väldigt illa imorse så jag stannde hemma istället för att fara på skolan ! ;s jag har inte gjort så mkt, de gick över lite mot eftermiddagen och sen så for jag på träningen eftersom jag inte har tränat på ett tag, eller jag missade bara torsdagsträningen men känns som en evighet! De gick väl hyfsat bra, beställde en ny dress, mitt lag hade ju redan hunnit skicka iväg beställningen så jag fick beställa med damerna istället men nog går de bra :) Nu ligger jag i sängen och har de skönt, har nyss sett Desperate housewifes, vad  har hänt med de? De programmet har ju börjat bli så läskigt, flera mord under bara ett program. ja! Jag ska upp halv sju imorrn, eller jag ställer klockan då, sen snoozar jag nog till sju kanske :) Bussen går ju ändå åtta=)

Men nu hade jag tänkt he på nån film, jag vet inte vilket än! Jag såg the rocker idag, den var väl sådär, den var inte sådär rolig som jag trodde den skulle vara med den gick ändå att se så ! : )


Före jag ska sova så ska jag läsa min brors blogg, haha han har gjort en ny :D http://enjagares.blogg.se/ kan bli kul att läsa:D hhehehe

SOV GOTT <3

OBS! kort inlägg!

Nu sitter jag i datasalen och jobbar om lucia, de går bra:) hehe slutar klockan tre sen ska jag till vikberg, vi ska till pitholm till hans föräldrar. Jag tycker sånt är så jätte pinsamt, men men de måste ju göras nån gång, jag var ju där i lördags. Dom verkade snälla dom pratade ändå som med mig, nu var ju danne, pojje, annika och markus också där men :D hehe jaja, jag skriver senare, nu måste jag ju jobba:D




Puss<3

läs mer här!

Läste just annikas, hon har skrivit lite mer detaljerat så läs hennes:) http://annikka.blogg.se/  <3

men våga hoppa då, idiot ! :)

Mitt internet cp:ar sig genom varven så de är därför jag inte skriver vissa dagar, men men :) nu ska jag berätta vad jag har gjort i helgen, de har varit en rolig helg;)

Fredag: Jag var på fest i stan hos Danne, folket som var där var väll : Jag, vikberg, danne, elin, sofie, markus, pernilla, pojje, emelie, granberg, jonas, och några till som jag inte vet vad dom heter:) de var väl roligt ett tag, sen så börja de krångla lite, de blev lite bråk men de fixade sig och så blev de så att vi iaf började gå mot stan jag, sofie, markus och vikberg och så gick vi till sunes för där var pojje,pernilla och emelie. Vi åt en stripsmeny, gryyymt gott:) sen var klockan halv ett kanske och vi for hem till oss, jag,sofe, markus och vikberg och såg lite av en film sen så gick vi och la oss.

bilderna går inte att lägga upp, vet inte varför men kolla min bilddagbok :)
http://pokeinmynose.bilddagboken.se/


Lördag: Jag vaknade halv åtta, jag skulle upp och dömma match åt 99orna, de gick bra, jag dömde två matcher, sen for jag hem och chilla, somna i soffan. Vaknade kanske 3 och så hoppa jag i duchen och sen fixade jag mig för vi skulle och äta middag hos annika och dom :) For dit och åt, jätte god mat, sen så bad jag danne komma och hämta mig:) hehe och han kom, han är så snäll :) Så följde annika och markus :D vi körde runt lite och så, vi for till danne sen och såg "The hills have eyes", jag sov hela filmen, den är ju så läskig, jag såg kanske sista kvarten. Sen så såg vi filmer på youtube och pojje låg och sov så strök jag med håret i näsan på han, hahah de var jätte kul, så vart han sur sen och ville hem! Så vi skjutsa hem han. klockan var väl kanske tre. Och sen for vi på statoil och köpte lite mat, vi var där inne och åt och så spela dom musik och markus började dansa framför överbevakningskameran och vi skrattade som jag vet inte vad:D haha sen for vi, danne skjutsade hem oss vi var hemma halv fem sen så gick jag och annika och satte igång en film och prata lite, vi somnade iaf halv sex:)

Söndag: Vi vaknade halv ett kanske, satte på samma film och såg den sen skulle vi egentligen och se hockey med elina, men då kunde ju it mamma hämta :( eftersom hon just kom från stan ! Nu sitter jag hära och gör inget, har nyss spelat yatzy med mig själv, och jag hade grymt tur jag fick typ 5 yatzyer, och självklart så såg ju ingen de ¨då ! Självklart ;) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, Sofie pratade om att vi skulle hitta på nått så får väl se:) hehe ! Nu ska jag sitta bara på datorn och göra inget alls :)

puss på er <3

PS: rubriken kommer ifrån dannes apu, de var typ en man på jobbet som sa hela tiden typ: ja, om man ändå skulle ta livet av sig! Typ så hade han hållt på jätte länge och så var de en gubbe där som var typ 55+ och han började bli irriterad på dedär så en dag satt dom vid bordet på jobbet och så sa han de igen:
- ja, om man ändå skulle ta livet av sig, då skull man ju slippa allt!
Men då blev hajna gubbe arg och sa:
- MEN FÖR HELVETE, VÅGA HOPPA PÅ, IDIOT!
Efter de har han it sagt nått mer:)
hahahahahahah jag tyckte de lät så kul :D

skoola !

Nu sitter jag i freja, och har svenska skriver om Grekland vilket är jätte tråkigt! Allt ska vara klart imorrn och de ska vara kring 20 sidor lång rapport och inga bilder får vara med eller nått! Åååh, jag har dehär nu till halv tio och sen så har jag datorkundskap och då har jag samma sak och sen har jag lunch sen har jag fritidskundskap och då har jag yttligare om Grekland sen har jag matte och då får vi tillbaka proven och de, sen slutar jag och då är klockan ett:)

pusshejs på er;) <3

jonas brothers - A little Bit Longer

SNACKA OM ATT JAG ÄLSKAR JONAS BROTHERS, DOM ÄR SÅ JÄVLA BRA ! :) <3<3

Idag fick jag tillbaka mitt prov från nk som jag redan före var helt övertygad om att jag skulle få ig! Men jag fick G :D jag hade 31 poäng och gränsen var 25 ungefär, jag är ju hur stolt som hellst, hehe jag tror vi får tillbaka matte provet imorrn, jag vill ha tillbaka de jätte mycket, jag hoppas de gick bra de kändes som att de gick bra .
jag tog ju halv fem bussen från skolan som kom sent och så där vi körde över alla järnvägar har vi fått väntat, och så var vi i lillpite 20 över fem och Maria skulle hämta mig 25 i sex för jag skulle hjälpa henne att träna 99orna, så jag hann bara hem och byta om, jag hann inte äta men var inte så jätte hungrig. De gick bra att träna pojkarna dom är så himla duktig , idag så mixade vi ihop oss med flickor 99 och så spelade vi på två planer jag fick då vara dommare och tränarna tyckte jag var duktig så dom ville jag skulle dömma på lördag på deras sammandrag. Så jag ska dömma halv nio och typ tio, jag behövde bara dömma två matcher så får jag 100 kronor :P

Nu ska jag spela yatzy men min lillebror:)

Puss på er ;) <3

rubrik? ja, vad ska man säga?

Idag gick faktiskt matteprovet bra :) Jag svarade på alla utom den sista frågan , så nog tror jag att jag åtminståne klarade de!  Redovisningen gick mindre bra men så stannade jag och ville och skrev ner lite saker och då sa Katarina att våran redovisning var jätte bra, så tydligen gick de bra :D haahha

Jag har nyss varit på träning, sosso tränade oss idag, de gick väll bra:) Men däremot så efter när vi skulle duscha så var de kokhett vatten man brände sig, så jag kom på att om man sitter på golvet kanske de hinner bli kallare, och smarta jag hade rätt:) Jag, eve och tove satt på golvet och duschade:D haha de var lite kul :P

Nu ska jag prata med älsklingen sen ska jag sova, har dock sovmorgon imorrn så de är bra:) 

puss på er<3 

nya tag:)

Nu ska jag försöka komma igång igen, jag tror de har hänt mkt sen sist, jag är nu tillsammans med Mattias Vikberg<3 Jag har funderat väldigt mycket över dehär med Benjamin och allt och jag känner fortfarande att Benjamin är riktigt snygg och så och jag tror de bara skulle bli värre om han kom upp nu under lovet, för jag vet att jag börja gilla han mer än vad jag gör, och så far han hem igen om de kommer bli en stor saknad och jag kommer inte träffa han på jätte länge och de enda jag skulle tänka på är han , och jag skulle inte kunna fortsätta utan han. Men jag vill dock träffa han igen men kanske inte nu, jag vill vänta ett tag så de blir ett tag sen jag träffa han och får se, för jag tror de skulle bli kul:) Han verkade ju då inte blyg och då vågar han säkert hitta på saker och ting, han är inte en sån som bara vill se film eller bara sitta hemma.

Jag har matte prov imorrn och jag tror jag kan de, de är ju mest bara repetiotion men ska inte säga nått i förväg ! ;p
Jag har också redovisning i ULS om ettåringar, de kan jag rätt så bra, jag är med ville och elina <3 Så de blev en jätte bra grupp :D

Dehär var dagens:)
DAGENS HUMÖR: inte så glad, mått illa och trötttt!
DAGENS KLÄDSEL: jeans och kofta
DAGENS FRISYR: uppsatt.
DAGENS MUSIK: I will always love you
DAGENS FILM: ICE AGE 2 !! <3<3 hahah
DAGENS SAKNAD: Mattias!
DAGENS LÄNGTAN: har längtat till sängen hela dagen! :)
DAGENS HAT: De vill jag inte säga offentligt:) heheh !
DAGENS ÄLSKA: mattias<3
DAGENS VILL: SOVA
DAGENS PLANERING: eftersom dagen är slut, sova.
DAGENS GÅ UPP: 08:00 :)

Nu hade jag tänkt sova för jag är jätte trött de vart inte så mkt till att sova igår, sov hos vikberg! Men de var skönt att man kunde stiga upp fem i åtta:) haha <3

Puss på er  <3

RSS 2.0