snö!?

snö idag? ja det känns ju väldigt mysko.. jag och mamma var på tjejkvällen igår och så övningskörde jag hem från stan, de gick faktiskt bra. vi var och hämtade våran lånekatt, för moster ska till thailand idag. men kattfan är bara kåt hela tiden, hon trycker upp och visar allt och mjauar hela tiden, haha jätte irriterande.,

nu ska jag klippa mattias till ikväll. så får se hur kvällen ser ut sen. hoppas att vi ses;) puss!

äntlingen!

äntligen så kom älskisen hem:) nu ska vi myyysa! :D

jies

sitter i köket. ann,tomas och filip har just varit på besök, trevligt=) idag händer inte så mkt hade nationella i engelska idag, tror de gick ganska bra men ja. imorgon ska jag nog jobba sen sa mamma att jag och hon ska på tjejkvällen, trevligt:) hihi! sen så kommer min efterlängtade älsklingskille, äääntligen!!!:)
ciao!

jackan

denna var det jag köpte idag, bara 350 kr för de var 30% rabatt just idag:)


lista

År 2009 så..

Vilken klass gick du i – BF2B
Vad hade du för hårfärg - Först blont men även brunt
Hur lång var du - 1.60 typ
vem var du kär i – Mattias vikberg

Hade du nån Pojk/flickvän – Ja mattias
Vad brukade du göra på fritiden – vara med mattias, kompisar
Vilka umgicks du med - Ja mattias och kompisar
Var allt bättre då – Nej vill jag inte påstå
Skulle du vilja gå tillbaka dit - nej
Har du förändrats – ja på många sätt..

Nu:
Vilken klass går du i –
BF2B
Vad har du för hårfärg - Mörkbrun
Hur lång är du? - 1.68
Vem är du kär i – Min älskade pojkvän mattias
Har du nån pojk/flickvän – ja, tacka gudarna för att jag fick honom!
Vad brukar du göra på fritiden – vara med min pojkvän
Vilka umgås du med - My boyfriend
Hur ser du ut – ja, mörkhårig, 1.68 cm lång?

Har du:
Kysst någon -
joda.
sovit brevid någon med samma kön - Ja?
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja, haha.
slagit ner nån - Nä, men har tänkt många gånger
Ljugit för en bra vän - nej
Svikit någon – tror jag inte

Vem:
Skrev du senast till på msn –
ja när var jag senast inne på msn?
Kramade du senast - Mattias
sov du hos senast - Mattias.
Vill du vara just nu – MATTIAS!!
Ringde dig senast – Mattias tror jag

Vad:
Drack du senast –
sourz
Köpte du senast - filidutter
Gjorde du igår – Jag låg och pratade med mattias i mobben ganska länge.
ska du göra imorn - Jadu, sova tidigt så det blir torsdag så mattias kommer hem:D
Vill du göra just nu- Ha mattias här..
Åt du senast – kycklingsallad :)

Kärlek :
Du är kär nu –
Jaaa mer än nånsin
Du har sårat nån så den började gråta – Jo tyvärr
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja, tyvärr, många gånger. För jag är så jävla känslig haha:D


stan

foto a nu. var nyss på stan köpte mig en skinnjacka och en klänning/skjorta! lägger upp bilder sen!
ciao!

skolan

sitter på skolan på irenes lektion, har väl snart lunch sen samma lektion igen. sen hål och induviduellt val! på hålet ska jag dra in till stan en snabbis, fick ju pengar sist farmor och farfar var förbi, fick födelsedagspresenten tidigare:-) bara 18 dagar kvar förresten:D hihi! kan gillas! valborg då? ja då vet jag inte vad som händer ska iaf vara med älsklingen eftersom han kommer hem då så kanske vi skulle festa, jennie ville också vara med?:D roooligt! :D
puss!


sässan

söt sässan:)

lillebror

redigerar....


foto a

våran lärare är sjuk idag, två timmars lektion. kul. men jag passar på att redigera klart bilderna:) saknar mattias:(
puss!

älskling

min älskling far till övik idag, borta till torsdag! ååh saknar honom redan! blev ett jobbigt avsked imorse, många tårar från mig! men det kommer nog gå bra, hoppas jag:) ÄLSKAR DIG MATTIAS<3<3

fest

de blev tydligen fest nu:) vi ses i dimman!;)

The annoying orange

jag skrev ju tidigare att jag såg en jätte rolig sak, det var dehär. jessika visa mig de, hahahah:D


schoolie

hahahahahahah såg just en jätte rolig sak hahaha:) fick mig ett gott litet skratt! blir att färga håret igen idag bara för att få en jämnare färg. sen förhoppningsvis slipper jag bry mig ett tag. (men jag och min beslutsångest så vet man aldrig). idag slutar jag halv två så brage skulle hämta mig för mattias jobbar idag:) så blire tacos:D
puss!

yeah

håret är färgat och blev lite flammigt så ska köpa en ny färgning imorgon och så överlåter jag det till "the proue" alltså mamma:) hehe! men kanske kommer bild imorgon då, har kameran hemma:) nu äre lite plugg sen slänga sig i sängen och må väl sen sova:) men skriver sovgott nu:) hehe!
puss och sovgott:)

chock eller?

det kom verkligen som en chock då jag fick en vänförfrågan på facebook av benjamin kristansen? ni vet han jag träffade i kreta för ett och ett halv år sen? men jag ignorerade det iaf, kanske var dumt men jag tror ändå det blev bäst så men kan lugnt säga att det kom som en väldig chock!!

färga håret

nu ska jag färga håret, kanske lägger upp bilder sen då jag kommer hem:) hihi! detta kanske gillas:)

skolan

är på skolan nu, slutar egentligen kvart i två men pär är inte här och det är bara hans lektion kvar., ja, för övrigt, mattias ska jobba nästa vecka, ligger på traktamente, vet inte vars han ska jobba men han ska vara borta från måndag till torsdag. kul för honom att han får jobb! annars så händer nog inte så mycket:-)
Puss!

underbara flickor

så underbara flickor, hoppas vi ses snart igen:) det var roligt!:) här får ni ett provsmak av en bild, men inget mer får ni se:) kan lägga upp senare nån dag!:) hehe vi fotade iaf och sen for vi till jennie och redigerade och kollade på roliga bilder och filmer, haha:) lyckat dag! tack flickor<3


fota med jennie och emma

annika kunde tyvärr inte fota idag så då blir det att jag fotar jennie och emma:) hehe:) åh min älskade hund kommer att bli så glad för att diva skulle få följa med, hon kommer bli överlycklig:-) dem skulle bara äta så skulle dem komma så vi får väl se då dem kommer:-)

jag känner bara att jag har svårt att styra mitt hat, hahahahahahahah!:)

detta var jag idag alltså :p

på skolan nu

kom just till skolan, börjar på 10 min så har jag engelska sen idrott, så slutar man för dagen! :-) sköönt! hehe! tänkte redigera lite bilder som jag tog igår, men går inte att stoppa in minneskortet i dessa datorer, stöörande!!! men jag fixar de imorgon då! men hoppas att tjejerna kan fota idag eller imorgon!:) så jag hinner redigera!:-)
puss!

svar till annika

JAA! jag vill fota med dig! men vet du vad jag tänkte, jennie och jag ska fota någondag och då kan du ju också, för då kan ju typ du ta kort på mig och jennie och jag på er? för då är vi ju tillräckligt med personer! om ni båda nu vill de, jennie och annika? :) älskar er flickor<3

...

jag tog tag i det men för att något ska funka så måste även du också anstränga dig... om det är värt att ta tag i det igen vill säga, du kanske inte tycker det, eftersom du aldrig hör av dig. men kanske så du vill ha det, jag vet inte,. ny vänner kommer men betyder det att man ska glömma dem gammla?

daim

ååh har just gjort hemmagjord daim, väntar på att det ska kallna, ååh så gott de ska bli:) jag har även fotat jesper, blev som jag hade tänkt mig, fick några bra bilder:) och så ska jag fota markus och moa, om moa ställer upp nån dag:) det blir nog bra:) börjar halv tolv imorgon, två lektioner, känns bra:) hehe!

mamma säger att hon inte vill färga mitt hår ljust nå mer, för har mkt utväxt nu så de lät på hon som hon vill göra mörkt på mig igen, mitt hår är så gult men ska se om jag hittar nån snygg färg, känns som att jag färgar hela tiden, men de är ju så med ljust hår också, ganska jobbigt! men vi får se:)

bjuder på en vacker bild! haha!

sprungit

jag har varit och sprungit medans jag väntar på lillebror, men funderar vad jag ska göra på bilderna, hur bilderna ska tas och hur jesper ska se ut. men jag funderade lite på grease, john travolta :) bakåtslickat hår, solglasögon och typ skinnjacka:) vi får se hur det blir:)  han kommer nog snart, på typ en kvart:) så måste förbereda nu:)
puss!

slutat tidigt

fick sluta klockan 10 över 11 idag:) jag jobbade in på lunchen irenes lektion och så ska jag fota hemma idag på Foto A, väntar bara på att lillebror kommer hem så ska han få vara modellen:) hehe! men jag har en väldig idétorka så vi får se hur de går, hoppas jag får en bra bild nu när de är så fint väder ute:)
puss!

hej

jag och mattias far till min moster nu! han och markus ska och hjälpa fredde med hans skoter. så skulle mamma och dom också komma senare!:)


godmorgon

godmorgon alla. idag vet jag inte vad som händer faktiskt, det får vi se senare! är fortfarande jätte trött, hatar att vakna och vara pissnödig, förstör jäklat allt, då måste man ju stiga upp. aja! skriver nog senare!
puss!

löpning med lillebror

nu ska jag med ut och springa, och lillebror ska följa:) hehe får se hur det går! jag tror ändå han har bättre kondis än mig,. men såhär ser programmet ut idag, jag tycker dock att det är lite för lite men vi får se hur resultaten blir:

2min gång
8min jogging
2min gång
7min jogging
1min gång


vafan?

då när jag ska vara duktig hittar jag ingenting, bara massa jävla tidningsartiklar... måste nog låna någon bok tror jag.. då man skulle vara duktig? Tack för det!!

duktig tjej

sitter nu under lunchen och ska börja med ett arbete om förlamning, ganska intressant faktiskt, och vill göra klart så jag har det bortgjort, men om jag iaf börjar med det så är jag ju en god bit på vägen:D
nu ska jag jobba! ha en bra dag!;)

jobb

jag har fått sommarjobb! fast det är i arvidsjaur.. på hotellet som heter laponia. jag tror dock att de kan bli kul men hur ska jag klara mig utan min älskling i hela fyra veckor, eftersom jag kommer att jobba helger också... men han har lovat att han ska komma upp till mig under helgerna! men jag behöver verkligen dessa pengar, så ja. jag får lov att klara mig. och tur att min underbara kusin låter mig bo hos dom under tiden, verkligen uppskattat!! ♥♥ så ja, jag har pratat lite med kristoffer men vi får se vad som händer:)

hade;)♥♥


rubrik

ut och gå nu på promenad eftersom man är för lat för att springa? jo! springer imorgon istället. + att ifall jag hade ångrat mig så glömde jag skorna i lillpite:) hehe! men ut på promenad med mattias, hugo och hilda? :)

tjohej

sitter hemma nu efter att ha varit på skolan,. tror jag ska äta mig lite mat sen ska jag ut och springa. får se vad som händer efter det! men jag håller på att dö, jag är så godissugen :/ vet inte vad jag ska ta mig till, men det brukar ju vara så röda veckan, snart är det ju fredag så!:) men vi får se vad som händer!
puss!

8 tisdagar kvar...

kändes ganska bra då en lärare sa det idag! sökte jobb igår, får se vad som sägs om det...
jag slutar halv 1 idag:) eftersom vi inte har foto. så jag börjar om nu :)
ciao!

löpning

har börjat med ett träningsprogram nu så vi får se,. var och sprang idag, börjar ju sakta men säkert, eller?:D

2min gång
7min löpning, lugnt tempo
2min gång
6min löpning, lugnt tempo
1min gång

18min


foto a

har foto a nu. mkt prat, jobbigt! men imorgon är vi lediga från detta, så slutar typ 12, sköönt:D måste säga att jag inte är så imponerad av skola. men det tyder på att de är närmre till sommarlovet..
puss!

jobb

idag har jag jobbat, sen har det inte blivit så mkt mer, suttit ute i det vackra vädret.. jag hade tänkt ut och springa med gör ont då jag går:s från jävla bettet fan,. så kanske kör träningsprogram istället..
puss!

vanlig dag på jobbet;)
a

kavaj

någon som vill köpa min kavaj, jag envisades ju att köpa den fastän den var för liten,. storlek 36, använd 2 ggr, hör av er om ni vill köpa den, det är bara skriva ett sms, 073 055 84 35 :) jag köpte den för 300:- så 200:- eller 150:- kan jag sälja den för:D


den är ju rikigt snygg, därför jag envisades att köpa den...


besök

fick just besök av adam, trevligt! sitter och pratar, får se vad som händer ikv, kanske hittar på något med honom, det återstår att se. annars! jo, mitt "bett" har blivit ännu mer blått och ömt :s

puss!


saknar dig

jag måste få säga att jag saknar dig Blajen, älsklingen min!<3
som nu står i munksund!:'(









allt för kira!

hehe kan säga att badet var kul förutom att jag blev uppraggad av tre fula turkar.. men men jag ägde dom, skriver mer om det senare.. men då vi kom till farmor så gick jag in och så var fasters hund där och jag har hört hon är hundelak, och hon stod på andra sidan av hallen så skulle jag just säga att vi kanske skulle lyfa upp kira, men hann inte, såg bara att kira kom in så jag skulle försöka hinna knuffa undan hon så ser jag att hon kommer skällandes fasters hund så jag her fram mitt ben över kira så hon högg mig rakt i benet, och vad jag leeed, det gjorde så jävla ont, haha! jag fick märken i benet och började blöda lite, och är blå runt om där hon bet idag... och så försökte hon igen och fick tag i kiras hår bara för jag försökte trycka bort hon, men alltså om jag inte hade hett fram mitt ben då hade det nog inte gått så bra för kira.. snacka om att offra sig för sin hund, haha jag tror inte kira har förstått det än:) min älsklingshund, allt för henne!:)


arvidsjaur

nu åker vi snart till Arvidsjaur och ska bada sen ska vi till farmor och farfar och äta :) det kommer nog bli bra, men synd att inte min älskling kunde följa, han ska på anställningsintervju :( men men:) hihi! så vi åker snart;)

centrumbadet

god morgon

allihopa!


"outfit"

hehe jag och mattias ska fara nu och se film med gugge och emelie:) blir nog trevligt!


gullig tröja från cubus:)

dålig uppdatering!

ja jag har varit dålig på att uppdatera jag vet, men som det är nu så håller vi på att riva våran gam`lagård, så vi håller på att städa ur allt därifrån och jag tycker det är så kul, när man är hela familjen och gör saker, det är så sällan man gör det nu för tiden, så jag tycker det är kul, och så på torsdag ska vi alla och bada i arvidsjaur, så det blir kul det med:) kusin anna och peter var förbi två vändor igår, en gång med kattungarna:) riktigt söta! ska lägga upp bilder ska ni få se:)

















duktig

känner mig duktig. jag,mattias och brage har stått och skottat snö i över tre timmar, så det känns i både rygg, ben och armar:) men det känns så skönt efteråt, jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte kan ut och springa idag,.. så det känns bra, ska äta snart. påskbord, gott! :)

puss!

fint väder

fiint väder idag med, synd att jag inte tog med mig mina joggingskor, men vi kanske far hem till mig jag vet inte än, mattias och brage står och skottar här ute och jag ska också gå ut nu:) sen vet jag inte vad som händer, det återstår att se:)
Puss!

ändå

lyckad kväll i torsdags. :) det var bra! och + att jag var ute och sprang bakis? det var ju fan 11+ hos oss och strålande sol, så var ute hela dagen igår typ,. nu är vi hos mattias, har suttit ute vid grillplatsen och ätit souvas i pitabröd och våfflor senare. gott! ikväll vet jag inte vad som skall göras, och så har jag fått ett stort påskägg av mamma och pappa, då blev jag glad! :D

:'(

happ, då var man singel då, fyfan säger jag bara!






























april,april skojja bara:) aldrig:)


kul

ja, ingen ska ju typ festa imorgon, får se hur vi gör då, många ska ju typ festa idag och många festa igår.. får se hur vi gör!:p

RSS 2.0