barnvakt

sitter här och är barnvakt åt filip, ann är och hämtar tomas. vi har sett madicken i junibacken, lotta på bråkmakargatan och nu ser vi emil i lönneberga:) hehe! jag måste verkligen säga att jag saknar min pojkvän, väldigt jobbigt:( men han kommer ju på fredag, då de är nattivalen, få se hur mycket vi kommer att träffas eftersom jag kommer att jobba väldigt mycket! men jag ska ändå lägga tid till honom för jag har saknat honom så mycket! min älskling! längtar också till nästa helg då mamma och dom kommer, saknar dom också! här kommer lite bilder på mig och fille:)

måste ju vara lik ann eller nått, för då han kolla på skärmen sa han och där är mamma ann? jag bara nä de är ju jag? då sa han bara nä, mamma ann!!! haha skillnaden är ju bara att jag har svart och hon har rött hår?:) hehe! men birgitta på jobbet tyckte också vi var lika så..


saknar allt

jag verkligen saknar min familj och mitt hem, och mest min pojkvän! :(


första jobbdagen avklarad

japp första dagen avklarad! det gick bra, mycket information att ta in däremot! men väldigt väldigt trevlig personal, dem två tjejerna jag jobbar med, verkligen trevliga! jag kom ju hit igår, jobbigt då älsklingen for, saknar honom redan:( men gick faktiskt bra att somna(?) så det var skönt, vi låg och surra ett tag sen la vi på och då somna jag typ direkt:) jag kommer dock att sluta två varje dag, bra på gott och ont, skönt att sluta tidigt men det blir så lite timmar man får in då, men nu i helgen under nattivalen kommer jag att jobba morgon, dag, kväll och natt., så då tjänar jag nog in lite bättre än vanligt:) och så har jag ju jobb åt kommunen kvar också, de blir ju en slant de också! men nu skulle vi nog till auksjaur jag, ann och fille:)

glad midsommar

glad midsommar alla glada bloggläsare!:)♥♥♥ för de ska jag ha!:)

lyckad kväll!

haft en trevlig kväll med underbara flickor!: jennie, camilla, cajsa, eve, jessika, annika och emma♥ där vi har fikat, spelat kubb, spelat volleyboll och även hunnit köra skjut ut på LF, sen ett avslut på max (men jag åt självklart inte fastän jag var hur sugen som hellst),.

så nu återstår en dusch sen sova och tagga inför morgondagen som spenderas först i lillpite sen jävrebodarna eller? det återstår att se imorgon!:) snart kommer väl min pojkvän hem också♥ nu hopp jag i duschen!!

bodylotion

var in till stan en snabbis och köpte body lotion för jag var så torr och då ger de inte så mkt att sola... så nu sitter jag på altanen igen, har nyss ätit vattenmelon:) snart kommer nog pappa och hämtar mig. sen ikväll är de som sagt fika hos jennie:) med underbart folk♥♥♥

brännan!!

denna bränna, ja tack!!!!

kreta september -08


vädret♥

sitter ute i det vackra vädret♥

nova:)

mamma skrev just att nova får komma hem imorgon, ååh va kul:) ska mysa med henne hela daagen:p hihi♥


godmorgon! jag sitter och ser xena-krigarprinsessan. mattias har lunch klockan 12, så ska jag snart börja steka hamburgare åt han så de är klart då han kommer, fan va jag är snäll! sen ska jag diska och plocka undan lite saker här i läggan.

jo igår var jag på stan och köpte ett par byxor och ett par skor som jag ska ha då jag börjar jobba på måndag:)

idag hämtar mamma mig för jag ska till jennie på födelsedagsfika hos henne:p

Johanna ♥ Mattias

laponia

ja som alla vet så börjar jag jobba på laponia på måndag, det är alltså ett hotell i arvidsjaur. Jag kommer att jobba som frukost och lunch biträde, tänkte om det var någon som undrade, och så kommer jag att jobba till den 25:de så jag kommer bli borta länge!! men tur att jag har en pojkvän som kommer att komma till mig varje helg:D


korpenlaget

träning ikväll med korpenlaget. får se hur det känns. kommer ju vara borta hela juli som sagt så.. men men jag tror de blir kul:)

mat sen match

sitter och väntar på att pappa ska komma, hade först tänkt gå in till stan en snabbis före men då orka it mattias, som vanligt, han orkar aldrig gå på stan..  så ska vi äta i lillpite sen ska jag döma match! och jennie bjöd just in mig till deras korpenlag och självklart tackar jag ja:) så de är träning imorgon! roligt!:)

sol och vattenmelon

har just oljat in altan men tog slut olja så nu ligger jag och solar och äter vattenmelon och lyssnar på bra musik:)

trött

nu är jag trött och ska sova. imorgon ska jag olja in altanen om vädret tillåter det, sen ska jag och döma fotbollsmatch på eftermiddagen:) nu säger jag bara sovgott!

promenad avklarad!

en 50min "ganska" snabb gång avklarad!:-) snart kommer älsklingen hem också! imorgon ska jag döma match, isk-alvik tror jag?:) nu ska jag äta ett äpple!

hälsosamma liv

idag började mitt hälsosamma liv (även för mattias) och jag har just ätit frukost, mjölk och flingor, gott var det! i eftermiddag ska vi och äta middag i pitsund, dem kör på GI metoden där så det blir en GI middag där idag. sen ska vi och handla och vi har inte så stor matlista, haha väldigt enformigt:

Gurka
Paprika
Tomater
Sallad
Fetaost
Keso
Kyckling

Heheh, lär nog bli enformigt men det blir nog bara så denna vecka för på söndag far jag ju till arvidsjaur!

 

 



 


svar:)

Emelie Larsson om snygga!:
hehe hur många par har du? ;p
Blir stolt om du har mer än mig ;D hehe

Svar: Jag har egentligen inte så många, tror jag har bara typ 5 st finare skor, kanske skriver hela tiden att jag har nya men egentligen är de inte så många (tyvärr, hehe).

familjen på besök

min älskade familj var nyss på besök, roligt att dem kommer hit!:)<3 nu återstår endast mys ikväll! sätter på en bra film och lite flååd?:)

söndag

ja, en vecka kvar till jag drar.. jag och mattias kom hem för ett tag sen, for och åt en pizza, bra bakismat!:) vi börjar vårt "nyttiga liv" imorgon, får se hur de går, för vi äter godis och dricker dricka typ jämt och det ger ju resultat det också, vilket inte gillas!!! så vi ska äta mindre och röra på oss:) mattias har ju inlines han, de har ju it jag:( men men, så han är ute och åker nu för första gången med dem nya:p vi köpte även en vaxduk till utebordet på altan!

!

som att gårdagen levererade igår, gryymt kul:)

lördag

sitter här i soffan. har nyss stigit upp, eller okej för 45 minuter sen:) idag ska jag eller ikväll ska jag på fest, får inte säga vars eftersom det är en mindre fest och inte så mkt folk ska vara där:) men tror de kommer bli trevligt:) rebecca och dem ska vara där, då kan de väl inte vara annat än trevligt?:p

1 vecka och en dag innan jag drar till a-jaur och jobbar..


svar

Mamma om älsklingen:
För en gångs skull är vi överens dom var riktigt snygga. 

Svar: Haha, ja de är ju storlek 39, kanske du kan låna dem nån gång:)

älsklingen

jag hittade igår ett par skor som jag velat ha länge men har snålat, så var dem på rea igår, 199:- och så fick jag låna de av mattias och så skulle jag betala han sen, men då bjöd han på dem! Han är verkligen underbar, om ni bara visste! Den bästa killen i hela världen och tanken att han endast är min, de är det bästa:)


fredag

sitter i soffan, har nyss ätit tacos! gott:) ikväll tror jag det blir att vara med adam men vi får se vad vi hittar på! var in till stan en snabbis och köpte mig en bikini hahahah 40:- kosta den. köpte den bara för att, och den fanns i större storlekar så jag klippte till, hahah! har ingen kamera längre så kan inte lägga upp bilder:(

jobbigt

har nyss stigit upp och detta återstår idag: stääda, diiska, tväätta, laaga mat? kul, ne! jo, jag börjar jobba i arvidsjaur nästa måndag, den 28! så får se hur det kommer gå, förhoppningsvis jätte bra? om bara mattias kunde följa hah, men han kommer ju alla helger iaf:-) det är inte så länge, bara en månad(?) aja, nu ska jag börja stääda..

snygga!

ååh hittade dessa godingar som jag verkligen vill ha!!! :( dem var riktigt snygga men ganska dyra... hatar att jag är galen i skor? drar in till staden en liten snabbis, ska köpa nå nagellack:)


studenten 2010

FP3A





















balen 2010
























onsdag!

har endast slappat idag... skönt var det!:) väntar på att älsklingen snart kommer hem så drar vi nog till pitsund tror jag. sen har jag nog inte så mkt mer att skriva, tyvärr!:)

tänker på dig kusin anna, hoppas du får komma hem snart så du kan komma på några mer 4 timmars besök:D

lillebror

har haft lillebror på besök nu sen halv tio:-) vi har sett film, hunnit varit in till stan och ätit liten och käkat glass:-) nu väntar jag, mattias och jeppe på att pappa ska hämta oss, så ska vi hem till lillpite och äta sen se jeppes match:-)

!

sitter i läggan är lite folk här: nicke, adam, p och jim:) stiga upp tidigt imorgon (halv tio) och möta upp lillebror som ska vara med mig hela dagen, blir mysigt att få ha han för sig själv:) får se vad vi hittar på !:) ciao!

dålig dag

idag känner jag att jag har en dålig dag, stör mig på mkt och är grymt trött, så jag tänkte inte skriva nå mer...

studenten

är inte lite avis på brorsan. men bara ett år kvar nu!:) vi var där, jag var fotograf:) så kollade vi på vagnarna sen åt vi lunch på röda lycktan! nu ska jag väl börja fixa mig snart, så jag blir klar före midnatt, jag är ganska seg då jag ska fixa mig just till fester, hahah:) så bara börja i tid! ses ikvääll;)

kvällens höjdpunkt

glömde skriva det, det bästa med igår. jag och elina är sams? tänka sig. men vi pratade ut igår (nu var dock båda fulla) men det kändes ändå väldigt bra och en sten lättade från mitt hjärta!

kanon

klassfest igår, inte så röj så då for vi till en annan klassfest BF2A och det var mkt roligare:) sen for vi in till stan till en fest som sög så jag drog hem då, älsklingen låg hemma och tråka för han jobbar idag så då for jag lite tidigare för hans skull!:) nu ska jag snart och se bror springa ut, han springer ut 12 så ska snart börja bege mig... :)
ha en bra dag förövrigt!

erika

kvällen avklarad hos erika, mkt mkt trevligt! roligt att få träffa hon och meya:-) saknar verkligen henne, vilken dålig planering av henne?:) då taggar vi för klassfest imorgon?

dusch

är hemma från brännbollen vi vann, vi var ihopslagna med BF2C också för vi var så lite folk vi var ändå bara 12st:-) ska snart gå i duschen, bara pappa kan komma och hämta plattånget åt mamma först:) sen ska jag som sagt till erika:)


tapeter

nu har jag valt tapeter:-)

onsdag

ja då var det sista dagen då! väntar på annika nu så ska vi till pitebo och välja tapeter:) sen är det brännboll som gäller på skolan.. sen ikväll eller ikväll och ikväll i eftermiddag så ska jag till gamla mentor erika för en avslutning med klassen:-) ciao!

godnatt

jag har tyvärr ingen kabel till kameran så kan inte lägga in nu:-) anna for nyss, vart ett långt besök men var mkt trevligt, alltid kul då hon kommer!:-) ska sova nu, godnatt!

besök

blev mer besök , vid ett tillfälle så var vi ca 10 pers i vår lilla lägenhet:) men adam sviker och far tidigt (som vanligt)


balen

har varit på balen och sett bror min och fotat:-) nu är kusin anna på besök så sitter och pratar med henne:-) kanske lägger upp bilder sen lite från balen:-)

hemmafru?

haha håller på att laga mat, eller är klar väntar bara på att mattias ska komma hem så ringde brorsan och fråga vad jag gjorde så sa jag att jag lagade mat, han bara jaa nu har du blivit en riktig hemmafru.. haha:) han frågade även och jag ville följa och fiska med han och moa, mattias också då såklart., och jag sa ja, om moa följer:-) så blir att fara och fiska sen på ett tag:-)

läxa?

tror jag måste göra bort läxan, bara två saker kvar, skulle vara skönt att ha de bortgjort! :) får se hur jag gör, jag börjar iaf....


hemma

nu är jag hemma, jo förresten besiktningen av lägenheten gick väääldigt bra:) tur jag var hemma.
han: ja alltså de behövs egentligen inte tapetseras om men vill du de?
jag: joo det vill jag verkligen!
han: okej, jamen då skriver vi väl de, de ska egentligen inte göras om förrän 2018.
jag: okej.
han: men du, vill du att vi tapetserar om i hallen också ? (där de inte är några skador alls men senapsgul tapet med båååård?)
jag: ja jätte jätte gärna.
han: okej men då skriver vi in de också....

hahah:)
så när jag kom hem hade han redan fixat med lampan och dörren,. hihi duktig vaktmästare!:)

sovmorgon

har sovmorgon till klockan 12 och steg upp 9(?) :) sitter nu och försöker få tag i birgitta men bara upptaget! :s men jag fortsätter, jag är inte den som ger upp:) haha! ska försöka göra lite skoljobb, dem sista nu... hoppas på att besiktningsmännen hinner komma innan jag drar till skolan:)


fuck!

har ju inte haft tillgång till dator hela helgen? så birgitta från laponia hade skrivit ett mail i torsdags dock och frågat om jag kunde jobba denna helg.. och såg det nu efter att ha kopplat in routern hos moster,,... asså fan det hade ju varit jävligt bra! åh! :(

förövrigt trivs jag bra i lägenheten med mattie pattie:)


dålig uppdatering

jag vet men jag och mattias flyttade in i lägenheten igår, så vi har flyttat hela gårdagen och lite idag:-) och vi har ingen dator så har inte kunnat blogga:-) men skriver då jag får tillfälle:-) puss!


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

mattias kom just in innanför dörren? tror ni jag blev nå paff och glad? höll på att börja gråta! aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh:D

smileysar

har just fixat söta smileysar:) hihi;) mohaha:p och min header, hahah snygg va?:o

torsdag:-)

imorgon kommer mattias, chalalala:-) åååh har varit på stan och köpt en present till meya och en till erika! hitta en jätte söt klänning till meya ska visa den:-) så köpte jag lite smågrejer också, EN BH, hallelujah!:-) köpte även piller för min dåliga matsmältning, hoppas de hjälper:-)

den var dyr.. :-( men förhoppningsvis kan jag väl ha den ett tag...



hur gullig var den inte? föll för de direkt!



en bild på min hund bara för att hon är hur gullig som hellst och sitter och pratar med mig, för att jag har kommit hem:-)

onsdag

har just packat klart alla mina kläder jag ska ha med mig inför flytten... det börjar dra ihop sig, beror om dem får den klarbesiktad. mattias har ju inte haft kontakt med sina föräldrar eller systrar för de är ju så dyrt att ringa... så vi får se hur det blir:-) nu sitter jag och väntar på att vi ska skypea:-)
puss!

mattias

jag saknar min mattias jätte mycket.....

match

har just dömt match, gick sådär men rikard(tränarn) tyckte jag var jätte duktig och är nöjd med mig, det är ju då det viktigaste..

jag&eve

hahah hitta dessa bilder:-) jag och eve, jag gick i nian och eve i åttan :-) hahah!


tisdag

yejjj, tisdag bara 3 dagar kvar tills mattie kommer hem<3 denna skoldag känns helt meningslöst.
svenskan: fika och lekte.
irenes: inget? två redovisningar?
låååååång hål....
foto a: betygssnack, redigera en bild. sluta?

men ska ju döma idag, blir att gå på stan med mamma när jag slutat:-) kanske köper mig något fint till examen? hoppas vi får vara hos erika då :-D ska också köpa något fint till henne då jag fått in alla pengar!:-)

RSS 2.0